Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r_magpie

0 bejegyzést írt és 845 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarom elrontani senki szórakozását jóelőre, de ez a rész igazán csak azoknak volt élvezhető, akik olvasták a második kötetet (csak az érdekesség kedvéért, ezt a részt a Királyok csatája 2., 15., 18., 20., 21., 23., 24., 25., 26., 29. és 45. fejezeteiből kalapálták össze,…..
 A jó szülőnek nincs kedvenc gyereke: "ha itt harapom, ott fáj, ha ott harapom, amott fáj". Ám Éterfy Robi egy félisten A Belvárosi fiatal és az Underground zenekar után. Tőle jön a legújabb - Facebook-témában.   50 mondat, amit a barátaid írnak a…..
r_magpie 2010.10.01 15:10:12
kicsit off. pár éve még gyűjtöttem a műfajilag ezekhez hasonló MSN személyes üzeneteket. most a posztról eszembe jutottak, visszakerestem a listát, nagyon jól szórakoztam, úgyhogy meg is osztom. egyik sem kamu, mind eredeti kopipészt.

"Némethné Irénke, köszönöm neked, összes többi vezetőnek, hogy reményt adtatok a szívembe! Köszönöm neked Erzsike, hogy harcolsz!"

"az izmos pasikat jobban szeretik, mint a szegény ártatlan gyereket, ez sajna így van :( "

"kedden már új szemszínnel lépek az utcára :) ...INVITEL=HAZUGSÁG...nah ezt nem nyelem le...ne nézzenek már hülyének"

"JEE! beadtam bs smith-t!"

"érthető Merci csak az a baj hogy én már vele megdumáltam :)"

"A siker nem a gazdagságban mérhető, hanem inkább a küzdelmek győzelmében!"

"A siker nem a gazdagságban mérhető, hanem inkább a küzdelmek győzelmében és az arányban! Hogy mi vagy és mi lehettél volna!"

"A mai ének óra számomra egy KÍNZÁS volt"

"Jó volt gyerekek pörcsiztünk egy nagyocskát :D"

"Sony Ericsson K750i"

"tök jó volt ma ott a kertetekbe elvoltunk ügye? pingpongozni akartuk azona sz****n :) Marcsi tök jó volt görizni???"

"cunamuncus MOSOLYBABA HEJCEGNŐŐŐŐ PÓÓÓÓÓJCUKOJ, KICCICA, LÁÁÁV CZUPP"

"MOSOLYMACSEK - Let's learn together what is good..."

"Minden csoda 3 napig tart...a LENCSE ROSSZ (meg néha eltűnik a szemem mögött) A SZEMÉSZ DOKTORNŐ HÜLYE s EGYBEN BUNKÓ..."

"vázze. mkinek sliponja van?"

"Yes, man! How are you, Dude?"

"Valaki beszokott lépni az msn-embe! Nem tudom ki az! Ha csúnya szavakat küld nektek vki az én msn-címemmel az nem én vagyok!!!"

"...más: rám vall :S ...más: szombat jó lessz...nagyon...:D alig várom :D"

"Na ez a nap is jó volt. Mármint az első óra."

"Héli:( Nagyon szerettünk...nagyon...:( soha ne lesz még egy olyan kutya mint te...búcsúzunk tőled. A családod."

"Ha úgy érzed, hogy nem szeretnek téged, akkor ittt van egy ember aki szeret! Én vagyok az.."

"Ez annyira rám jellemző...télleg..."

"uuu ennyire valaki lúzer legyen :S :)"

"tnap megkezdtük sörkertes időszakunkat - szerdáán dalolj-dalolj"

"Elegem van, hogy mindig abban csalódok akitől nem is várom..."

"Szánalmas és gyerekes ujjal mutogatni másra! Ez már megint a kisebségi komplexust bizonyítja."

"!!!Vasárnap osztálykirándulás!!! De ez már nem olyan lesz mint a tavaji"

"Kész vok! Bulee volt!"

"GYÖNYÖRŰ!!! A vihar elment de maradt Xanty...és ez így jó :D"

"nem, nemtudok megmozdulni--úú hííróz 23.ik rész!!"

"Hát megáll az eszem!"

