Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paltamas

11 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi szoborkompozíciókkal kapcsolatban - férfiasan bevalljuk - a leghalványabb fogalmunk sincs, hogy azok a világ mely pontjain állhatnak, és főleg vajh mi célból. Mindenesetre - mérsékelt képzőművészeti felkészültségünk dacára - megpróbálunk magyarázatot találni eme bizarr alkotások…..
A Köztérkép az egyik legjobb dolog az interneten, én szinte naponta használom, a képeit pedig már akkor is kéjes élvezettel loptam, amikor még Szoborlapnak hívták őket. (Még csak délután egy van, de már ma is hármat lenyúltam az Urbira). Úgyhogy nagyon megörültem neki, hogy ma…..
Monopterosz, Szabin nők elrablása, díszlépcső: minden, ami egy tisztességes kastélykerthez kell-a csongrádi puszták közepén. Az Dél-Alföld (a nagyobb városokat leszámítva) nem éppen olyan tájként él a köztudatban, ahol tobzódni lehet a kertépítészeti és építészeti…..
Fontos változás jött el a blog életében a mai nappal. A most megjelenő cikkel elindul a HaviSzobor rovat új élete. Ezeket a cikkeket Pál Tamás, a Szoborlap.hu beindítója és üzemeltetője írja. A terv az, hogy négyhetente szülessen egy-egy új olyan cikk, amely Budapest (és az…..
Nem telt el három nap a jQuery Mobile első alfájának kiadása óta, és máris megjelent az első jquerys mobil web app. A Warsquare amúgy egy nagyon klassz ötleten alapuló játék. Foursquare-júzerek tudnak területet foglalni és csatározni a helyekért. Nagyon sokat nem kell…..
A napokban jelent meg a sokak által hosszú hónapok óta várt jQuery Mobile fejlesztői csomag, ami lehetővé teszi, hogy relatív gyorsan és egyszerűen készítsünk ízléses és elvárhatóan működő weboldalakat a manapság népszerű okostelefonokra. Meglovagolva ezt a hullámot is…..
Öcsém dobott meg egy igazi klasszikussal. Hírlevél 2007. novemberéből. Elolvasva megállapíthatjuk, hogy sem a humorérzékem, sem a stílusom nem fejlődött túl sokat, khm.Mindenesetre az biztos, hogy a legjobbkor kaptam vissza a levelet, mert kellő lendületet ad majd az új hírlevél…..
A Google Instant sok fejlesztő érdeklődését felkeltette. Így volt ezzel a 19 éves amerikai egyetemista, Feross Aboukhadijeh is, aki egyből fogadást is kötött haverjával, hogy ilyet ő is tud csinálni, egyetlen óra alatt. A fogadást tett követte, és Aboukhadijeh elő is állt a…..
Kissé megkésve bár, de mi is elkészítettük gyorsan a pár napja indított Google Instant szolgáltatáshoz hasonló keresőnket, amit itt érhetsz el. A tegnap éjjeli hipphopp fejlesztést a Webisztán egyik cikke inspirálta.Persze tartozom egy vallomással azoknak, akik nem regisztrált…..
Még mindig 2008-ban járunk, hisz annyi szép történt abban az évben! Kijelenthetjük, hogy ez az időszak volt a szoborlap igazi születése, hiszen az addigi blog-szerű és zárt rendszert - ha részben is, de - leváltotta a közösségi szerkesztést lehetővé tevű új keretrendszer.…..
SzoborLap.hu blog Apás szülés 2010.06.17 20:17:00
A bejegyzés a Szoborlap.hu hírei között jelent meg, ide csak másolatban és késleltetve publikálom.9 hónapig gömbölyödött a kicsike. Néha rúgott egyet-egyet, de általában véve elmondhatjuk, nyugodt gyerek volt. Pár napos vajúdás után csupaszon, összeszűkült szemekkel, béna…..
