Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kléni

10 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stickman Warfare Blog Rajzverseny 2010.07.04 10:48:00
Meghirdetjük az első Stickman rajzpályázatot!Meg szeretnénk találni a stickman közösségben legjobban rajzoló embert. Mindenkiről tudjuk, hogyan játszik stb. De azt még senkiről, hogy hogyan rajzol. Milyen a kézügyessége, fantáziája. Ezért hirdetjük meg a rajzpályázatot.Formai…..
kléni 2010.07.12 12:05:31
@Dragon slayer: Ha kiveszed a (R)-t, és a neved is a rajzra írod rá, el lesz fogadva.
@TheMemphis: Papír, vagy bármi más, amire lehet kreálni valamit, és nem digitális képet kapsz. Ceruza, vagy bármi más, amivel nem digitálisan rajzolhatsz. Ennek a versenynek most nem ez a lényege. Itt most előnyben vagy, mert bármilyen színűre kifestheted... Rajzold meg lapra, színezd ki, a neved te is a rajzra írd rá, és majd lefogadjuk.
A másiknál ugyan ez a helyzet, valamint nekem az idióta nagyon gyanús...
@badicsanita: Ne lopjad a beszervezős medálom, az még csak nekem van meg :D
A rajzversenyből még kerek 1 hónap van hátra, ne felejtsétek el ;)Ez alatt még sok szép munkát lehet csinálni, nem késő belevágni. Szóljatok barátoknak is, nevezzenek ők is, élvezetes legyen a verseny, valamint több alkotás készüljön. Hajrá ;)..
kléni 2010.08.02 14:00:34
A raktár a Industrial District egyik tagja, a Nafta és a Gyár közt található. Nem szoktak túl sokan lenni itt, a legtöbben csak áthaladnak rajta. Nincs fontosabb szerepe a kemperkedés szempontjából sem, habár a kisebb felső emeletéről jó rálátás nyílik a…..
A LAW mindig is a legerősebb fegyver volt a játékban, már több, mint háromszor kellett gyengíteni, hogy egyensúlyban legyen a többi fegyverrel. Most erről a halálos, de sok gyakorlást igénylő fegyverről lesz szó. A LAW legfontosabb tulajdonsága, hogy rakétavető, ezért nem az…..
Üdv kolta! Bemutatkoznál pár szóval az olvasóknak? Üdvözlök minden olvasót! Koltay Attila (kolta) vagyok Szombathelyről, Vas megye székhelyéről. Mióta játszol a Stickmannal? Pontosan 2009.07.26 óta. Voltak kihagyásaim, amelyek kicsit megnehezítették a dolgaimat, de már büszkén…..
Készülget az új KlánBázis (pontosabban a régi teljesen újraírása), tegnap elkészült a harcmodul, akinek van kedve, itt kipróbálhatja: http://bazis.stickman.hu/v2/harc_szimulator.phpKis emlékeztetőül, ez a jelenlegi:http://bazis.stickman.hu/s1/bazis/harc_szimulator.php..
Sok helyen szükségünk van textúrákra a játékban, mint például fegyvereken, autón, épületeken, vagy talajon. Itt most azzal foglalkozunk, amik épületekre, vagy talajra kellenek, vagyis sokszorozni lehet őket. Textúra letöltése Az interneten számos, előre elkészített, nagyon jó…..
Nemrég megkértem Gaara-t, meséljen kicsit a (-PRO-) klánról; hogy alapult meg, milyenek a mostani tagok, mit terveznek a jövőben. Helló Gaara! Mielőtt feltennék pár kérdést, kérlek, mutatkozz be az olvasóknak, tudják kit hallhatnak! Üdvözletem. Én a stickből jól ismert,…..
A sorozat következő részében a Quadro nevű fegyverről lesz szó. Elég régi fegyver, eredetileg az M82A1 párjának készült, azóta kicsit más a helyzet Sokan mondják, hogy Quadroval milyen egyszerű ölni. Tényleg egyszerű ölni, csak életben maradni nem. A gond az, hogy a fegyverrel…..
Meghsszabbítottuk a versenyt 1 héttel, tekintve hogy kevesen szavaztak. Így még lehetőség nyílik A hónap végéig, 06. 30. -áig szavazni a bannerekre. Ez után nem sokkal lesz az eredményhírdetés. A bannerek, amikre lehet szavazni: imagerz.com/QEMSX0tvAwJXXl1KEgVT - KisRévaY…..
kléni 2010.06.22 23:40:52
 Szeretnénk titeket kárpótolni a rövid kihagyásért, ezért megrendezésre kerül a blog 3. versenye, ahol legfőképp a két dimenziós grafika terén tapasztaltak lesznek megdolgoztatva, persze mások is nyugodt szívvel jelentkezhetnek majd, hiszen nem a szépséget fogjuk pontozni,…..
kléni 2010.06.07 23:55:28
Na, nevezek én is :)
kleni.weboldala.net/stickbanner2.png
Bár felirat nélkül jobban néz ki szerintem, még módosítani tudom majd.
A NOOB egy eléggé erős fegyver, nagy plazmákat lő. Használata viszont kicsit nehéz, jól kell taktikázni vele. Fő oka ennek az, hogy nyíl egyenesen lő, így nem lehet vele fellőni némely helyekre, ahol nem tud felrobbanni a golyója. Ezért érdemes magas helyeken lenni vele, mivel ha…..
Lassan egy hónapja hírdettük ki a fotópályázatot, amire sok szép kép érkezett. Viszont a határidő lejárt, úgyhogy dönteni kell. Kiválogattunk kilenc képet, amire most Ti szavazhattok, a képek a következők: Oli - Csoportkép Oli - Hol a bug? Zsolt998 - Rakéta Cseszter - Venom a…..
Megrendezésre kerül az első fotópályázat, melynek célja megtalálni a legjobb képet a játékról, de csak a megadott kategóriában.A témakör: JátékpillanatA témakört eléggé tág így elsőre. A "játékpillanat" azt jelenti, hogy egy olyan pillanatot kell lefotózni,…..