"Ez jó vicc Dia :)"

"Luca hagyd aba a sirállyaidat olyan vagy mint Dzsidzsi csak ő mindenre királyt mond de majdnem ugyanaz"

"MyPod (8gb iPod Nano) // Június :D :P // 1hónapmegegyhét :D # 8 nap // HolnaPOD // Nem várjuk mi se a csütörtötök...ugye? :D"

"Diszkópatkányt akartak belőlem faragni :O ...csak ültem és ültem és nem mertem szólni hogy HÉJJ, inkább ne...aztán mégis x))"

"Hnaptól nem vagyok, szal ne keressetek itt, nem mintha eddig nagyon sokan kerestek volna."

"öltözik"

"close your eyes say goodbye remember me..."

"imádlak kicsim"

"Nem vok me szekrényt pakolok. :D ...csak tölt a gép..."

"A piros szinyó eltekerte az agyam...Meg az is a baj, hogy 'szerelmes vagyok'."

"Sok nő olyan pasikra tapad akinek már van párja"
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
r_magpie 2010.08.18 17:01:30
r_magpie 2010.08.19 09:44:44
@sAp: "Az utóbbi 3 évben minden nap kb száznegyvennyolcszor frissítettem az NST-t"

aszittem, hogy csak én csinálok ilyet. amikor belefásultam a melóba, és volt 3 szabad percem, ugyanezt tettem.
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
r_magpie 2010.08.18 10:24:55
@heinrich: a rekrutálós írásból nekem nem teljesen ez jött át, de ha te mondod, akkor oké, izgattottan várom, milyen lesz ez a népsportblog. (egyébként segítenék, de véggigondoltam, hogy melyik sportághoz értek, és rájöttem, hogy egyikhez sem:)
r_magpie 2010.08.18 10:26:21
@Lojzi_: a Frankfurt, természetesen
r_magpie 2010.08.18 10:56:46
@Lojzi_: könnyek szöktek a szemembe, köszönöm:)
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
r_magpie 2010.08.16 21:50:12
Ugye mindenki átérzi az idény eleji forma kifejezés romantikáját?  Az első körből nem is vonnánk le több következtetést, mint amennyit feltétlenül szükséges. A címvédéshez vezető út nem kezdődött valami jó hangulatban a Marseille-nél, egyszerűen lefocizták a…..
Két jókedvű résztvevője már van a BL-playoff mezőnyének - estére ez a szám tizenötre dagad, aztán jöhet a leszámolás a főtábláért. A Kijev-Partizan duó felettébb kényelmesen készülgethet az utolsó rostára, hozzájuk csatlakozik a Celticet váratlanul tönkreverő Braga és…..
Kedves mindenki és a többiek. Hamarosan teljes erőből beindul az európai topfutball, ezzel párhuzamosan nekünk is véget ér az elmúlt hetek láblógatása, és belekezdünk erősen a szokott színvonalú tartalmak előállításába. Van néhány teljesen új ötletünk, vagy nevezzük…..
r_magpie 2010.08.04 14:56:22
@IronRock: már hárman vagyunk
Van az a Jenő klasszikus, hogy lyukat rúgott, nagyon rossz megoldás. Hát most élő cáfolatot találtunk, jelezze, aki látott már életében ennél tökéletesebb lövőcselt (0:40-től érdemes figyelni). A lényeg ez, de aki szívesen fogyaszt egy kis tömegbunyót a kávé mellé, néhány…..
Akinél már elmúlt a labdaundor, szedheti össze magát szépen, hogy becsatlakozzon az ismert programba, ahol is keddjeink és szerdáink általában rituálisan foglaltak. A BL harmadik körének mezőnyét már ma délután eleresztik, a mai hat meccset kilenc követi holnap, így a hatalmas…..
r_magpie 2010.07.29 11:21:38
@OJ: köszi az információgazdag választ. Viszont ugyanúgy nem értem az egészet, arra gondoltam, hogy a tavalyi kiszaladt év után megpróbálnak tudatosan építkezni, keretet erősíteni, posztra igazolni, készülni az esetleges BL- (EL-) csoportkörre. Ehelyett - amint látom - ahogy estek, úgy puffantak.
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
r_magpie 2010.07.20 12:11:15
@imici77: oké, de ez a mezszámmocskolós szöveg akkor is erős
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
r_magpie 2010.07.19 11:17:47
@mickeyknox: ez oké, de kicsit árnyaltabb a kép: az első öt meccsen csak két gólt kaptak. Nem tudom mi lett a védelmükkel az utolsó két meccsre, elfáradtak, szétcsúsztak, vagy az egész csapatot elvitte a "Nincs mit veszítenünk, menjünk előre"-attitűd.
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
r_magpie 2010.07.15 16:12:55
@Csörszike: nem hiszem, hogy érdemként lehetne emlegetni Maradonával kapcsolatban azt, hogy legalább belátta a tévedését, mert két meccs után kitette Jonast. Egy balszélsőt jobbhátvédben játszat, mert kedveli, és ezért kezdteni akarja, aztán amikor ez nagyon nem jön be, akkor is így kezd a második meccsen, majd miután a játékos kisárgul, és pótolni kell, végre egy (középszerű) jobbhátvédet tesz be a helyére...

