Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pingwin

1497 bejegyzést írt és 3066 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pingwin élet apró örömei 2020.07.28 12:41:41
héten történt majdnem vasárnap víz úsztatta a konyhámat, meg az alsó szomszédot is, aminek egyenes következménye, vagy girbe-gurba, egy kurva dráva új csap. viszont a kialakult helyzet miatt legalább felmostam a konyhát, amit ugye a szerelők összejártak, így vissza a kezdőockára. nade legalább…..
Azt mondta az autóskoncert miatti magyarázkodó videóban Fejes Tamás rockdobos, a Tankcsapda tagja, hogy annyira kivannak már az újságíróktól (tisztelet a kivételnek), hogy a következő Tankcsapda-dalban mindenki megkapja a magáét egyenként. Most nem tudom, hogy erről a Plasztik József című dalról…..
pingwin 2020.07.24 17:28:17
@Jlungberg: és tényleg random tankcsapda szám hallgatása a youtube-on és szinte mindegyikben szembe jön
pingwin Discovered 2020.07.20 17:17:47
Tádám, és így néz ki mútét után  a seb..
pingwin Túl az operencián 2020.07.15 17:23:19
És ha nagyon akarjuk, akkor az első palsztikai műtétemen is. Volt egyszer vagy nem is volt, egy legenda mely .. ez nem az, hanem egy seb a fejemen, ami bevarrasodott, leesett, de nem gyógyúlt meg már egy jó ideje. Így külső és belső pressziók hatására elmentem a bőgyrógyászhoz, aki egy daganatot…..
Idei #Endrélő különkiadásunkban (mivel – ritka kivétellel – minden évben jelentkezik új lemezzel az #Ossian, úgy döntöttünk, saját rovatot kap a csapat) természetesen a #CsakAJót albumot beszéljük ki, és még egy olyan régi Ossianos, mint Jam is készséggel elismeri, hogy ennek a zenekarnak már nem…..
Lényegében felnőtt azóta egy generáció, mióta utoljára lemezzel jelentkezett a rockzenei színtér talán legöntörvényűbb csapata, a #Tool. 13 éven át váratták a rajongókat a #FearInoculum-mal, amelynek garantáltan egyik dala sem fog gyakran felcsendülni a rockbulikban, viszont oda utazhatsz vele,…..
Debütlemezzel jelentkezett a budapesti #Mirror zenekar, akik a magyar szöveges modern metal kategóriában próbálkoznak betölteni a nemlétező rést. Ettől függetlenül az #ÓraIndul korántsem érdektelen, hiszen bőven tartogat meglepetéseket még az olyan megfáradt füleknek is, mint amilyenek mi vagyunk.…..
Olyannyira megihlette a tavalyi Morteal Jazz Festes fellépés a Voivodot, hogy stúdióverzióban is kiadják a The End Of Dormancy fúvósokkal dúsított változatát. A legutóbbi nagylemezen, a The Wake-en kiadott dal ezen kiadása és koncertfelvétele mellett a The Unknown Knows átértelmezése is helyet kap…..
Újabb zenével foglalkozó könyv, újabb olvasnivaló, újabb gondolkodás nélküli vásárlás. Az elmúlt években eléggé rendesen el lettünk látva zenei kiadványokkal, hogy a buszon, metrón, a karosszékben legyen mivel elütni az időt. Meglepő lett volna, ha a Metallica is kimarad ebből a szórásból. Noha,…..
pingwin zene nyelve 2020.05.04 15:00:51
Nyelvet tanulni sok minden mellett azért is jó  mert megismersz más kultúrákat, gondolkodásmódot, és zenét. Vagy oda-vissza az utolsóval. Nem vagyok biztos benne, hogyha nem kezdek el spanyolul tanulni, akkor a ezzel a zenekarral valaha is összefutok  Vagy ha mégis csak simnán átsiklok felette,…..
Vannak olyan népszerű könyvek, amelyek történetét szinte mindenki ismeri. Vagy mert olvasta, vagy mert látta a belőle készült adaptációt, vagy mert egyszerűen annyira benne van a köztudatban, hogy akarva akaratlanul is kibontakozik a cselekmény lelki szemeink előtt. Egy dolog azonban nehezen fér a…..
pingwin 2020.05.01 21:31:29
@Túl sok felhasználó: nem is értem, hogy ki hazudná arról a könyvről, hogy olvasta, inkább az, hogy nem
pingwin 2020.05.01 23:11:36
@a hosszú hajú progmatos srác: de sade nem említsük már egy lapon az írástudatlanság árnyalataival
pingwin Egy újabb cadves nap 2020.04.26 17:54:25
Amikor egy forgalmazó hírlevelének főcíme az, hogy teljes értékű program meg liszensz és mindez ingyen, akkor az már alapból fentartásokkal kezelendő. Azt viszont pozítivumnak könyvelhetjük el, hogy a járvány miatt adnának teljes értékű programot liszenszel együtt, de nem adnak.  A levélben…..
pingwin nincs cadvem hozzá 2020.04.21 10:45:27
once upon a time .. amikor találtam, és használtam egy egész jó cad programot ..linuxon. Sajnos a munkám miatt, illetve a működőképes programok hiánya miatt, kénytelen vagyok windowst használni. Igazából sok bajom nincs vele, csak már jó ideje szabad vagyok. Ezért is volt öröm, hogy rátaláltam a…..
