Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Lujzi*

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden hibájával együtt kivételesen kellemes esemény a budai várpalota udvarain és teraszain megrendezett borfesztivál. Órákon át lehet mászkálni egyre zsongóbb fejjel rengeteg jó magyar és pár érdekes külföldi bor között, enni itt-ott pár falatot, sütkérezni, bambulni.…..
Az amerikai rendőrök folyamatosan játszott, rohadtul hangos popzenével készítik ki a legszívósabb bűnözőket, ha azok beveszik magukat valami jól védhető rejtekhelyre.  A magyar vendéglátósok drága hangrendszer helyett ugyanezt tudják ütvefúróval is. Ismerkedjenek meg a…..
Hogy egy rettentően rossz szóviccel indítsak, úgy tűnik, Békés megye sem mindig olyan békés, ahogy azt László történetéből is látni fogjátok. Békés megyében élek, szinte kizárólag itt is vezetek, két számjegyű főutakon, meg néha városban. Eddig nem írtam meg a…..
A blogon már számos érv megjelent a nyugdíjasok ingyenes utazása mellett és ellen. Szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha mindenki (vasutas, nyugdíjas, mindenki aki ingyen utazik) jegyet váltani. Az ingyenesen utazók egy 0 vagy 10 forintos jegyet. Erre azért lenne szükség, hogy a…..
*Lujzi* 2009.05.22 14:36:27
@rickyramirez: Egyetértek veled! És még ráadásul idejön Hanzi bá nyugdijas gyárigazgató Münchenből, de már 65 éves, és inygyér utazik! Miértis? Meg azért nézzük már meg hogy milyen is az a nyugdij?Marika néni a Tsz nyugdijas az nem szokott sirni! De ismerek olyan özvegyi nyugdijast aki világéletében egy szalmaszálat nem tett keresztbe, és a férje után 150 ezer a nyugdija.És még nekm mondja, hogy majdmegtudnám, hogy mennyi az a rongyos alamizsna! Hát szeretném megtudni!
Néhány napja a blogon megjelent egy egyoldalú vélemény a vasutasok családtagjainak ingyen utazásáról. Nagyon megoszlottak a vélemények. Sokan azt mondták, vegyék el ezt a kedvezményt, mások azon a véleményen voltak, hogy maradjon. Jöjjön most egy vasutas véleménye: Kedves…..