A szomorú az, hogy az egész világ röhögött Jonason, aki nyilván nem egy világklasszis (még a keretben se nagyon lenne helye), de egy rohadt jó kis szélső, akit most mindenki egy fogalmatlan jobbhátvédnek gondol.
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
r_magpie 2010.07.14 12:55:18
@balu11: "és ha már németezünk, Lahm is, Jogi még kérdéses, de várható egy comingout... :)))"

tök lényegtelen, de coming-out ide vagy oda, szerintem Lahm és Jogi sem kérdésesek
Mi is pont a vb-döntőre rogytunk meg, mint a hollandok, és ütemet tévesztettünk, mint van Bommel, de nem maradhatunk poszt nélkül a vébédöntő másnapján. A hollandok a várakozásokon felül teljesítettek a döntőben, összegyúrták a német és a portugál taktikát, mégsem…..
r_magpie 2010.07.13 09:48:15
@popp: Lantos majdnem minden bejelentkezésében fanyalgott, sőt, intenzíven fikázott. Már korábban is zavart a negatív stílusa, de amit a vébé alatt művelt, ez a sértődött és büszke stílus, az sok volt. Mintha érte, magyar rádióriporterért lett volna a vébé.
r_magpie 2010.07.13 10:18:32
A döntő színvonaáról: biztosan velem van komoly baj, én viszonylag jól szórakoztam, és nem értem ezt a fenenagy szörnyülködést. Még a meccs előtt végiggondoltam, milyen döntőket láttam eddig a nagy tornákon, és azok milyen játékot hoztak. Nem sok szépre és látványosra, meg feltétel nélküli támadófocira emlékszem.

'90: német-argentín 1-0 - unalmas, helyenként, durva, kamutizenegyessel a vége előtt 5 perccel

'92: dán-német 2-0 - ez elment, de főleg a dánokat körülvevő fíling (ma már hájpnak mondanánk) szépíti meg az emlékeket, bár Schmeichel védése és Vilfort gólja katarktikus volt

'94: brazil-olasz 0-0, tizik - no comment

'96: német-cseh 2-1 - inkább a hosszabbítás volt drámai, a rendes játékidőben a két gólon kívül sok minden nem történt

'98: francia -brazil 3-0 - talán ez volt a legjobb az összes közül, de elégedetten csettinteni ez után sem nagyon lehetett

'00: francia-olasz 2-1 - a 89. perctől vált drámaivá, addig unalmas, egygólos meccsnek tűnt

'02: brazil-német 2-0 - rendben volt, helyzetekkel, kapufákkal, kapushibával, megérdemelt vébégyőzelemmel

'04: görög-portugál 1-0 - no comment

'06: olasz-francia - az elején két gól, aztán a Zidane-fejesig semmi

'08: spanyol-német 1-0 - spanyol iskolajáték

A vébén történt előzmények után (pragmatikus holland és spanyol játék), valamint a döntők feszültségét ismerve elég nagy idealizmus volt fordulatokkal teli, sok gólos meccset várni.

