Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ALCU

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bálint szerette volna látni, mit vesz meg, de a Media Markt eladója nem szívesen mutatja meg a vevőinek, mit is tud a termék. Majd otthon kipróbálja, aztán ha nem tetszik, visszahozza. Már jó ideje szerettem volna beszerezni egy divx-lejátszót. Többszöri nekifutás után, végül is…..
Ha egy kapcsolatban előkerülnek a tanárnő és a szex szavak, akkor mindig jobban érdemes odafigyelni. Most ez a helyzet. Némbervan sztorija: Srác ír a csajnak egy társkereső oldalon. Elkezdenek msn-ezni, egy hullámhossz, jókat röhögnek. Jön a tülekedős, bevásárlós, de…..
Mit adott volna Man Ray egy ilyen falióráért? Költészet és fúrógépes horror finoman simul egymásba a kifejező nevű karikittyom.hu-n árult bretonista tárgyban. Az alkotó a művészi szabadság nevében nem habozott kilyukasztani a kis Barbika homlokát. Jó azt képzelni, hogy…..
LP kárán most ingyen megtanulhatják, hogy sikeres ember év végén nem vesz autót, mert két hét múlva random felemelik a kötelező biztosítása díját, illetve az új ügyfél kedvezményeit is bebukja: Történt velem tavaly decemberben, hogy megvettem első autómat. Kiderült (a CLB…..
Ezt annyian megírták, hogy bár biztos mindenhol körbement már így hónap közepén, muszáj itt is megemlékeznünk róla. A havibérlet megszűnésével trükkösen emelt árat a BKV, hiszen az eddig 30-31+5 nap helyett most februárban pl 29 napos lett a 30 napos bérlet. (Mondjuk nyilván…..
A spam legundorítóbb formája, amikor az üzletkötők telefonon kergetik a szerencsétlent, aki elsőre nem elég határozottan küldi el a manóba őket a termékükkel együtt. Labi barátnőjére a Generali egyik embere szállt rá:Küldöm az alábbi levelezésemet a Generali Biztosítóval,…..
Nem lesznek képek borzasztó sebekről, a sztori mégis tőrölmetszett horror. Tx azt mondja, kínai teakiöntőt vett a szupermarketben, aminek egész egyszerűen kiesett az üvegfeneke, miközben a barátnője abszolúte funkcionálisan tűzforró vizet szállított benne. Képzeljük el, ha…..
A várbeli borfesztivál első napján kapott a Homár egy panaszos levelet, amiben néhány apróbb gikszert dokumentáltak. A fesztivál szervezőinek az utómunkálatok miatt csak most sikerült választolniuk: A 16. Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztiválra a belépő idén 2200,- ft-ba került,…..
Volt egy hír nyáron, hogy az APEH lecsapott a józsefvárosi kínai piacra és ott sehol nem kapott nyugtát. Janó felesége ugyan kapott blokkot a helyi üzletben, de milyet:Feleségem a helyi kínai boltban vásárolt gyermekruházatot, és a mellékelt blokkot kapta, amely a…..
A Homár a fenti szóróanyag láttán rögtön saját levébe főtt, pedig akkor még nem is olvasta, az azóta már Norbi oldalán világító: Ugyan, vega, ne légy már bús, Update lett a HUNÍZ halhús! büntetőrímet. A klasszikus mélymagyar pandacsöki szófordulatok és a termékek…..
Mindenkinek van kedvenc irodalmi műfaja. Van, aki a verseket szereti, van, aki a családregényeket, és aztán ott van a Subba egészen különleges ízlése. A mi kedvenceink ugyanis a gyerekeknek szóló, feltűnően ostoba felnőttek által írt, oktató-nevelő szándékú tanmesék.Ezeken…..
A Homár az "Előre a XXX. századba" szlogent javasolja az Unicreditnek, akik képesek visszadobni a lakáshitelhez kért eredeti, bank által kiadott-pecsételt számlakivonatot, "mert azt nem postán küldték": Tudom, hogy lerágott csont a lakáskölcsön, de a legújabb…..
Történt-e mással is olyan a csepeli Q-rrens Autóháznál, hogy egy éves Cascval vett autót, aztán kiderült, hogy a cég meg sem kötötte a biztosítást? Mert L-lel ez történt meg. Aki éppen autóvásárlásban van, feltétlen olvassa el az alábbi sztorit! 2006. június 29.-én vettem…..
Speedet majdnem levette 5 ezer forintra egy argentin mezes, mobiltelefonos fickó a buszon, aki azt állította, hogy ellenőr, és éppen rendőrt hív a következő megállóba. Gyanús, nagyon gyanús. Aki arra jár, tartsa nyitva a szemét, fényképezze le telefonnal, ha nagyon bátor, tegyen…..
Subba Káni Kula 2007.07.17 11:36:00
Bírod a meleget? Még egy kis forróságra vágysz? Szeretnéd, hogy egész tested elöntse a hő? Hát akkor pont neked tudunk két kiváló új terméket ajánlani!- A Bathmate-et elsősorban uraknak kínáljuk, bár persze ki tudja. Ez az ügyes kis szerkezet nem csak akkora faszt ígér,…..
Mindig megy a sírás, hogy le sem szarják a vásárlót, kisemmizik és utána még meg is alázzák, ha neadjisten reagálnak a panaszára. Bálintkának sikerült rácáfolnia erre, ráadásul a Homár közbenjárása nélkül, ami igazán dicséretes proaktivitás. Az egyre kisebb…..
Eheti(havi) rendhagyó heppiendes történetünket Mattv prezentálja, aki olyannyira magába szívta a napszemüvegben határozottan nézést, hogy az Andrássy úti Oakley-kimérésben is megszeppentek és ingyen kicserélteték neki szemüvege törött szárát. Persze nem első nekifutásra:…..
Subba Subba Szív iWiW: Madame iWiW 2007.06.29 14:00:00
Volt egy hét szünet, de most visszatér a Subba méltatlanul legnépszerűbb rovata. - Minden idők legjobb turistafotója: Tihany- Variációk egy témára- iWiW prosti, és egy másik- Az év luzere- Magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen- Szilveszter- Rendkívül nagy erejű és…..
Amikor az ember elveszti egy közeli hozzátartozóját, különösen érzékennyé válik az amúgy is rideg hivatalok packázásaira. Az alábbi esteben a szervek többsége (önkormányzat, bank) korrekt hangnemben kezdte intézni a halálesettel kapcsolatos intéznivalókat. Bezzeg a…..
Az a helyzet, hogy megpróbálhatjuk ezerszer és mindig másképp elmagyarázni, de az internetnek egyetlen egy alapszabálya van. Nagyon gondold végig, hogy mit engedsz ki magadról a világhálóra, mert egyszer mindent megtalál valaki, és aztán lehetetlen lesz kitörölni a szégyent a…..
Subba Hét képe: Páternoszter 2007.04.24 17:38:42
Erdő Péter bíboros, érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke megérkezik a minisztérium épületébe, ahol Hiller István oktatási és kulturális miniszterrel találkoznak. - Az Oktatási Minisztérium honlapjáról. Haladó latinosok pedig bogarásszák ki a…..