Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galazo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van-e 2.000.001 anti-demokrata szavazó? A Fidesz mostani gyűjtése hasonló szégyenfoltként fog bevonulni a történelembe, mint a kékcédulás választás.Egy antidemokratikus húzással megakadályozzák ugyanis a kisebb demokratikus pártok indulását, hogy bebetonozzák magukat a…..
galazo 2010.02.11 11:43:29
@szemtanú: A háború a politikai érdekek más eszközökkel történő kikényszerítése és nem fordítva!
Ha fordítva is történik az elég nagy gáz...
Szezont a fazonnal...
A nemzetvédelmin talán már fordítva tanítják? Vagy mi?
galazo 2010.02.11 12:08:11
@bozoa:
Akkor a következő években egy szava se legyen annak, aki még csak a kopogtatóját sem adja oda senkinek, sőt az esti híradó előtti magányos ordítva sikító megnyilvánulásán kívül a vélemyényét is elégeti.
Vagy csináljon pártot és meglátja, bármily jó szándékú leokádja mindenki reflexből.

Közügyek nélkül lesz a gyerekednek, unokádnak 10 év múlva iskolája, lesz hova elmenned kórházba öregen, lesz közbiztonság? Lesz élelmiszer egyálatalán?

NEM!!!

De lesz egy büdös nagy Argentín tipusú válság, ahol az emberek egymást eszik a fiziológiai igények teljesítése végett, totális anarchiában!

Nem kell régre visszamenni:
Lásd: 2001. környékén Argentína
hu.wikipedia.org/wiki/Argentin_v%C3%A1ls%C3%A1g

Az ok nem a fidesz, nem az mszp, és egyik régi párt sem, egymagában.

Hanem az, hogy a regnáló politikai (nem csak a kormány) elit, hiteltelen politikájának következményeként a tsd-i legitimáció teljesen elveszett, a társadalom megosztott, nem hisz semmiben.
És bennük az elmúlt évek mocskolódása miatt már nem is fog egységben hinni soha a társadalom. Ezt fel kellene fogni, bárhogy is kapaszkodnak a bársonyszékbe.

Nincs olyan, hogy majd a fiatalok kiújítják a szervezeti hibákat és régiek tetűségét. Ez a szöveg ciklusonként jön.

Értsd: a társadalom elfordul a döntéshozataltól (utálja azt, aki politika szót ki mer ejteni a száján) és nem lehet kivinni az országot a kátyúból társadalmi támogatottság nélkül.

A hit és közös jövőkép teljes mértekű hiánya!

Ha nem megy a kupleráj, akkor ott sem a bútort kell kicserélni!!! :)

Z
galazo 2010.02.11 12:18:47
@Roa: Ha elmennél kopogtatni kietlenebb vidékre rájönnél Te is, hogy az emberek jórésze azt sem tudja, mi ez a papír és hogy egyáltalán ki kellene tölteni vagy aláírni. Szomorú de tény.
Van aki kitölteni sem tudja még másolva sem nagyon.
A funcionális analfabéták száma nő.
Van aki írni sem tud..
Ez realitás. Bár a belvárosban talán hihetetlen, de igaz.

Ellenben sokan úgy gyűjtik elején még pártfüggetlen, szervezetben, megfejeletlenül, pénzért, mint nyári eső után az éticsigát.
Ez is tény, bár mindenki hallgat róla.

Mivel hallgatni nálunk népszokás...
Szentkorona rádió online:Közben az LMP ugyanaz a liberális, köztársaságot éltető, nemzetellenes formáció, csak fiatalabb kiadásban, mint az SZDSZ. Tűzzel-vassal irtandóak minden módon, minden formában, mindenhol.Kommentekből:Jó lenne, ha valaki összeállítana egy…..
galazo 2010.02.11 09:59:10
Egyértelműen összejött arrafelé az a paranoiás szekértábor, ami fentről kapott utasítások szerint bármit elhisz és bármire képes.

Közben korrumpálódnak, maffiózókat gyűjtenek, a valamikori hajtóerőút adó tisztességes hűde magyar meg a fejéhez kap, hogy hova jutottak.
Először mindenki söpörjön a saját háza táján!
index.hu/belfold/2010/valasztas/jobbikbol_lobbik/

Még szerencse, hogy elég korán elkezdett villogni a hullócsillag.
Akit eddig nem sikerült tehermentesíteniük a személyes és csoportszintű társadalmi felelősségérzet alól az "ez meg az - Ő és Ők" de "nem Te és MI" tehetünk akármiről is szöveggel, az már nyiltan kimondja, hogy ezek a szélsőjobbosok már lelkibetegek.

