Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soványka

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bejött a Fidesznek a menekültpara – írja az Index. Az emberek kétharmada csontra benyalta a habonyi gyűlöletpropagandát és retteg a menekültektől. Mert azok majd felrobbantják/elveszik a munkáját/kultúráját. Mindezt úgy, hogy az országban gyakorlatilag nincsenek menekültek. Nem voltunk, nem vagyunk…..
Mindenki, aki nézte az Orbán-televízióban futó olimpiai közvetítést az úszók előfutamáról hallhatta, hogy nem hallja! Bizony, ez is megtörténhet! A közpénzből – mindannyiunk adóforintjaiból – fenntartott televíziós csatornahegyek egyikén – az M4-en - a kommentátor kiharcolta, hogy a nevét külön…..
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Soványka 2016.08.07 08:06:12
@GNDL: leginkább arról számolnánk be, hogy a ballib nemzetárulók utolsó darabja is emigrált Szudánba!
Soványka 2016.08.07 08:14:08
@dunántúli gyerek: persze, de ez a 2-3 fizetett majom kezelget egyszerre 50-60 accountot, és most hatalmas sztárcsinálás megy, ahol a szerencsétlen szíriai átúszta a csendesóceánt, átgyalogolt a sivatagon, átugrotta az ararátot is, de a gonosz magyaroknak így sem kell.

Hagyd már a sok elvakult gyurcsány-fant! 30 IQ-s liga játszik itt. A valóság sosem zavarta a tisztánlátásukat. Egy dologhoz értenek: gyűlölni a hazát.
Régóta pusmognak arról az érintettek, hogy az állam rátenné a kezét a közétkeztetésre is. Meg sem lepődünk azon, hogy a turisztika után újabb zsíros falat után nézett Orbán Viktor kormánya. Amíg a központi kommunikációs gépezet a menekültekkel riogat, a háttérben akár meg is történhet az újabb…..
"Annyira örülök a létezéseteknek, tündérországomban még népszavazást is rendezek a kedvetekért. Ha nem lennétek komoly bajba kerülne az általam képviselt hatalom ebben az országban. Túl sokan foglalkoznának a mindennapi élet nehézségeivel, az alacsony bérekkel, az általam kigondolt oktatási rendszer…..
Soványka 2016.07.25 23:38:36
Akik látják, hogy a rothadt alma elkezd más almákat is megrohasztani, és ezt hagyják, azok, bizony, felelősek. És ez akkor is igaz, ha az Európai Unió eszköztelennek mutatja magát a rohadt alma kosárból kivételéhez. Kidobhatná a magyar választópolgárok többsége is, ehhez azonban néhány feltétel…..
Kép: Császi Ádám Viharsarok című filmjéből Vidéken nincsenek melegek. Vidéken agglegények és vénkisasszonyok vannak. “Szegény Pista nem talált lányt magának, pedig fiatal korába milyen szép szál legény volt! Úgyhogy most az anyjával meg a macskájával lakik.” “Az Erzsi meg a Juli mindig is nagy…..
A munkánk során gyakran próbálunk befolyásolni másokat, legyen az akár tudatosan vagy tudattalanul.Ez valójában már az önéletrajz beadásánál, a jelentkezésnél elkezdődött, az interjún is próbáljuk a legjobb képet adni magunkról, ha pedig elnyerjük az állást ez tovább folytatódik. Gondoljunk csak…..
A Bálványosi Nyári Szabadegyetemet és Diáktábort hívták már Tusványosnak, Posványosnak, de most új elnevezést kell ízlelgetnünk. A Donald Trump amerikai elnökjelöltnek tett orbáni gesztus után méltán nevezhetjük a kis erdélyi fürdővárost egy darabig Trumpványosnak. A magyar miniszterelnök éves…..
Az ellenzéki pártok a politikai logika szerint szépen gyűjtik az ismertséget és a népszerűséget. Így aztán egyes pártoknak egy-egy jobban sikerült (ad hoc) kampány végére sikerül is néha két százalékról két és fél százalékra feltornázni a népszerűséget, ami ugyebár összességében még mindig alatta…..
Soványka 2016.07.22 07:56:53
@Circus: előtte a 40 év megvan? Kádárjános? Semmi? Akkor minek posztolsz?! Az szoci-komcsi baromság a világ minden országában megbukott! Ez sincs meg? A régi kommunista-világnezetű csontvázak még mindig ott ülnek az mszp-ben, dk-ban. Ezért nem tudtak sem 4, sem 8 év alatt elérni semmit! Szerintük a szciális kiadásokat hitelből kell finanszírozni, és jutalmazni kell ha valaki nem dolgozik. A rövidtávú "népjólét" oltárán feláldozzák az ország jövőjét.
Gondolkodtam a törökországi történéseken. Erdogan két hete pálfordulást hajtott végre, hirtelen rendezni szükségesnek érezte két, katonai szempontból erős "szomszédjával" a külkapcsolatokat. Aztán, hogy, hogy nem, hirtelen puccs lett Törökországban. Aminek során véletlenül nem sikerült foglyul…..
Az Isten pénzét is propagandára költené a fideszes bagázs. Most 3 milliárd forintból indítanak  gyűlöletkampányt a menekültek ellen. Hogy újabb hónapokra eltereljék a szájtáti nép figyelmét az égbekiáltó belföldi problémákról, a saját bődületes korrupciójukról és kudarcos kormányzásukról. És most…..
Soványka 2016.07.21 19:23:54
1. Hazugság volt az egymillió új munkahely

