Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radnaughty

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lee Dorrian visszatért hogy nyomja nekünk a halott nyomorúságot, az első lemez felállása több ponton változott: a volt Electric Wizardos Mark Greening elhúzott hogy a remek Dead Witches-t nyomja, a szintén egykori Electric Wizarder Tim Bagshaw maradt, jött a volt Cathedralos Leo Smee, és az az Alex…..
      A Hamptones Magazine új számában szerepel Jakab Viktória, varázslatos képeken. A magyar modell, aki tavaly már sok-sok sikert elért, most Nina Ricci, Burberry, Etro darabokat visel többek között.  Yossi Michaeli képei a lányról, akinek szerintem még nagy sikerei lesznek.   ..
A zenekarok első, bemutatkozó albumai elsősorban hosszú évek után visszatekintve értelmezhetőek és értékelhetők. Vannak ezek között átütő erejű, akár stílusteremtő alkotások, de akadnak itt szinte teljesen jelentéktelenek is, melyeket csak a későbbi zenekari státusz és pályaív miatt, a komplett…..
Én nem. Kifejtettem bővebben, hogy mire gondolok. Természetesen nem arra, hogy soha nem nézek külföldi meccseket. Nézek, néztem ma is (végre!), és vannak számomra szimpatikus és kevésbé szimpatikus külföldi klubok, sőt, kedvencem is van köztük. Egyébként is azt gondolom, hogy úgy van értelme…..
radnaughty 2020.05.25 09:53:07
@midnightcoder2: mások sportolását nézni és élvezni, évezredes múltra tekint vissza, és több szempontból is van létjogosultsága.
1. Tegyük fel, hogy a néző egy nemzetközi versenyen szurkol a saját népét képviselő versenyzőnek. Itt ugye nyilvánvalóan a nemzeti identitás miatt okoz pozitív élményt már maga a szurkolás és jó eredmény esetén az is.
2. Ha az ember egy a közvetlen környezetéből származó sportolónak/csapatnak szurkol, szintén hasonló élményeket élhet át - különösen élőben, a helyszínen szurkolva. A lokálpatriotizmusa erősödik. Ez gyakran a többi hozzászóló által már kiválóan körülírt módon, gyerekkortól beivódott dolog. A sportolókkal lehet találkozni a környéken, egyfajta példát is adhatnak, stb.
3. Szurkolás, érzelmi elkötelezettség nélkül is kiváló szórakozást jelenthet egy sportesemény megtekintése, amikor az adott sport legjavát nyújtó "elődást" néz valaki. Pl. olimpiák, világbajnokságok, világcsúcsok megdöntése, vagy futballban pl. a Barça Guardiola edzősködése alatti játéka.
Elérkezett az utolsó rész, a dél-pesti pályák bemutatásával zárom a fővárosi sporttelepeket végigjáró sorozatomat, amivel a járvány alatti szünet unalmát próbáltam kicsit elűzni. Természetesen ezt követően is lesznek új posztok a focika újraindulásáig, és persze nagyon várom már, hogy végre…..
Összeszedte a 2010-es évek - szerintük - legjobb lemezeit a Revolver. A neves sajtóorgánum persze kicsit "csalt" a kiválasztással, hiszen egy zenekartól csak egy albumot számoltak bele a sorba, de így is sikerült huszonöt, természetesen elsősorban amcsi, nem feltétlen underground formáció lemezét…..
A tanév kezdésével kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat bizonyára már megismerték a kedves szülők. Van, ahol a kollégák már a tanév végén egyértelmű információkat tudtak adni a következő tanévről, de az iskolák többsége augusztus 20-a után kezdi pontosítani a részleteket, Böngésszék bátran iskolájuk…..
Határidők, visszadobott expense reportok, közelgő éves értékelés, lefagyott excel, kiürült kávéautomata, felesleges meetingek, rosszindulatú pletykák, el nem nyert új pozik, elviselhetetlen kollégák, egészségtelen munkahelyi kultúra. Számos stresszor, ami szembejöhet a laza 8 órácskád alatt és…..
radnaughty 2019.08.02 05:39:27
@MAXVAL bircaman közíró: fidesz pártirodában ennyire laza az élet?:-)
A Nova Rockot szervezői munkáját már sokan, sok helyen méltatták, az eddigiekhez csupán annyit fűznénk hozzá, hogy a posztapokaliptikus Hortobágyot idéző környezet kifejezetten illik a zenei közeghez, a fák úgyis csak kipusztulnának a fesztivállátogatók kisugárzásától. Annyi kritikával viszont hadd…..
  Már az is figyelemre érdemes, hogy kiemelkedett az éhes kihívók mezőnyéből egy kék lovag a csapatával. Ez a csapat azonban az én meglátásomban inkább az ügyesen bűvészkedő lovag miatt sikeres, ám a csapat maga üres. Leírni semmiképpen nem lehet őket, hisz' vezetőjük…..
