Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omejgen

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy darabig ellenálltam annak a kísértésnek, hogy a Jobbikkal kapcsolatos, „minden napra egy újabb” gyakorlata alapján megjelenő ügyekről írjak. A házasságtörőnek beállított pártelnök, a képeken békésen drogozó szóvivő és az önfeledten pornózó gárdista…..
Jó mérkőzést láttunk kedden, bár egyik csapat sem ment úgy, mint az első találkozón, értékelt blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Ma is a speciális játékhelyzetek dönthetnek Bécsben, és az, hogy melyik csapat lesz felszabadultabb. "Jól kezdtünk, az…..
12:15-kor kezdődik a magyar válogatott utolsó 2009-es A csoportos mérkőzése. Németország ellen kellene megszereznünk első pontjainkat, amelynek kerete sokkal erősebb, mint a mienk, és amely többet lőtt kapura utóbbi három meccsén, mint ellenfelei, mégis mindháromszor veszített. A…..
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
Nem túl vidám a hangulat, a játékosok alapos fejmosást kaptak az osztrákok elleni 0-6 után, jelezte blogunknak a sorsdöntő magyar-dán előtt Énekes Lajos edző. A ma délben kezdődő mérkőzésen muszáj nyernünk, de siker esetén sem biztos a bent maradásunk. A matematika egyszerű,…..
A kieséses kör másik meccse sem úgy alakult, hogy nekünk jó legyen. A dánok vezetését még kiegyenlítették a németek, a második harmadban nem esett gól, a harmadikban viszont már csak Reginék szereztek gólt, kettőt is, 1-3. Ha vasárnap nem kapjuk el a győztest számunkra…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..