Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kléni

10 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stickman Warfare Blog Rajzverseny 2010.07.04 10:48:00
Meghirdetjük az első Stickman rajzpályázatot!Meg szeretnénk találni a stickman közösségben legjobban rajzoló embert. Mindenkiről tudjuk, hogyan játszik stb. De azt még senkiről, hogy hogyan rajzol. Milyen a kézügyessége, fantáziája. Ezért hirdetjük meg a rajzpályázatot.Formai…..
kléni 2010.07.12 12:05:31
@Dragon slayer: Ha kiveszed a (R)-t, és a neved is a rajzra írod rá, el lesz fogadva.
@TheMemphis: Papír, vagy bármi más, amire lehet kreálni valamit, és nem digitális képet kapsz. Ceruza, vagy bármi más, amivel nem digitálisan rajzolhatsz. Ennek a versenynek most nem ez a lényege. Itt most előnyben vagy, mert bármilyen színűre kifestheted... Rajzold meg lapra, színezd ki, a neved te is a rajzra írd rá, és majd lefogadjuk.
A másiknál ugyan ez a helyzet, valamint nekem az idióta nagyon gyanús...
@badicsanita: Ne lopjad a beszervezős medálom, az még csak nekem van meg :D
A rajzversenyből még kerek 1 hónap van hátra, ne felejtsétek el ;)Ez alatt még sok szép munkát lehet csinálni, nem késő belevágni. Szóljatok barátoknak is, nevezzenek ők is, élvezetes legyen a verseny, valamint több alkotás készüljön. Hajrá ;)..
kléni 2010.08.02 14:00:34
A raktár a Industrial District egyik tagja, a Nafta és a Gyár közt található. Nem szoktak túl sokan lenni itt, a legtöbben csak áthaladnak rajta. Nincs fontosabb szerepe a kemperkedés szempontjából sem, habár a kisebb felső emeletéről jó rálátás nyílik a…..
A LAW mindig is a legerősebb fegyver volt a játékban, már több, mint háromszor kellett gyengíteni, hogy egyensúlyban legyen a többi fegyverrel. Most erről a halálos, de sok gyakorlást igénylő fegyverről lesz szó. A LAW legfontosabb tulajdonsága, hogy rakétavető, ezért nem az…..
Üdv kolta! Bemutatkoznál pár szóval az olvasóknak? Üdvözlök minden olvasót! Koltay Attila (kolta) vagyok Szombathelyről, Vas megye székhelyéről. Mióta játszol a Stickmannal? Pontosan 2009.07.26 óta. Voltak kihagyásaim, amelyek kicsit megnehezítették a dolgaimat, de már büszkén…..