Ezt a képet találtam a gépemen. A terven jól látszik, hogy a kezdeti időkben általános minimalizmus uralkodott a lapon, és a színekhez sem kifejezetten értek... A megjelenés összhangban volt a lap szellemiségével. Enyhén nihilista, teljesen szabályozatlan és éppszülető. A…..
Gyorsan beküldök egy grafikont is, mert úgy hallom, hogy az eléggé megy mostanában! Natehát: az alábbi gráf ábrázolja a 2009. január 1. és a mai nap közötti kumulált, vagyis összesített szobor-mennyiség alakulását a weboldalon. Leolvasható ugye, hogy valahonnan 3000…..
Régóta adós vagyok egy jó kis sztorizós összegzéssel, amiben kifejtem kedvenc weboldalam múltját. A közelmúltban elindult a korszakváltónak is hívható hárompontnulla verzió, így mi is lehetne magától értetődőbb: kezdjük a blogot egy kis történeti áttekintéssel. Nézzük…..
Így akkor most jellegzetesen megtesszük a harmadik bejegyzést, amelyben örömmel adunk hírt a hivatalosan is átlépett lélektani küszöbökről, ami nem annyira számosságban, mint inkább aktivitásban mutatkozik meg. Persze mindkettőben, de az aktivitásnak mindenki jobban…..
szobrok A szobrok valamennyiünké 2007.10.20 12:03:00
Alapvetően semmi okos ötletem nincsen, hogy pontosan hogyan lehet kifejezni azt, hogy a szobrok mindenkiéi. Frappáns szlogent keresek tehát. Ezúton hirdetek népszerű blogomban véleménymondó, nyelvkorrektori versenyt ebben a témában.Egyébként a szlogen mögött komoly fejlesztés áll,…..
szobrok khm. 2007.10.08 16:54:00
Tanácsolták, híresség alapon, indítani itt is lehet, ezt-azt. Akkor kettőt indítok. Az egyik a szoborlap. a másik a szobor.PONT..
Subba Bugi a lábban: Fekete massza 2007.04.19 14:23:25
Tudjátok miért jobb hely a Subba, mint Amerika? Mert itt bűntudat nélkül lehet röhögni nagyseggű, táncoló néger nőkön...
paltamas 2007.04.19 14:37:13
de
csináltam egy zenei alapot, nem kimondottan rep, de lehet rá repelni, aki ambiciót érez töltse le, hallgassa meg, és irjon nekem ide szép szövegeket. http://www.4shared.com/file/13978681/4770fb6d/shine3.htmlpersze nyál és giccs nuku!minimum ilyeneket várok.ez itt a Sip, a subbás irigy…..
paltamas 2007.04.13 10:54:51
Subba Egy nap a magyar popzenében 2007.04.12 15:49:00
Milyen beteg elmében merül fel az, hogy hazájának szüksége van még egy Noxra? Ki az az aljas gonosztevő, az az elvetemült bűnöző, aki ezzel gázol bele honfitársai ízlésébe és jóérzésébe? Kik a felelősek ezért az Ezüst-Patak nevű istencsapásáért? Hogy lehetnek…..
w Szerenád az ORTT-hez 2007.04.12 06:00:00
Betelt a háromdecis pohár. Most már muszáj médiatörvényezni és ORTT-zni. Egy. Mostantól híradót kell adnia a Spektrumnak, meg a Filmmúzeumnak is. Mert a médiatörvény kimondja, az ORTT döntött, bla-bla-bla. Nem érdekel senkit, hogy a törvény rossz (az), vagy a hatóság hibája.…..
paltamas 2007.04.12 17:01:42
de azért na. hát a bolgár gyurka elmarasztalása meg válasz volt a korábbi viszonylag jogos véleményre ami itt: index.hu/velemeny/jegyzet/bolgar7627/
mindenesetre az ORTT nem csak a private goldot nézi 7/24, hanem az indexet is, és ha kell, hát lecsap, reagál, megreguláz. erőfitogtatáskép-hivatalból. nehéz ez, na.