Balliberális hazugság, mert: az évtized végére ígérték!

2. Nincs beruházás, menekülnek a befektetők

Balliberális hazugság, mert: a világgazdaság lassulása folytán máshol sincs! Nálunk viszont mindenki fejleszt (mercedes, audi, stb)

3. Egekben az államadósság, pedig lenyúlták a magánnyugdíjat

Balliberális hazugság, mert: az MSZP-SZDSZ nyúlta le 1997-98-ban. A FIDESZ visszavette. Enélkül rég csődbe ment volna a gyurcsány által 4 évig nem csináltunk semmit kormány, azaz az MSZP-SZDSZ balliberális gyülekezet. Egyébként EU átlagban egyáltaln nincs az "egekben" az adósság, a tagországok több mint felének magasabb az adósságállománya (persze, hiszen a balliberálisok célja pont ez!)

4. Az Európai Unió legmagasabb, 27%-os ÁFA-ját fizetjük

Balliberális hazugság, mert: Ez szintén szükséges volt a gyurcsányi csőd helyrehozásához. Egyébkent meg van amire nem 27%. És akkor mi van!

5. 80-90 ezer nettóért güriznek a szociális dolgozók

Balliberális hazugság, mert: A magát szociálistának és liberálisnak nevező 8 évig uralkodó banda idején is alulértékelt volt e réteg. A FIDESZ legalább átlag feletti javulást hozott. Ebből tényleg látható az ertékrend, de nem a FIDESZé, hanem a balliberáiloké!

6. Erőszakos dilettantizmussal tönkretették az oktatást

Balliberális hazugság, mert: a központi tankönykiadás kiváló ötlet (vége a balliberális tankönyvmutyinak, persze, hogy fáj nekik), a testnevelés is, valamint a hagyományaink, örökségünk és az erkölcs nyilván zavarja a balliberálisok "értékrendjét". Rikítóan látható az is, hogy az úgynevezett elégedetlen tanárok egy volt szocialista igazgatóból állnak, ami nyilván jelentősen hitelteleníti "tanárok lázadnak" kezdetű szoci cirkuszt.

7. Katasztrófa szélén az egészségügy, halni járunk a kórházakba

Balliberális csúsztatás, mert: sok helyen igaz, de sok kórház kiválóan lett felújítva. Nem lehet mindent egyszerre, ezt számonkérni nyilvánvalö ostobaság, rosszindulatú riogatás.

