Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koczkamacs

19 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dosszié Könnyen beszélők 2010.06.23 21:04:00
Eléggé idegesítő jelenség, degradálni azt, amiből nekünk bőven jutott, ami nekünk megadatott, és mások vágyakozva gondolnak rá.Ha valaki nő, az életében legalább egyszer biztosan fogyókúrázott már. Belekezd az embert próbáló diétába, küzd, önmegtartóztat, lassan-lassan…..
Dosszié Másodszor 2010.04.02 15:11:00
Más (jobb) nőkkel biztos naponta kétszer történik ilyesmi, velem eddigi életem során kétszer fordult elő: leszólítottak az utcán. Az elsőnél még egyetemista voltam, nyelvörténet 2 (történeti morfológia) óráról mentem haza este 6 körül, a kissé kövérkés srác az Astoria…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/12 Subject: Neonapoleon vízilovon To: info@partart.hu   Ez SZÍNHÁZ, szerintetek?!   A Neonapoleon vízilovon előadásotokra azért mentem el, mert a háttérvetítés felvételén ott voltam az 505-ben. Akkor arról volt szó, azért BASZTÁTOK…..
A hozzám hasonló éjszakai bagolyok és hajnali hiúzok jutalmazására íme egy kis csokor vegyes, szórakoztató semmiségekből. Az első az év legviccesebb hoaxa, benne priccelés és kvalifikált lopás, Moon küldte, örök hálánk érte: ---------- Forwarded message ---------- Subject:…..
Koczkamacs 2010.02.16 12:34:25
@genyó kapitány: könnyesre röhögtem magam a kommetjeiden, szívem szakad meg, hogy nincs saját blogod, ahová írhatnád a nagyon zárójeles eszmefuttatásaidat! Ma formában vagy.
 Az igazán kreatív jelenségek számára egészen hétköznapi heppening egy ilyen levelet találni a hótakarítás után a szélvédőn. Természetesen a bulira azért mi is elnézünk! *az érthetőség kedvéért szükséges tudni, hogy a levélkét valószínűleg úgy írta meg a…..
Vannak emberek, akikkel annyi jót teszel, amennyit csak akarsz, ő ezt soha nem fogja úgy felfogni, mint valami valós értéket, mert valahol belül úgy gondolja, hogy ez neki jár. A legrosszabb ez a tulajdonság abban az esetben, ha társul hozzá felsőbbrendűségi komplexus és…..
Tudom, hogy azt gondolod, hogy nincs az az istentelenül nehéz vizsga, amire ne tudná felkészülni minimális idő alatt, mikor már szorul a hurok. Nos, azt javaslom, kedves jövőbeli Énem, hogy legkésőbb a vizsga előtt 2 (azaz kettő) nappal kezd el rá tanulni, bármennyire is fenoménnak…..
vaterart Thomasos légiós sapka 2010.01.26 12:29:07
Mindenkinek, aki légiós és szereti Thomast, a gőzmozdonyt. ..
vaterart Kedves kis mackó 2010.01.26 12:27:21
Kár, hogy szegény nyaktól lefelé béna.  ..
Hasznos, ha álnyaralás után szeretnéd bizonyítani szuvenírekkel, hogy valóban ott jártál. ..
Majdnem minden ismerősömnek, akivel együtt kezdtünk felsőoktatásban tanulni, mára már diplomája van. Én vagyok a kakukk tojás, aki még mindig nem tudott végezni. Nem a felfogó képességemmel van a baj, sokkal inkább közrejátszott, hogy különösebben nem érdekelt, amit tanulok…..
Koczkamacs 2010.01.20 13:38:23
Ki gondolná, hogy a cigifüggésnek rágyújtással tudok véget vetni? Én biztosan nem, de mégis ezt tettem. Elmesélem, hogyan történt.Tegnap este kamaszkorom egyik kedvenc sorozatát, a Pusszantlak Drágám!-ot mutattam meg Bének és közben elkezdtünk borozni (fehér, száraz,…..
Jövőbeli énem, ez egy újabb titok, aminek az eredményéről egyedül te tudnál nyilatkozni! Még 2009 Karácsonya előtt elkapott a hév, mi szerint neked kristálygombára van szükséged, mert ez egy valódi csodaszer, ráadásul a kefírgombával ellentétben - eredményét Bé is…..
Ma, a 18. dohányzásmentes napon elmentél Bével bevásárolni, mert már fogytán a házi készlet. Sokezertől sikerült megszabadulni, lent a kép a zsákmánnyal. Amire viszont figyelmeztetni szeretnélek, az a nyomózsák-fail, ami ma bekövetkezett. A hajfesték és a joghurt jótékony…..
Elkezdődött a 17. dohányzásmentes nap. Hogy emlékezz, micsoda kínokon mentél keresztül, elmesélem, hogy mit olvastál egy online leszokós oldalon a megvonási tünetek között: ingerültség, rágyújtási vágy (állítólag csak a leszokók 70%-ánál jelentkezik - és a maradék 30%…..
