Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erhardt.gergo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AOL.com szedte össze az amerikai televíziózás legnagyobb botrányait a South Parkos szcientológus mizériától kezdve az első fehér-fekete csókon át az NYPD Blue-ban mutogatott csöcsökig és seggekig. Őszre mi is összerakjuk a magyar tévék legemlékezetesebb ballépéseit. A…..
Bigyóblog Laptoptáska vagy szék? 2009.06.28 13:34:29
Laptoptáska, mely székké alakul, hogy a szabadban dolgozva is kényelmes háttámlával üldögéljünk. Hiszen laptoptáska mindig van nálunk, miért ne használjuk valami másra is. NICK+BEAU dizájnja.   Via The Design Blog..
Van, ahol némely dologban még Pestnél is rosszabb, például Szegeden, ahol a tömegközlekedési áremelés után az ember dobhatja ki a megmaradt jegyeit. Igazából mégse rosszabb ott, a kulturált fővárosi szakemberek ugyanis jó eséllyel alaposan elverték volna az utast, nemhogy…..
A Google Maps talán egyik legjobb funkciója az útvonalválasztó. Eddig ha egy tengerentúli és egy európai települést adtunk meg, a Google Maps azt ajánlotta, hogy New Yorknál csobbanjunk az óceánba és ússzunk 5571 kilométert Londonig.Az easter egget a Google nemrégiben kiszedhette a…..
erhardt.gergo 2009.05.26 20:32:46
@sztamas: azért mert csak eközött a két pont közöt ajánlja...
(from: LA to: Tokio)
Még február közepe felé láttam az erősen közepes "International" c. filmet, kivételesen moziban. A film előtti reklámblokkban láttam nagyban is a híres T-Mobile-os flashmob reklámot, tudjátok, amikor táncolnak a Liverpool Station pályaudvaron a fizetett táncosok.…..