Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonkeyXote

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy holnaptól, azaz augusztus 1-jétől az amerikai HBO levetíti az Aranyélet első két évadát. Erre szokás mondani, hogy hoppácsak...
DonkeyXote 2018.07.31 21:24:38
Ha augusztus, akkor magyar kupabúcsúk. A ’90-es évektől kezdve legalábbis folyamatosan hozzá kellett szoknunk ehhez. Ez önmagában is nehéz, de egyre gyakoribb, hogy kieséskor már nem is szomorúságot érzünk, hanem végtelen dühöt. A szomorúsághoz kellene, 1) hogy csapataink kitegyék szívüket-lelküket…..
Mai barangolós posztunkban teszünk egy kis kirándulást Európában: megtekintünk néhány településnevet, amely ilyen-olyan okból a szélesebb közönség számára is furcsa, vagy mulatságos lehet. Válogatásunk erősen szubjektív, s a teljesség igénye nélkül készült el (így biztosítva a lehetőséget magunknak,…..
DonkeyXote 2018.02.20 19:57:40
Az MTI, ami messziről úgy néz ki, mint egy hírügynökség, és nem a kormány seggéből kilógó budipapír egyik szelete, lassan eljut odáig, hogy a hitelességét a pestisracok.hu és a 888.hu közé lehet belőni, a ripost.hu szintjére, a lokal.hu és a tenyek.hu mellé. Az meg nem olyan társaság, amiben…..
DonkeyXote 2018.01.24 18:43:28
A csatorna ügyvédi felszólító levélben követeli az ATV-től, hogy változtassa meg a Heti Napló Sváby Andrással című műsor címét, mellyel szerintük védjegybitorlást követnek el. A TV2 szerint ugyanis ez a cím egyezik a náluk 1997 és 2014 között futó Naplóéval. Fotó: Bődey János/Index A Blikk…..
DonkeyXote 2017.04.24 11:19:45
@kerecsen2010: "Milyen igaz! Isaura szerintem konkrétan jogsértő.."
Ezért írják zével. Mintha így változna a lényeg...
Az infó az ugrás után jön. Még vissza lehet fordulni...
DonkeyXote 2016.11.26 11:57:11
Azért vagyok ideges ma - több más apró szarság mellett - mert a nyomorult kormánypárti média elérte, hogy kicsit sajnáljam Vona Gábort, akit pedig kurvára nem akartam soha sajnálni. Na jó, vannak olyan élethelyzetek amikor sajnáltam volna egyébként is, de ezeket most hagyjuk, most speciel azért…..
DonkeyXote 2016.11.03 18:41:47
Áttörés, kérem szépen, azt hiszem ez a legjobb szó arra a bejelentésre, miszerint ettől a hétvégétől kezdve az M4 Sport a magyar labdarúgó bajnokság, közismertebb nevén Bohócliga minden összecsapását élőben közvetíti majd, a kor szellemének megfelelően leginkább online, csak azoknak, akik hajlandók…..
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Tegnap éjszaka érkezett a hír: Meghalt Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer. Bevallom, egy fél percig azon tűnődtem, ki az a farok, aki már megint ezzel a hülyeséggel eteti a népet. Az öreg halálhírét az elmúlt öt évben négyszer lebegtették be, a legdurvább három éve volt, amikor KÉT teljes napig…..
Mai luxus házunk esetében több szempontból is el vagyunk kényeztetve: egyrészt finoman szólva sem szűkölködünk képekben, így szinte minden zugába bepillanthatunk a háznak, amit ráadásul…..
Konfuciánus szentély a Vacron-központ kerítésénél Ma a sokadik dashcam-céget látogattam meg a Taitra által szervezett úton. Nem csoda, Tajvan igazi fedélzeti kamera-világhatalom, a tajvani cégek gyakorlatilag egymással versenyeznek. Utazás előtt rémálomnak tűnt a program,…..
DonkeyXote 2015.05.21 20:40:30
@Winkler Róbert: Mei-ék szervezik még most is a taitrás túrákat? Ha igen, akkor lesz miről mesélned kaja ügyben :)
2003.08 havi 1.9 pdtdi 131 le. VW Golf IV 1.400.000 ft Sportkivitel, kagylo ülések, 6gangos válltó, gyari sportfutómű. Vezetett szervízkönyv + a munkalapok is!!! Makulátlan belső, es majdnem makulátlan külsővel( egy kavicsfelverodes) sötétmetál kék az autó. Csak papírozni kell es…..
Lazarbibi +10 kihalt formátum 2014.12.10 21:13:08
Az előző poszt folytatásaként (10 kihalt formátum az elmúlt évekből) lássunk újabb próbálkozásokat. Ebben a kupacban több olyan is van, ami már el sem jutott Európába, ezért nem valószínű, hogy összefutunk velük. A képekre kattintva itt is részletes ismertető fog…..
Szegény Zs. júindulatúan azt hitte, hogy az első panaszosunk lesz Black Friday ügyben. Abban mondjuk valószínűleg nem téved, hogy nem az utolsó. Én leszek az első Black Friday reklamáló, gondolom, nem az utolsó. Gyermekem már régóta cincálja az anyam egy saját laptop miatt.…..
DonkeyXote 2014.11.30 12:56:13
@Giggsy: @Giggsy: na aztán te is piszkosul naprakész tudományt osztogatsz. Fujitsu-Siemens márka 5 éve megszűnt. Egy szerencsétlen együttműködés volt, melybe a Fujitsu a minőséget, a Siemens pedig a kína-alsón gyártott legigénytelenebb cuccok felcímkézését vitte be apportban.