A tavalyi évben már kaptunk forgatási fotókat a március 5-én hazai mozikba érkező filmről, melynek főszereplője Daniel Radcliffe, azonban a legelső előzetes csak tegnap jelent meg a Madman Films csatornáján.  A videó leírásában olvashatunk pár infót arról, milyen is lesz a mozi, az biztos, hogy nem…..
pingwin 2020.01.17 13:49:05
Újbeszél kettesben 2020.01.01 00:00:00
elkurvulnak az évekmelyekre úgy felnéztélse elötte, se utánanem segít a pislákolóönsajnálat fénye derenga múlt idő szorgos karmakéz a kézben holnapbéke lesz, de mikor jönel Godot, vagy akárki másakire vársz egy váratlanfordtulattal áll elő azélet, nem is olyan jóvele kettesben, mint ahogyremélted...
Újbeszél valami 2019.11.17 21:52:10
szép álomból sírfeliratot rajzolsz magadra ez a halálraítélt csók nyomokban még emlékeztet rád kognitív érzelmi diszharmónia mint egy elbaszott szerelmesregény kérsz, még kérsz pedig elhanyagolható szenvedély ez a szenvedés, és a benned lakó fájdalom éhes fogai csámcsogva…..
Újbeszél nem emlékszem 2019.11.17 21:40:28
az önsanyargatás jobb vagy a szex már nem is emlékszem mikor volt a szabadság ennyire más vagy jó pont most ne is kérdezd, hogy mi idegesít fel, inkább nézzek magamba vagy rád emlékképtelen lépteken távozik a nyár, mégis berögzül a megszürkült bezárt bazári majom arckifejezése, én…..
Újbeszél tehetetlen tettek embere 2019.09.17 10:21:00
hidd el nálamjobban senki nem ismernem is mer kérdeznitöbben többet tettek érted,mint te magadúgy egészében véveszép ez azélet, csak tenem veszed észre, hogymások nem látjákszépnek helyettedkialvatlan álmaid között..
Újbeszél kézzel-lábbal 2019.09.14 16:12:35
kézzel esztek éslábbal tiportok belém nem szóltam, hogy elég leszegyétek meg nekem már nem kell, és akaromhogy jó legyena fájdalomkitaposott ösvénynyomot hagy, ésmegtalál bennecéltalan, kósza gondolathát ennyi? merült feltöbbször már a kérdés, deaz érzelemvízhatlan anyagánátszivárog a múlt és…..
Színészes, karrier felélesztős, közeledő veszélyes. Rick Dalton egykor híres tévés színész volt, mára azonban csak akkor hívják filmekbe, ha rosszfiút kell játszani, hogy az ifjú titánok neve jobban csengjen. Kaszkadőre, egyben sofőrje és mindenese, az egykori katona Cliff is hasonló cipőben jár.…..
pingwin 2019.08.31 20:20:01
@Hauptrichter2: talán egy kicsit emlékeztet a hangulata a mule-ra

nekem tetszett a film, nem is volt hossszú, se üresjárat
Tizenegyedik soralbumához érkezett a magyar heavy metal egyik legkorábban megalakult és legrégebben fennálló bandája, a soproni Moby Dick. Az 1999 és 2003 közötti éveket leszámítva gyakorlatilag folyamatos a működésük, de természetesen a megváltozott közönségízlés és zeneipari körülmények őket sem…..
Minden napra egy film Alita 2019.08.21 16:00:00
Jövőbeli, harcos, robotos, összefogós. Dr. Ido remek szakember, aki a legszegényebbeknek is segédkezet nyújt. Egyszer, a kidobott szemétben egy még életképes cyborgra bukkan – mivel emlékezteti saját elvesztett gyermekére, megmenti. Hazaviszi magával a lányt, új testet ad neki. A feléledő cyborg…..
pingwin 2019.08.24 13:04:03
Újbeszél kb 2019.08.01 00:07:00
megőrjít ez atüzön-vízen valóélni akarás nem leszel többkörülbelül, mintegy késő esti családi áldomásaz erőszak semtesz sebezhetetlennékörülbelülcsak a tét nőmeg a évek számolatlanszáma visszahívde már nem felelkörül belül már rég halottez az utolsó utazás utáni állapotszép álmokat ígér méga régen…..
pingwin Zaz 2019.07.23 20:07:42
Meglepődtem, hogy mennyire viszshang nélkül múlt el a vasárnapi koncert. Szívesen olvastam róla, de kb semmit nem találtam. Így hát én. Előzenekarként funkciónáló Bogi produkció-val kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, Amikor elekzdtek játszani kirázott a hideg. Hangosítás jó volt, mindent szépen…..
száz napos kihívás Derékfájás 2019.06.17 10:22:44
Hazafel a buszon konstatáltam hirtelen, hogy nem fáj se a derekam, se semmim. Ami ugye azért is jó, mert miért is fájna, másrészt volt egy időkszak, amikor a derekam eléggé fájt, ha álltam, ha ültem. Ezt arra vezettem vissza, hogy elég sokat viselek hátizsákot, és a benne levő súlyt a derekammal…..