Van pár dolog, amit nem kellene elfelejtened, de elszoktad. Ezeket mind-mind leírom ide, mert jól fog jönni, mert nem árt, ha tanulsz a hibáidból. Továbbá mostanában hajlamos vagy kevésbé értékelni dolgokat, így jobb, ha megörökítem azokat, amikre nem árt, ha máskor emlékszel…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Veronika 3  egész óráig azt hihette, hogy hamarosan nyaralni indul. Gondolta ezt joggal, azután hogy mindent megbeszélt az utazási irodával, sőt, ki is fizette az utat. De végül persze pofáraesett, mert valaki nagyon elszúrt valamit. Szeretnék megosztani veletek egy egészen…..
Koczkamacs 2009.07.15 02:02:51
@keyya: Mennyire durván egyértelmű, hogy a Ruefa alkalmazottja vagy egyik fejese vagy!:D Ne is állítsd az ellenkezőjét, fölösleges. Lebuktál. Nincs ember, aki egy ilyen kommentért regisztrál!

Más. Veronika, Önnel senki nem cseszett ki. Aki előbb fizet, azé az út. Ez a last minute lényege. Ráadásul maga egy rosszindulatú homár, amiért a végén még kirúgatja azt a szerencsétlen alkalmazottat, aki kénytelen volt közölni a rossz hírt. Ha pedig Ön felelősségteljes munkakörben dolgozik, akkor figyelje meg, hogy mások miatt adódott-e már problémája?
Beth Ditto, a The Gossip "teltkarcsú" leszbikus énekesnőjét, Kate Moss, Kelly Osborne, Peaches Geldof és Daisy Lowe kebelbarátnőjét stílusikonnak kiáltották ki extrém külsejéért, ruháiért és amiért büszkén vállalja túlsúlyát. Véleményem szerint túl büszkén…..
Megint egy olyan téma került elő Ádámnak köszönhetően, ami az egyébként többnyire rövid memóriám szerint még nem nagyon került elő, ki tudja miért. Érdekes módon mostanában kevesebb stoppost látok, mint gyerekkoromban, talán azért, mert azóta tejjel-mézzel folyó Kánaán…..
Koczkamacs 2009.07.06 15:33:11
2005-ben történt, hogy egy jó barátnőmmel - az akkor még létező Wanted, vagy már akkor Wan2, nem tudom - fesztiválra igyekeztünk, hálózsákokkal, sátorral, hátizsákokkal. Mivel a mezőtúri vonatközlekedés azt jelentette, h kb. 3-4 óránként megy vonat, kiálltunk stoppolni Szarvason, ahová már így is 4-5 órát utaztam. Egy árva lélek nem állt meg nekünk, pedig próbálgattuk felváltva is, hátha az egyikünk szimpatikusabb, mint a másik.:) Aztán mikor feladtuk, látva, hogy ki kell várni azt a 2 órát a vonatig, a tűző napról az útszéli lombos fák alá húzódtunk sörözni és azt fejtegettük, vajon ennyire bizalmatlanok az emberek vagy mi vagyunk túl sok csomaggal/ rondák és antipatikusak. Éppen önbizalmi mélyrepülésünk közepén jártunk, mikor megállt egy full telepakolt bordó lada, 3 kreol, neccatlétás fiatalemberrel. Nab*zmeg, gondoltuk. Kb. 5-6 végtelennek tűnő percig invitáltak, mi meg már nem tudtunk mit mondani, ők meg szálltak ki a kocsiból, h "gyertek lányok, gyertek"! Beszállni a röfögveröhögő külső adottságaiban is inkább sertésre emlékeztető úriember alig vánszorgó kocsijába, aki már köpködött a tenyerébe és dörzsölgette össze, h két ilyen sukár csáje lesz az utasa, nem nagyon akartunk (nem finnyásság, hanem a jelenségtől bokalef*sás miatt), és a legnagyobb meglepetésünkre az addig elhangzott jobbnál-jobb kifogások haszontalansága helyett a "nem is akarunk menni sehova csak kijöttünk ide egy kicsit" mondat ütött és ők erre, h "jajó, akkor csumi" és leléptek.
Szóval stoppolni se egy életbiztosítás, na. Oké, ha vki van olyan rendes, h megáll, akkor már ne válogasson az ember, kivéve ha vmi miatt hirtelen életveszélyben érzi magát...:) Helyzete válogatja. Amúgy 6 éve van jogsim, egyszer sem találkoztam még stoppossal, komolyan.
Koczkamacs 2009.07.06 15:46:54
@-putyin-: Vagy "Felveszek stoppost, de csak ha nincs nála balta" or "Felveszek stoppost, de csak ha kilátszanak a nemi szervei"
Újra játék! A nyeremény ezúttal 3x6 palack kiváló minőségű fehérbor, a Hilltop Neszmély jóvoltából, ezúttal az anyósülésen ülőknek, vagy épp neked is azokra a nyári estékre, amikor nem kell már volán mögé ülnöd. Várjuk a három legmenőbb, legszellemesebb,…..
Koczkamacs 2009.07.06 15:44:39