Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bajgi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nouvo - Péntek este: hajmosás, készülődés, partytime!! Kissé kedvetlenül indultam el ebbe a buliba, pedig minden adott volt: jó társaság, sok ember, koktélok. Az egyetem elől ingyen busz vitt minket a clubba - ez tetszett, de valahogy sántított nekem a helyzet. Lehet, hogy azért volt…..
CyprusGirl on board nincs net.... 2010.01.29 13:28:00
Hello mindenki!Meg elek, csak nincs net a koliban. Remelem ma megjavitjak es vegre tudok hosszabban meselni. Bocsi az ekezetek miatt, de az egyetem gepein nincsenek ekezetes betuk. Remelem tudjatok olvasni amit irok, mert en nem ertem el a bejegyzeseimet belepes nelkul.... nem tudom mi lehet a…..
A múlt heti első részben (melynek látogatottsága annak ellenére rekordot döntött, hogy egyetlen, nemi szervet ábrázoló illusztráció sem zavarta a mesteri összképet) megismerkedtünk Kitty Schmidt előéletével, a harmincas évek Berlinjének érzékiségtől lucskos légkörével,…..
Bajgi 2009.09.05 23:10:03
@Vérnűsző Barom: Reméljük kárpótlásként benne lesz a 3.0-ban:)
Érdekes poszt, várom a folytatást:)
Itt a nyár, a hőmérséklet csúcsokat döntöget, s aki teheti, felfüggeszti a nemzetgazdaság gyarapítására tett – olykor hiábavalónak tűnő – erőfeszítéseit. Olvasóink egy része javában készül a szabadságra, s a lemilblog (deklarált közszolgálati küldetésének…..
A Közép-Kelettel foglalkozó katonai és biztonságpolitikai szakértőket az elmúlt hetekben-hónapokban leginkább foglalkoztató kérdések egyike az afgán nemzeti hadsereg tematikája volt. Hogy a világ jelenleg egyik legneuralgikusabban viselkedő államának, az Afgán Iszlám…..