Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rolee83

0 bejegyzést írt és 776 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a jó nép arra vár, hogy Godzilla betrappoljon a mozikba, addig a Paramount marketingesei sem ülnek ölbe tett kézzel: tegnap új plakáttal (yihaaa!) és három új képpel (Stellaaa!) jelentkeztek Transformers-ügyben, ma pedig bejelentették, hogy a film soundtrackjén…..
Rolee83 2014.05.13 15:31:49
. . Ezerszer emlegettük már, méltattuk, idéztük a Lowry Digital-t mint olyat itt a blog hasábjain, de még igazándiból sose jártunk utána hogy kifélék, mifélék, hol székelnek, és úgy egyáltalán milyen cég? Meg mondjuk mivel foglalkoznak mostanában :D, mondjuk egy T2-n?…..
. Minden Kedves Olvasónknak és egyébként kék rajongónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!  Baráti Üdvözlettel Valkyr, Argento és Szati . Ui: Aztán majd írjatok kommentben hogy milyen kékségeket kaptatok a Jézuskától :D..
Nem kevés remek film érkezik még a mozikba idén, sőt, nagyon úgy tűnik, az idei felhozatal krémje még csak most jön. Inside Llewyn Davis R: Joel és Ethan Coen Az egyik legjobban várt film az idei felhozatalból, ráadásul olyan színészgárdával, amitől eláll a szavunk.…..
Rolee83 2013.10.29 17:15:56
Rolee83 2013.11.05 16:46:15
@NorthopViggo: Hát nálam váró listás, míg pl az Éhezők viadala folytatás nem! :) De látom fent van már.
A plazma technológia elsőszámú támogatója a gazdasági nehézségek hatására feladja az évek során kiépített pozícióit, és elhagyja az iparágat.  15 éve már annak, hogy a Philips forradalmasítva a televíziózást az 1998-as naganoi olimpián bemutatta a világ első…..
Rolee83 2013.11.03 13:29:40
:(
Select Video Az októberi négy megjelenés után kicsit szerényebb a kiadó novemberi listája, mindössze két megjelenés szerepel rajta, igaz, ezek között van az év egyik legnagyobb mozis sikere is. A Gru 2 ugyanis igencsak jól muzsikált a hazai mozikban, a célközönség kétségkívül…..
Rolee83 2013.10.25 17:51:59
@Feri a mozigépész: Nagyszerű és köszönöm!! Kíváncsian várom őket! Ezt a kettőt tervezem karácsonyi ajándéknak tőlem magamnak! :)
. . A hamarosan, azaz december 13-án megjelenő Playstation 4 kapcsán elmés eszmecserét folytattunk Argento kollégával arról hogy vajh érdemes-e beruházni a Sony legújabb masinájára? Megéri nekünk az újabb pixelbuzulás? Ráragasztjuk magunkat megint egy…..
"Én vagyok Tony Stark!" . . Cím: Iron Man 3 Rendező: Shane Black Főszereplők:  Robert Downey Jr., Guy Pearce, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Rebecca Hall, Jon Favreau, Ben Kingsley Technikai infok: Kép:1080p/MPEG-4 AVC,…..
Sajnos a sok technikai probléma miatt az júliusi és augusztusi hónap összesítőnk elmaradt, így szeptemberrel egybe vonva közöljük. Nagy bukás lett Guillermo Del Toro szörnyfilmje. Mondjuk ki: nem lep meg senkit. A Pacific Rim, amilyen buta és szórakoztató volt, annyira nem…..
FILMKRITIKA ÉS BD TESZT: Oblath Ádám Film Annak idején a Vasember első része egy olyan tervet indított el, ami mindaddig példa nélküli volt a filmes történelemben. A Marvel egész egyszerűen új szintre emelte a képregényfilmeket: nem egyszerűen önálló hősöket akartak…..
. Ha már esteleg ki vagytok éhezve egy jó kis akciódömpingre és nem szeretnétek többet áldozni a dolgora mint egy mozijegy+popcorn+üdítő kombó ára, akkor jó hírekkel szolgálhatok nektek. A folyamatosan történő leakciózásoknak hála, jó néhány régebbi (fél, egy éves)…..
. . Nem csak nevében ám, de a csomagolás tekintetében is fémesen fog érkezni az október 24-én megjelenő "Az Acélember". Bár az elmondható, hogy a rajongók által -talán túl magasra- tett követeleményeknek nem annyira felelt meg, de azért túlzott csalódást sem okozott a…..
. . Pöttyet elkéstünk a híradással (hiába no, júliusban mindig kicsit lassabb az "emésztésem" :D), lévén már jó egy hetes a hivatalos hír, de azért érdemes megemlékezni eme hasábokon is a "Vasember 3" itthoni megjelenéséről.  Szóval úgy néz ki a dolog jelenleg, hogy…..
"Heil Hidra!" .. . Cím: Captain America: The First Avenger Rendező: Joe Johnston Főszereplők:  Chris Evans, Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Dominic Cooper Technikai infok: Kép:1080p/MPEG-4 AVC, 2,35:1  Hang: Angol dts…..
. . Habár nagyjából már jó egy hónapja játszák a mozik a filmet, éppenséggel most nyílt rá alkalom hogy megtekintsük a filmet. De ez a tény szerencsére mit sem vont le az élvezeti értékből.  ...Tony Stark él mint hal a vízben, dől a lé, ráadásul minden reggel álmai…..
"Háromig számolok..." . Cím: X-men: First…..
Blu-geek BD teszt:Ál/arc (1997) 2012.02.28 09:14:00
Ál/arc - Face/Off (1997) Rendező:John Woo Főszereplők:Nicolas Cage;John Travolta;Joan Allen Technikai infok: Kép:1080p/VC-1 Hang:Magyar DD 2.0;Angol PCM 5.1 Felirat:Magyar A filmről:  Sean Archer FBI ügynök (John Travolta) kisfia brutális merénylet véletlen áldozata…..
 Amikor elkezdtem írni ezt a tesztet, még teljesen nyugodt voltam. Szépen megemlékeztem a filmekről, a félresikerült párosítással Ragadozó kollégával és megemlítettem, hogy mennyire vágytunk már egy frankó kis "élienes" játékra.  Aztán beindultak a flashbeck-ek,…..
Megérkeztek az első hírek A Hobbit - Egy váratlan utazás Blu-ray megjelenéséről, ám mi jó szokásunkhoz híven, kicsit tovább nyomoztunk, hogy a jelenlegi legfrissebb infókat közölhessük veletek. Íme: Először is kezdjük hazánk biztos megjelenéseivel, melynek dátuma Április 8.…..
Cím: Resident Evil - Afterlife Rendező: Paul W. S. Anderson Főszereplők: Milla Jovovich, Ali Larter, Kim Coates, Shawn Roberts, Boris Kodjoe, Wentworth Miller Technikai infók: Kép:1080p/MPEG-4 AVC, 2,40:1 Hang: Angol/Japán Dts-HD MA 5.1, Magyar/Orosz/Cseh/Lengyel…..