Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vettriano

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
Drága bloggerek! Eljött az ideje, hogy több mint fél évvel az új Blog.hu admin bemutatkozása után véglegesen átálljunk az új rendszerre. A régi felület fölött fokozatosan veszi át az uralmat az új, amit már jelenleg is lényegesen többen használtok. Az átállás során…..
Vettriano 2012.05.22 12:13:33
@cadix: azonnal megy
Szerintünk az esőben biciklizés alfája és omegája, az egyszerű és stílusos közlekedés (egyik) kvintesszenciája, amikor felpattanunk az egyenes háttal megülhető járgányra, kezünkbe fogjuk az esernyőt és elindulunk. Mi kéne még több? Ja igen, egy sárvédő meg egy nyugis…..
Vettriano 2012.05.22 08:51:32
@efes: +1
A mai esőben, bogármód, esernyővel is megáztam pl. Legalábbis térdig csuromvíz a gatyám.
… s szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból szeretem? de szeretem. Bizony, így vagyunk szerintem ezzel mindannyian. Végre valahára ma elrajtol a Serie A – igaz, hogy a B-ben már a negyedik kör következik, de leplet rá. Történt ugyanis, hogy a játékosok…..
Flashmobot rendeztünk, méghozzá az elsőt az Egy nap a városban történelmében. Az ötletet egy kanadai videó adta, amiben tucatnyian tapsolták meg az a nőt, aki felvett a földről egy korábban szándékosan elhelyezett üres flakont, és kidobta a szemétbe. Az üzenet egyértelmű:…..
Vasárnap este Inter-Milan, szombat este Juve-Roma; igazi dőzsölés lesz hétvégén. Ráadásul, vérbő meccset ígér a palermóiak ütközete is a firenzeiekkel. A forduló nyertese mégis Nápoly lehet, ugyanis a mostani állás szerint direkt ellenfelei egymástól rabolnak…..
Emlékezeteset szívott Barnabás, amikor az Allee Electro World áruházában vett egy - természetesen új - laptopot, amiről kiderült, hogy természetellenes módon mégsem zsír új, hanem használt. A szolgáltató Homár most a a nagyközönség elé tárja X.Y. levelét, aki azt állítja,…..
Bologna- Atalanta 1-1. Visszetérhetne már az a Doni, kevés nekünk Tir – mondják a csupaszív bergamóiak, de még mindig nem biztos a maestro visszatérése. Tiszta szerencse, hogy a fél Bologna hiányzik. Zenoni, Britos, Maros, Mutarelli, Appiah még csak lábadoznak.Firenze-Milan 0-2.…..
Vettriano 2009.12.18 11:23:17
Bizonyos szempontból azoknak a szolgáltató cégeknek rosszabb, amelyek általában jó szolgáltatást nyújtanak, mert náluk sokkal feltűnőbb, ha hibáznak. Ha a Magyar Postával küldetek el egy csomagot, akkor például igazi kellemes meglepetés az is, ha nem lopják el a cuccaimat. Ennek…..
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
Vettriano 2009.12.08 07:53:54
@CatMother: alapjáraton annyi sötétség sugárzik hozzászólásaidból már ilyen kora reggel. délután mikkel fogsz előállni?
einstein megirigyelhette volna a kombinációs készségedet.. jesszusom...
A Monk - A flúgos nyomozó címen nálunk is vetített nagyszerű sorozat múlt hét pénteken, nyolc évad után búcsúzott a tévé képernyőjétől (lesz kritika), és ha már távozott minden idők egyik legemlékezetesebb nyomozója, ezt stílszerűen tette, megdöntve minden eddigi basic…..
A srác túl tökéletes volt, a főszereplő lány pedig görcsösen kereste, hol lyukas a kosár. Megérzése be is igazolódik, ugyanis a srác kisvártatva színt vall, hogy nős és gyerekei vannak, sőt, évek óta mindig tart szeretőt a felesége mellett. Amikor lerántja a leplet…..
Egy újabb többfelvonásos teleregény zúdult a Homárra. Ezúttal a Malév találta ki, hogy hirtelen fellépő technikai hiba miatt törölt járata után nem fizet kártérítést naiv ügyfélnek, akinek egy napja ráment a projektre. Nyalánkság, hogy a Békéltető Testület egy hasonló…..