Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virágh et.

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy váratlanul feltárult időkapun keresztül a Ritkán látható történelem egy 2038-ban megjelenő Napi érdekesét mentettem le hogy már ma megnézhessétek... :) Ezek mennek majd a jövőben. HIHETETLEN! Viccet félretéve: válogatás közelmúltunk érdekes eseményeiből. 1997. június 30. éjfél. A britek…..
Virágh et. 2018.04.22 14:26:54
@Sigismundus: kb. egy évet kihagyott (közte a pekingi olimpiát), de később tudott francia csúcsot ugrani.
Válasszunk Lőteret az iskolákba? 2017.10.10 16:59:00
Tény: A sportlövészet az egyik olyan sportág amiben sikeresek vagyunk. Mint az is tény, hogy elvben a jelenlegi igények kielégítésére bőven elegendő lőtér áll rendelkezésre. A két állításból sejthető, hogy az iskolában létesítendő lőterek kérdése körül nem nagyon lesz béke. Okkal. Mindkét oldalnak…..
A legtöbb ember szerintem abban egyetért, hogy a szilvás gombóc az egyik legfinomabb és legkedveltebb ételünk, hiszen egyszerre főétel és édesség, mindemellett pedig igencsak laktató.   Pont emiatt tartozik abba az ételkategóriába, amit vegánként nem akarok nélkülözni. Múltkorában a szüleimet…..
Gyakran vádolják a jelenlegi magyar politikai ellenzéket azzal, hogy minden önmagáért és közös érdekeinkért kiálló egyénre ráakaszkodik, attól függetlenül, hogy az illető szimpatizál-e az adott párt(ok) nézeteivel. Említhetnénk Sándor Máriát, a fekete ruhás ápolónőt, Horváth András egykori…..
Kakuk József idén 69 esztendős lenne. Minden bizonnyal nyugdíjasként játszana unokáival. Netán barátaival sakkozna a téren, esetleg kertészkedne, vagy várná a hétvégi futballfordulót. De egyiket sem teheti. Ugyanis 1956-ban, mindössze 10 évesen agyonlőtték…..
Virágh et. 2015.12.05 17:39:10
@agarik:
- a történtek olyan régen történtek, hogy már senki nem emlékszik rá, senkit nem érdekel, semmilyen jelentősége nincsen.
A II VH. még régebben volt, mégis sokan emlékeznek rá (ha nem is átélőként).

- a fickó olyan öreg és szenilis hogy fel sem fogja mi folyik körülötte.
Tehát az amnéziás gyilkost vagy tolvajt sem kell ezután elítélni?

- jogilag pedig a legfontosabb: visszamenőleges hatályú törvénykezéssel van dolgunk. Az egy dolog ugyanis hogy MA elítélően ítéljük meg amit tett. De AMIKOR tette az hősies és kitűntetésre méltó dolog volt.
Észak-Koreában vagy a náci Németországban az ott és akkor érvényben levő törvények szerint teljesen rendben levő dolgok történtek/történnek.

Egyébként ezek szerint a posztumusz felmentéseknek/kitüntetéseknek sincs jelentősége szerinted?
Mindenkinek kell egy hely, ahová el tud vonulni, mindenkinek szüksége van olykor egy kis magányra. Sokak számára a drága mahagónifa borítású falak, a lobogó tűz, a különleges kapitányszék, a padlótól plafonig terjedő könyvespolcok tele ritkaságokkal egy megvalósítandó álom.…..
Virágh et. 2015.11.02 21:31:38
@halaloszto: egy kanapé szerintem pont része lehet a privát területnek, idézem a posztolót:
"egy chesterfield kanapé a délutáni olvasgatáshoz, relaxáláshoz elengedhetetlen elem"
A második szó nyilván baromság (különösen a poszt elején leírt "Eláruljuk: egyáltalán nem pénztárca kérdése!" mondat után), de nálunk is mindenki inkább egy kanapén rak fészket olvasáshoz nem pedig széken vagy fotelben próbálkozik.
1922. USA. Szórólapozni induló légi Ku-Klux-Klan tagok. A horogkereszt nem náci szimbólum még, itt a jószerencse jele a repülőn...
Ha már valaki Magyarországon mindenáron egy valóban drámai filmet szeretne forgatni, s abban a mai hazai viszonyokról igazi szívszorító pillanatképeket bemutatni, vagyis művészi eszközökkel beszámolni arról, hogy milyenek a magyarországi közbiztonsági közállapotok, s miként…..
Annyit előre elárulok, hogy a laptop veszít. A videóból kiderül, hogy az Apple laptopja szar, mert az illesztékek rendszeresen elengednek. Legalábbis a szöveget gépelő hülyeállat azt állítja, hogy már több ismerősénél is beindult a folyamat, az informatikai Pangea darabokra…..
Virágh et. 2009.05.02 09:49:25
@espadazo: ha anyag vagy gyártási hibából adódóan törik, akkor bizony garanciális. Csak van olyan cég, akin ezt (legalábbis itt vadkeleten) nem tudod leverni, és van, amelyik nem vacakol.
Virágh et. 2009.05.02 09:54:01
@FuRioN: De ugye nem egy belépő szintű 100-150e forintos Thinkpad-et (ha egyáltalán az, és nem pedig sima Lenovo 3000) hasonlítasz az alu Macbookhoz? :)

Tudod: almát az almával...ööö :), illetve ezen a blogon az almát a Thinkpad T vagy X-el kellene összevetni.
Virágh et. 2009.05.02 09:58:52
@Virágh et.: Félreértés ne essék, az eddigi legkedvesebb gépem egy 10.6"-os Vaio volt. Persze az inkább rohangászós gépnek való volt, de akkor is.
A Thinkpad-ekben pedig a strapabíróságát szeretem: fém zsanérok (simán lehet lóbáli a kijelzőjénél fogva), megerősített váz és kijelző, szóval bírja a gyűrődést.
Macbookom nem volt eddig, szóval fogalmam sincs mennyire tartós vagy jó vele dolgozni. Az persze tény, hogy gyönyörűek.
Bocs a kitérőért.