Az MTA is az adófizetők pénzén él. Ezt érzem kulcsmondatnak a nemrég kiszivárgott terv mellett, miszerint privatizálnák az MTA vagyonát. A kormány fokozatosan kivonul a legtöbb közszolgáltatásból, hogy a megcsappanó (esetleg végleg elfogyó) EU-támogatások után is biztosítsa a szükséges forrásokat a…..
radnaughty 2019.02.20 16:17:09
@Khonsu: bocsánat, de tegye már fel a kezét, aki látott ebben az országban az utóbbi 60 évben bármiféle elszámoltatást! Naugye...
Amint azt már észrevehettétek, a posztíró egyik kedvenc olvasmánya a Gallup International Association globális közvéleménykutatásainak böngészése. Kettőről már be is számoltunk nektek ezeken az oldalakon (az egyik itt, a másik pedig itt olvasható, a posztok által generált, roppant érdekes vitákkal…..
Várhatóan egy év múlva főpolgármester választás lesz Budapesten. Az ellenzéki pártok a tavaszi országgyűlési választások óta továbbra is csak kábultan támolyognak a közéleti szorítóban. Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, Tarlós István indulása gyakorlatilag biztossá vált a jövő évi…..
  Ruby Rose 12 éves korában jött rá, hogy a csajokat szereti. Az ausztrál modellből lett színésznő, akit az Orange Is The New Black című Netflix-sorozatban vagy éppen a mozikban most futó Meg című filmben is láthatunk, soha nem csinált titkot szexuális orientációjából, mert hát minek is kellene…..
Mikor a barátaimmal testépítésről beszélek, szinte mindegyikük elmondja, hogy ő elsősorban a saját testsúlyos gyakorlatokat preferálja. Ennek szerintem három fő oka lehet: a nagy súlyokkal történő edzéstől úgy általában tartanak az emberek - nem tartják egészségesnek a „saját testsúlyos edzés"…..
Biztosan mindenkinek egy éles, kissé horrorisztikus kép jelenik meg a fejében az „apucipő” hallatán. Szerintem mindenki emlékszik Ryan Gosling tekintetére, az ’Őrült dilis szerelemből’ amikor meglátta Steve Carell sportcipőjét. Legendás momentum, aki nem látta a filmet nagyon ajánlom, hiszen nem…..
A hajléktalankérdés rendkívül összetett. Nem csak Budapesten, más nagyvárosokban is. A problémával foglalkozó szakemberek legfeljebb segíteni tudnak az utcán élőknek, az alapvető gondjaikat megoldani nem, úgyhogy ez a poszt nem akarja megmondani a tutit. Ugyanakkor a téma az utcán hever. Sőt nem…..
radnaughty 2018.03.05 12:58:37
@Syllabux:

nem volt szó róla, hogy mit mennyire pakoltak tele mivel. te írtad, hogy a klauzál téri az egyetlen játszótér a bulinegyedben, én pedig szóltam, hogy van még egy. ennyi. nem kell hisztizni. az meg hogy a klauzál téren mennyivel tisztább a levegő, mint a király utca - kazinczy sarkán...szerintem no comment kategória!:-))
1989-ben beléptem a Fidesz-be. Akkor még úgy hívták, hogy Fiatal Demokraták Szövetsége, fiatalok voltak és demokraták. Ma már – az akkori szabályok értelmében - nem lehetnék a tagjuk. Nem is vagyok, de más miatt. Boldog, lelkes ifjú voltam, hogy bizony én is teszek a demokrácia ügyéért valamit.…..
Mindig is imádtam a girbegurba Gül Baba utcát. Olyasféle ódon, magával ragadó hangulatot árasztott a hepehupás kockakövek miatt, amit egyetlen más helyen sem éreztem. Újra és újra felsétálni a sima köveken felért egy tornával. Budai sétáim során egyébként az olyan meredek kis utcák, mint például a…..
radnaughty 2017.12.02 16:38:48
2010-ben a sorozatok világa megváltozott. Ebben az évben indult a sokak által istenített képregénysorozat tv-s siker hadjárata. Frank Darabont ( akinek a világ legjobb filmjét, a Remény Rabjait köszönhetjük) és csapata felkarolta Robert Kirkman zombiapokalipszis történetét. A teljesen más…..
A millennium előtt, ha egy olyan banda, mint a Voivod valahogy Pestre tévedt, az nagyjából meteorbecsapódás számba volt vehető. Ahol végre közelebbről lehetett vizsgálni az idegen anyagot. Akik egy ilyen alkalomnál pedig ott voltak, ma már a legendák elbeszélői ők, klubjaink szűk…..
A határátkelés egyik kulcskérdése a beilleszkedés, ami persze nagyban függ attól is, hogy az ember milyen hosszú távra tervez az adott országban. Persze vannak olyan helyek, ahol bármennyire is szeretnénk, szinte biztosan nem tudunk majd beilleszkedni – ma egy ilyen ország lesz az egyik célpontunk.…..