8. Félmillióan menekültek el az országból

Ordas balliberális hazugság, mert: 2010-ben nyíltak meg a német, osztrák munkavállalói lehetőségek az újabb uniós tagok előtt. Mivel a szoci diktatúra alatt jelentősen visszarohasztották a magyar gazdaságot, így a nyugati bérek jelentősen magasabbak, persze, hogy mindenki elindult. Ez nem FIDESZ téma, hanem pont, hogy balliberális, a szocialista gazdasági elkúrások eredménye, amit 2010-lehetett elkezdeni kijavítani!

9. Minden objektív listán csúszunk lefelé

Balliberális hazugság, mert: vicc a lista, mindenki tudja, hogy a felsorolt gittegyletek erős baloldali pénzelés alatt állnak. És mivel nemzetközi ballib összefogás van a népek kisemmizésére, így e "függetlenek" véleményét is a ballib diktálja. Ez az egyik legaljasabb balliberális cselekedet, a legaljasabb hatugság, a sajtószabadság, az információhoz való jog alapvető megsértése.

10. A fideszesek gennyesre keresik magukat

Balliberális hazugság, mert: mindenki más is fejlődik, kezd jól keresni. Természetesen ez fájhat a balliberálisoknak, egyrészt mert kimaradnak belőle, mind ki lett rúgva, nincs több napkelte a közTV-n, meg Kossuth-díj a sasjózsinak, meg támogatás a drágabolgárúr-féle ultrabalos, kereszténygyűlölőknek....értem én, hogy ez fáj.

Hát ezek azok a hazugságok, melyeket mindenkinek tudnia kell, hogy mindenki láthassa a balliberálisok hazugságtengerét.
Soványka 2016.07.22 06:20:45
@bolondok közt viktor a király: bunkó segg vagy, és hazudsz,mknt a vízfolyás! Többet egy nem is érdemelsz.
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
      „Addig folytatjuk az ügyintézést, amíg a Bankkal kötendő bármilyen szerződés vagy ügylet dokumentumait meg nem értettük.” Miközben  a banki hitelkárosultak megmentésének a korábbi nyilatkozatokhoz képest igencsak soft…..
A liberális Fideszt sok mindenért lehetett szeretni. A konzervatívat is. Na de ebben a mostaniban mégis mi szeretnivaló van? Milyen párt ez egyáltalán? Az ellenzékben szociális demagógiában utazó Fidesz kormányra kerülve persze visszatalált a gazdasági jobboldalhoz, ennyiben a…..
A Fent és Lenten mától tilos a kommentelés. Jön Szalai Annamária! Jön Koltay András! Mindenkit kikészítenek!! Félelem és rettegés! Itt nem állhatunk meg, ez denevérország! Az utolsó szó jogán: Orbán Viktor pojáca! Schmitt Pál gyík! Lehet kommentelni!..
Soványka 2011.07.04 22:06:01
@Steppenwolf: Itt egyetlen troll van:a BLOGGER!

És a zokogós "nem-lehet-kommentelni"-hazugságra: itt egy cenzor van, aki kitiltja kommentelőket: a BLOGGER!
Nagyjából 90% a valószínűsége annak, hogy a Fidesz megszerzi a kétharmados többséget a Parlamentben. Korlátlan hatalma még egyetlen magyar pártnak sem volt 1989 óta, nem csoda, hogy a legjellemzőbb hozzáállás a hírhez pártállástól függetlenül a kíváncsi várakozás.Sokan…..
Soványka 2010.04.15 21:29:18
@is: te 1 jós vagysz?

vagy?

Kubatov? mit mondott a lefelső? hogy 3 nap alatt nem lehet bizonyítani semmit.

Olvasni tudol-e? vagy csak írol?
Kinek mi tetszik! De melyik verzió a divatosabb?Mára a fanszőrzet nem kívánatos, a pornóiparban legalább fazonra borotváltan, de leginkább csupaszon szerepelnek az előadók. A szőr már csak a legelvadultabb fétispornóban lehet jelen.Természetesen a pornóipar nem képezi le a…..