Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiara

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négyszáz forint az nem is lenne sok a hazai ananászért, mi akár ötszázat is fizetnénk érte, ha elég édes. De azt nem hisszük el, hogy ez itt egy szándékos félrevezetés, mert valóban van olyan vásárló, aki örömmel látja, hogy a magyar ember végre magyar ananászt ehet. Ha…..
Délután 3 körül nem hittem a szememnek, verőfényes volt a terasz...Persze cuppog minden, de azért pár apró dolgot elrendeztem:1. kiültettem egy sziklakertit valamint az egyszem árvácskát, amit tegnap vettem:           2.…..
Krisztinca kertje Betonpázsit... 2009.10.03 07:21:00
... lesz itt kérem, ha nem figyelünk oda! :-) Növöget tisztességesen a fű, egyre zöldebb, én meg szurkolok neki…..
Krisztinca kertje Kert-nap 2009.09.24 11:08:00
Ma itthon maradtam szabin, hogy kiültessem az évelő virágokat, meg egy kicsit rendet tegyek. Tegnap este már előkészítettem a terepet, megnagyobbítottam a virágágyást, kiszedtem pár tő levendulát, ezeket átültettem a juharok elé a nyuszifül helyére, ami nagyon megcsúnyult.…..
Ha nem nálunk etted meg, ne is nálunk tojd ki. A jelek szerint ez a magyarországi Shell jelmondata, a nagyvonalú olajcég ugyanis egész egyszerűen nem épít nyilvános vécét az olyan kútjaihoz, ahol nincsen ételt-italt áruló bolt. András ezen kiborult, mi viszont elbizonytalanodtunk:…..
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
Zoltán nem először kapott fizetési felszólítást a Vodafone-tól, úgyhogy most könyörgőre fogta és a Homárhoz fordult. Ugyanis Zoltán sosem volt a Vodafone ügyfele. A Vodafone és a behajtó cég már másodszor túráztatja, ő meg csak telefonál és levelet ír, de úgy látszik…..
tiara 2009.09.21 09:38:02
Úgy döntöttem, nem válogatok, szép lassan felrakom az összes képet. Az eleje nem túl jó minőségű.…..
Az utolsó 6 négyzetméter, amire sürgős megoldást kellett találnunk, az a kutyaházak körülötti rész. Na persze ez nem jelenti azt, hogy utána nincs több meló, hanem azt jelenti, hogy ami nagyon kellett, az kész. Innentől minden csak extra... és hát álmok vannak bőven. Szóval…..
tiara 2009.09.19 11:34:09
Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan…..
tiara 2009.09.18 07:28:39
                     A nappaliból a kanapén ülve ezt látom. Nekem ez a kert gyújtópontja, ide kerültek a számomra legszebb növények. Innen indult a kertészkedés, ez volt az első…..
tiara 2009.09.17 07:27:13
András mintha arra gyanakodna, hogy a Tescóban vett Lexmark készülék nem volt vadonat új. András, ugyanis, miután felbontotta a csomagolást, egy másik ember fotóját találta a gépben. Felmerül persze a kérdés, hogy miért lepődött volna meg kevésbé, ha a sajátját találja ott.…..
tiara 2009.09.16 09:21:10
                    (Ez a kép sajnos csak illusztráció)Itthon vagyok pár napig szabin, azért van ekkora szájmenésem. Már kiolvastam az internetet :-))) ahogy a kolléganőm szokta mondani...…..
tiara 2009.08.25 21:03:40
@Krisztinca: Jó tudni, köszönöm a jótanácsot :) Még utánaolvasni nem volt időm, csak itt az utcánkban láttam pár helyen, és beleszerettem. De még annyira pici, hogy szerintem össze se tudnám kötni :)
tiara 2009.09.11 14:30:13
@Krisztinca: Köszönöm a tanácsot. Jó, hogy ilyen sokáig kinn lehet, mert tegnap vettem észre, hogy lassan a másik is kezd virágot hozni.
A lépcsőház pedig nem fűtött és mivel mi az ajtó mellé esünk, ezért ott még fény is van.
