Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BruceHunter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszereztük a 2009-es érettségi írásbeli feladatsorait!   Biztonsági okokból csak május másodikán éjjel aktiváljuk a letöltő linkeket, de még így is lesz egy bő nap a kidolgozásra. Nyomatékkal kérjük, hogy ne reklámozzátok az oldalt, ha kitudódik a dolog, biztosan…..
BruceHunter 2009.05.02 18:06:36
BruceHunter 2009.05.02 18:35:26
@Allen: HUU bűvös 20% hova rohanjak ilyen aranyos vagy? Stüszi Vadásznak pedig az összes tüskéjét szép óvatósan le sz*phatod!

Tudom hogy meg irom az érettségit ! csak ha lehettet volna könyitettem volna rajta! ENYI A TÉMA! csak sajnálom a sok érettségizőt hogy el veszitek az idejüket ilyen hülyeségekel! azért lehetne bennetek emberség!

Olyan kis aranyosan tudsz fogalmazni :
"Mert abban biztosak vagyunk, hogy neked az a bő egy nap igen kevés lenne még a fedőlap megfejtéséhez is." fell áll farkam rád szerintem egy szexi erőszakos f*sz*pó lehetsz! Vegyél magadnak Hannibal maszkot ugy nem tudsz sz*pni!
BruceHunter 2009.05.02 20:44:22
@.Nitro.:enyire tetszik amit írok ? Addig a jó amig nekem BMW van neked meg kerekes szék!Te majom! nem irok ide többet csak szoltak hogy valaki idézett tőlem! nyomorékok! na csá! nem irok már többet lépek erről az oldalról! szivesen találkoznék az ilyen emberekel mint teeeee Nitro Trutymó!