A hozzászólásaid többi része is nagyjából ugyanezt a színvonalat képviseli.

Ezek a gyártók nem gyártanak semmit, minden cuccuk valamelyik kínai bérgyártó terméke.
Sok mindenre ezek után nincs garancia, legfeljebb arra, hogy kis pénzért garantáltan vackot kapsz, sokért pedig vagy igen vagy nem.
Nem gyengén bicskanyitogató a nemzet sportolói kiválasztásába alig burkoltan beleszóló politikai nyomás a parlamenti kétharmadot birtokló párt részéről. A hatalmon levő kormánypárt amikor csak lehet szembeköpi az országnak azt a részét, aki szerint talán van még egy határ,…..
A Tumblr mikroblogján vetette fel valaki, hogy “a külföldi mobilszám lesz az új szlovák rendszám 2016-ban”. Tényleg érdekes végiggondolni, hogy milyen hatása lehet a roamingdíjak EU-n belüli eltörlésének és az itthon bevezetni tervezett 150 forint/gigabyte-os internetadónak.…..
DonkeyXote 2014.10.24 18:05:36
@Rycki: az ismeretségi körömben robbanásszerűen terjed az AldiTalk. Nincs roaming fogadási költség, és AldiTalkos számot hívni 3 cent. Ez annyit tesz, hogy 9Ft-ért beszélgetünk egymással itt Magyarországon.
Bármilyen más - EU-n belüli - számot 9 centért hívunk, ami kábé 27Ft.
Ez a prepaid változat, ami a legrosszabb ajánlat, tehát ennél csomagban csak olcsóbb lehet, cserébe nincs havidíj. Kábé megfeleződött - sőt harmadolódott - az eddigi számlám.

A Lebarat én is néztem, sajnos az 1 cent az esetek többségében nem igaz, csak vonalasra és hétvégén (ha jól tudom)
Belsőség Heti merítés 2014.10.19 09:01:19
Teljesen jó, aki szidja valami széthajtott romot fogott ki... Elöljáróban annyit, hogy imádtam mikor megvettem és még ma is akárhányszor ránézek csak mosolyogni tudok, annyira gyönyörű és jó autó. Hűséges, megbízható társ Amikor eladtam, olyan érzésem volt, mintha…..
Az Index leplezte le Bajor Imre kezelőorvosát, Vargha Zoltánt, aki, mint cikkünkből is kiderül, jogtalanul használja a doktor nevet, hiszen nincs ilyen végzettsége. Bajor Imrét többek között ciánnal kezelte és ígért neki gyógyulást, ami sajnos nem következett be, a színész…..
Fotó:....János (Urbanista-olvasó) "Sziasztok! A kamuállvány kategóriában kiposztolt bejegyzéshez is írtam, és íme, pár fotó melyet februárban lőttem még a Károly körúton.A blahás bejegyzés kapcsán tűnt fel építőiparban jártas szememnek, hogy a Károly körúti ház…..
Belsőség Ferrarit vennél? 2014.03.28 16:34:34
Az autóvásárlás nem könnyű műfaj. Aranyszabály, hogy mielőtt megnyitjuk a keresőt, előtte informálódjunk és próbáljuk meg minél jobban megismerni a kérdéses típust. Gyermekbetegségek, szerelhetőség, alkatrészárak, fogyasztás, méretek (nehogy ne férjen el a…..
Belsőség Heti merítés 2013.11.24 08:13:17
A szabadon engedett ragadozó Az autó elektronikájára nem mondhatjuk, hogy elfogadható, hiszen a Fiat Cromából származik (régi olasz elektronika, gondolom nem kell senkinek bemutatni ...). Az elektromos ablak nagyon vicces tud lenni, amikor fél percen keresztül szenved, amíg teljesen…..
A Totalcar készítői aggódva figyelik az országban kialakult drámai közlekedési helyzetet. Kérjük, aki teheti, ne induljon útnak amíg nem érkeznek megnyugtató hírek az utakról. A veszély még nem múlt el, a meteorológiai oldalak szerint továbbra is hóátfúvások nehezítik a…..
DonkeyXote 2013.03.15 22:13:23
Az első és legfontosabb dolog amit tudnotok kell, hogy egészen tavaly nyárig nem én fizettem a lakás rezsijét, hanem anyuék. Igen, elkényeztetett úrikisasszony voltam, nem csak a saját hibámból de akkor is. Azóta viszont nekünk kell minden számlát fizetni, köztük a villanyt is.…..
A Dal című köztévés dalverseny első adását felettébb kínos technikai bakik, hiteltelen és unott zsűritagok, no meg a 10 indulóból legalább négy esetében gyanúsan ismerős (értsd: már létező felvételekre hajazó) dalok jellemezték. A három továbbjutó mellett Tóth Gabi Nem…..