Biztos valami makacs szennyeződés vagy vudu átok, esetleg pókcsalád telepedett a hordozható számítógépbe, azért mindig az alaplapnál jelentkezik a hiba. Veronika számítógépében állítólag lassan mindent kicserélnek, mégsem lehet pár hétnél tovább használni, a pénzt vagy…..
Az a remek, ahogy az alanti történet főszereplői nem az elektromos írógéptől is rettegő, nyálcsorgató vén kommerek, hanem fiatal, korszerű magyar diákok. Annyi történt, hogy A. nem volt otthon gázóraleolvasáskor, ezért este az otthagyott mailcímre levélben elküldte az óra…..
tiara 2009.09.11 14:25:36
Mi is ismerünk embereket, akik nem tudják használni az internetet, de hogy Bazsi tapasztalata szerint a Tudakozó Plusz ügyfélszolgálatára is ilyen alkalmazottakat vegyenek föl, az igazán nem túl okos dolog. Ráadásul ha végül nem kérünk a percenként 45 Ft-ba kerülő…..
Naiv ügyfélnek fél évébe került, amíg a Raiffeisen kiderítette, hogy lakótársa vásárolt le 71 ezer forintot a kártyájáról, amit emiatt szerintük nem is fognak jóváírni: Februárban interneten keresztül levásároltak a bankkártyámról durván 71000 forintot. Azonnal 24 órán…..
Feri, mint vétlen vásárló kötött ki a barkácsáruház biztonsági szolgálatán, 8 db csavaralátét miatt. Ott aztán a jóképességű biztonsági őr leszámolt neki egy teljes doboz alátétet és kérdőre vonta, hogy miért vett ki belőle 8-at. Szerencsére még a rendőrség…..
tiara 2009.09.10 07:27:27
pff
M. egy klasszikus tanfolyamos-átverős sztori elszenvedője: a teljes összeget befizette előre, mégsem indult el a tanfolyam, aztán mégis de nem értesítették róla, most meg nem akarják visszafizetni a pénzét. Attól nem hatódtak meg, hogy M. ügyvéddel fenyegette őket, na de talán…..
Nem lennék most a Google helyében, mert egy felpiszkált anyánál nincs keményebb, és ők nem akárkit, hanem a Homár egyik törzskommentelőjét sértették meg, azaz nem is őt, hanem, hogy rosszabb legyen a dolog, a lányát. Az igazi, az egyetlen mamapicilánya, MPL, mint azt a Homáron…..
tiara 2009.09.08 08:28:13
Őrültekkel egy házban lakni nem mindig olyan szórakoztató, mint pl. Grentsó esetében, ahol a szomszéd robbanó ajtóval fenyegeti a lakókat és alufóliával csomagolja be a csengőt. A Homár például kislányként elsiratta egy macskáját, akit a szomszéd néni a cserepek hullásáért…..
Lola és a barátnői leánybúcsúra érkeztek a Nagymező utcai mulatóba, ahol a pincér a maga módján jobban mulattatta őket egy tucat DJ-nél és chippendale-fiúnál. Először bedobta, hogy fejenként 3 ezer forint a minimális fogyasztás az emailben megrendelt asztalnál, aztán,…..
Mindenki ünnepel, pont harminc éve indult útnak a Másfélmillió lépés csapata, a Heti hetes múlt héten volt 10 éves, a Jóban Rosszban pedig épp ma érkezett az ezredik adásához. Idézünk a sajtóközleményből, mert ennél szebben nem lehet megfogalmazni: "A nézők azonban nem…..
 Amit összeírtam magamnak, azt ma igyekeztem megvalósítani. Kezdtem azzal, hogy kiszedegettem az elvirágzott növényeket, elszáradt dolgokat. Megnyírtam még egyszer a levendulát, a puszpángot. Zs lenyírta a füvet, kiszórta a trágyát. Eldugattam 6…..
Gergely még júliusban írt nekünk az őt elüldöző pincérről. A poszt után nem sokkal ígéretet kaptunk az eset kivizsgálására, most pedig megérkezett az üzemeltető válasza: a vendégekkel tahó alkalmazottat kirúgták. Tájékoztatom, hogy a Pécs - Kassa között közlekedő…..
tiara 2009.09.07 19:09:52
.