Az meg, hogy minden idők legrosszabb vébéjének tituláljuk ezt, és már alig várjuk, hogy játsszon az Inter meg a Pool az Albinoleffe meg az MK Dons ellen az edzőtáborban, nevetséges futballsznobizmus.
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Túl vagyunk a világbajnokság második elődöntőjén is, katarzis sehol, de nézőpont függvényében lehetett értékelni sok okosságot a meccsen. Spanyolország a játék több elemében is ellenfele fölé kerekedett, sőt, nagyjából mindegyikben, de az biztos, hogy gyakorlatiasan nézve…..
Cruyff, Haan, Neeskens csak nagyon közül kerültek hozzá. Van Basten, Rijkaard, Gullit egy Európa-bajnokságot húztak be. Bergkamp, De Boers, Overmars, Kluivert még a döntőig sem jutott. A fent említett holland játékosok bármelyik sztár lehetne a mostaniban, mégis van Bommeléknek van…..
r_magpie 2010.07.07 15:27:58
@danesdzsu2: még a beharang-poszthoz írtam az alábbi mondatot:)

"Nem megérdemelten sokáig jutni egy világversenyen eddig csak Dél-Koreának sikerült 2002-ben."
r_magpie 2010.07.07 15:36:08
@danesdzsu2: "És lehetőleg ne is játssza ezt a nemes sportot."

talált, süllyedt...
Érdekes módon a nyugati ág elődöntőjében inkább Hollandiára mondanánk először, hogy nem érdemelte meg a bejutást, mint Uruguayra. A dél-amerikaiak nehéz csoportból, nehéz ágon verekedték át magukat, a hollandoknak pedig a brazilokkal szembeni csörte volt az első fajsúlyos…..
Hihetetlen sikersztorit ír ezen a világbajnokságon az uruguayi válogatott, a két-három kulcsembert leszámítva kevés figyelem esett eddig a csapat egészére. Ez ugyanis tényleg csapat, minden poszton jó játékosokkal, néhány klasszissal, óriási szívvel és rengeteg munkával. Egy…..
r_magpie 2010.07.06 15:37:08
@flea: azt a meccset kábé 10x megnéztem felvételről, az egyik legjobb, amit eddig láttam.
r_magpie 2010.07.06 16:01:32
@flea: simán lehetett volna 4-4 is az a meccs... egyébként ez a védési kísérlet játékon kívül volt, mert Puhl sípja már akkor harsant, amikor jött be a szöglet - szal az angol azért fogta meg, mert a bíró lefújta...
Nem azért érzek óriási és mindent elsöprő elégtételt, mert Maradona megsemmisült, és ostoba, kocsmába való hőbörgésének szikrányi hitele sem maradt a továbbiakban, hanem azért, mert a Labdarúgás a helyére tett egy magáról megfelejtkezett pojácát.   Sokszor a…..
r_magpie 2010.07.05 12:00:29
@heinrich: a haverom már meccs közben mesélte a sztorit, úgyhogy én meg úgy tudom, meccs előtti volt, ez is ezt támasztja alá:
www.pepsifoci.hu/node/66998

@popp: akkor is, ez szakmailag egészen elképesztő (nem nézte meg az ellenfél egyik meccsét sem???), de még akkor sem értem, miért zavarja, hogy ott ül egy német melegítős ember az asztal másik végén?

de nem rúgózok tovább rajta, játékosként legenda, emberként semmiközöm, szövkapként viszont minden téren megbukott.
r_magpie 2010.07.05 12:12:08
@heinrich: a yahoo is pénteken cikkezett róla

g.sports.yahoo.com/soccer/world-cup/blog/dirty-tackle/post/Maradona-thought-German-striker-was-a-ballboy?urn=sow,252743

de nem vitatkozom, ezek szerint van egy orákulum haverom:)
r_magpie 2010.07.05 16:04:10
@Mailand oder Madrid - Hauptsache Italien: jogos, azóta már rájöttem, hogy beégtem csúnyán:)
Spanyolország a sok nyekergés ellenére elrendezheti, hogy csak egy dél-amerikai jusson az legjobb négy közé, és újrajátszhassák a 2008-as Eb-döntőt a világbajnokság elődöntőjét Németországgal. Hogy ez a spanyol csapat nem olyan erős, mint az akkori, azt látjuk (meg azt is,…..
r_magpie 2010.07.03 21:49:31