Ők a kór, ezt mindenki látja (rajtuk kívül.
Nem csak értelmiségi látja ezt, mondta nekem már asztalos is és segédmunkás (és nem roma, szín magyar, már ha van olyan.
Akik ugatnak azok bandériumba vert elvakultak.

A politikai kultúrájuk már a jelenlegi parlamentiekét sem közelíti, szervezeti szintű viselkedésük meg olyan mint egy 3 éves irigy kisgyereké.

Stipi-stopi miénk a szék a parlamentben, félünk hogy az ovónéni másnak adja és megverjük érte még a 10 hónapos csecsemőt is.

Próbálná is ezeket ledobni valahogy a "Lob_bik", de akkor meg nem marad senki ott.

z
galazo 2010.02.11 11:18:24
Mi nem megyünk sehova!

Sőt talán még kevesen, de ott vagyunk mindenhol. Fontos pozíciókban, nagyon okos emberek, sokan egyetemeken és hivatalokban rejtőzünk egyenlőre. Nem is olyan kevesen. Szimpatizáló értelmiségiek meg pláne nem kevesen.

De nem új erővel, hanem ésszel.

Mi ugyanis nem követőket keresünk és birkanyájat terelgetünk és nem kellenek a hőzöngő kiabáló elégedettlenkedő tömegek, ilyen pártból van már éppen elég. Felesleges újabb hatalmi gennyet gyártani. Az ország problémáit csak mélyíti.

Csak remélem hogy a Job_bik kezdeti szándékai ellenére nem fog végül szintén odajutni.
Régebben még tetszett is a sok jó elképzelésük.

Az LMP konstruktív, békés, együttműködésre és tiszta, értelmesbeszédre képes, előretekintő, tenni akaró, elszánt emberekből áll.

Viszont a noname utcán ordító, trianoni matricás autóval padlógázzal mellettem elsüvítő, magát persze fel nem vállaló, kopasz szájából ordító büdüs zsidózó (bérmált kereszténynek), mindezt fényes nappal tele utcán a társadalom előtt végző, felém de nem elég messzire repülő ocsmány nyáltömegéből nem egészen erre következtetek.

Ezeket az emebereket nem lett volna szabad közügyek közelébe sem engedni, nemhogy lovat adni alájuk. Nekik valóban csak az "erő" van készleteik közt. Mégha nem is lett volna egyből 17%.
Az erő nem jó másra, mint fizikai munkára, remélem azért ez a 21.sz-ban már tudatosul.

Ha a végeken így állnak, csak saját magukat rekesztik ki az agresszióval a többségi társadalomból. Hiába a központi jóság és javító szándékú nemzeti tettvágy.

Viszont ha polgárháború vagy még nagyobb feszültség lesz a vége, az paradox módon egyértelmű előnyt teremt a külföldi tőkének és kivásárlásnak. :(

Szokás ez más politikailag instabil országban is, hogy befektetési hullám előtt háborút, szélsőséges feszültséget generál néhány nagytőkés egy kis tőkeinjekcióval. Aztán nagyságrendekkel olcsóbban meg lehet venni egy komplett országot.

Gondolkodtok is? :(
"Amit ma közösen újra kell teremtenünk – itt, a nemzetben, az országban és az egész világban – az a hit, a szeretet, a bizalom és a megbecsülés." (Jövőkereső)  Nem titok, hogy a jelenlegi hazai jogszabályi rendszer, illetve a végrehajtására létrehozott…..
2009. december 28-án, 17 órától került megrendezésre Mile Lajos választmányi tagunk Saját bőr (rendszerváltó történetek) című új könyvének bemutatója Budapesten. Az esemény meglehetősen kötetlen hangulatban zajlott, és Lajos ezt csak tovább fokozta azzal a három…..
„A hatodik koporsóban nem csupán egy legyilkolt fiatal, hanem a mi elkövetkező húsz vagy ki tudja, hány évünk is ott fekszik.” – mondta Orbán Viktor 1989. június 16-án.És milyen igaza volt.De hogyan kellene elhangzania e beszédnek 2009. június 16-án?  Valahogy…..
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
galazo 2009.05.06 08:05:44