Regisztráció Blogot indítok
Adatok
x69

4021 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A természetes szexuális fokozók ugyanolyan idősek, mint amennyi problémát megoldani kellene. Több száz évvel ezelőtt a férfiak petrezselyemmel, szerecsendióval vagy dióval próbálták növelni hatékonyságukat. Az afrodiziákumok is természetes szexuális fokozók, amelyek többnyire növényi, néha állati…..
A természetes szexuális fokozók ugyanolyan idősek, mint amennyi problémát megoldani kellene. Több száz évvel ezelőtt a férfiak petrezselyemmel, szerecsendióval vagy dióval próbálták növelni hatékonyságukat. Az afrodiziákumok is természetes szexuális fokozók, amelyek többnyire növényi, néha állati…..
Kendőzetlenül a szexről! Egy szexshopnak szinte kötelező a szexről beszélni felszabadultan, tabuk nélkül. A pároknak szólunk, hogy felszabadítsák a szexről való gondolkodásukat, és felfedezzék az aktív és boldogító szexuális élet örömeit. Az egyéni szex, az önkielégítés is fontos, nem…..
Jó dolog a szex, levezeti a feszültséget, megerősíti a szerelmet, segít megőrizni az egészséget. De mit tegyünk, ha már nem megy olyan jól, és a férfiaknál zavarok támadnak a merevedésben, vagy a nők már nem kívánják a hálószobai erotikát? Tény, hogy a merevedési zavarokkal küzdő férfiak több mint…..
Nálunk hatékony potencianövelők kaphatók a maximális teljesítményért! Hozza ki magából a legtöbbet potencianövelés segítségével! Kedvezményes árak, minden nap nyitva tartó budapesti bolt, diszkrét és gyors csomagküldés. Mindenki a legjobb potencianövelőket keresi, az Intim Center szexshop segít…..
A rohanó élet és a sok stressz miatt egyre több férfi szembesül a csökkenő libidó következményeivel. Ilyen problémákra fiatal- és középkorban nem érdemes Kamagra, Cialis és hasonló gyógyszer alapú tablettákat bevenni, mert ezek károsak. Erős mellékhatásaik vannak, mint fejfájás, kitágítják az ereket…..
A nemi vágy és tesztoszteronszint csökkenése korral is jár. A libidó, a tesztoszteron többségében fiatal felnőtt korban a legmagasabb, majd 30 év után folyamatosan kezd csökkenni. Aztán később még az egészséges férfiaknál is, csupán feleannyi tesztoszteron termelődik, mint amennyi fiatal korában.…..
Már régóta csak könnyű kis szex van? Olyan pózban csinálod, hogy figyelni tudj az erekciódra. Másra gondolsz dugás közben, hogy fenntartsd a vágyad, és kemény maradj? Változtass a szexen, ébreszd fel a vágyat, a szunnyadó nemiséget! A potencianövelő szerek nem csak az erekcióban segítenek, a libidót…..
A potencianövelő infók cikkekben folyamatosan közöljük a friss infókat, A vevők véleménye, a Károly krt. 14. sz. alatti szexshopban a személyes vásárlások és az online webáruház rendelései alapján A linken látható POTENCIANÖVELŐ TOP 10 LISTA folyamatosan frissül. A potencianövelő szerekről…..
A férfiak szexuális teljesítőképessége, a férfi potencia huszonéves éves kor környékén éri el a maximumát. Ez az időszak az, amikor a ”csillagok állása” (hormonrendszer, idegrendszer, keringés stb.) a legkedvezőbb. Ez biológiai tény, tedd túl magad rajta. Ezután elkezdődik egy csökkenő tendencia. A…..
A pasik leggyakrabban azt kérdezik meg a szexológusoktól, hogy a centiméteres adat alapján nem túl kicsi-e a hímtagjuk. Még szerencse, hogy a szakembereket egy kis statisztika ismertetésre képezik ki. Ha a pénisz mérete a táma, akkor el kell mondaniuk, hogy az átlagos kéjdorong 13 centi hosszú.…..
Az egészségre ártalmatlan potencianövelő szerek használatával isten lehetsz a szexben. A vény nélkül kapható potencianövelők szedése korrekt forgalmazóknál nem okozhat semmilyen egészségügyi problémát. Ne csodát reméljen aki kipróbálja, hanem hatékony segítséget a szexben. Bár a férfiak az alfa…..
A férjemnek mostanában kőkemény merevedése, tartós erekciója van, és én is felizgulok csak egy pillantástól, mert látom a szemében, hogy duzzadni kezd a farka! És ment a szex több órán keresztül. Többször is elélveztünk mindketten! Hat hónappal ezelőtt panaszkodtam, hogy a férjemnek gyakran nem…..
A merevedési zavarok hátterében egyrészt pszichés, másrészt főként érrendszeri problémák húzódnak. Jelentősen rontja a szexuális teljesítményt a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a cukorbaj, az érelmeszesedés az elhízás. Ha már ezekre a szexi fehérneműs csajokra sem áll fel, merevedési…..
Erekciós problémáról, potenciazavarról akkor beszélhetünk, ha a kívánt szex valamilyen ok folytán nem következik be. Ami mindenképpen szükséges, az a szexuális vágy az adott helyzetben! A libidócsökkenéssel járó problémák sokfélék lehetnek. A potenciazavarok súlyossága rendkívül széles skálán mozog.…..
Merevedési problémák. E két szó hallatán minden férfit kiráz a hideg; ugyanis bárkivel előfordulhat, bármilyen életkorban. Azonban tévedés lenne azt hinni, hogy a te hibád, ha nem vagy kész az akcióra, sőt: örökletes okok, vagy rossz egészségi állapot: cukorbetegség, szívproblémák is…..
A csökkenő libidó sok nő számára elkeserítő élmény, amely frusztrációt és bűntudatot kelt egy olyan állapot miatt, amelynek nem feltétlenül van nyilvánvaló magyarázata. Jelentősen csökkentheti a női önbecsülést, és nem csak a szexuális kapcsolatára, hanem a nem szexuális jellegűekre is negatív…..
A merevedési zavarok hátterében egyrészt pszichés, másrészt főként érrendszeri problémák húzódnak. Jelentősen rontja a szexuális teljesítményt a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a cukorbaj, az érelmeszesedés és az elhízás. Mindazonáltal a potencianövelők hatása akkor érvényesül a…..
Először vásároltam potencianövelő terméket. Negyven éves elmúltam. Az erekcióm mindig könnyen kialakult eddig is, de mostanában potencia problémáim vannak. Szex közben 10 perc után elkezdett szépen lassan ernyedni a péniszem, ami engem is zavart és gondolom a feleségemnek sem volt annyira izgató.…..
Először vásároltam potencianövelő terméket. Negyven éves elmúltam. Az erekcióm mindig könnyen kialakult eddig is, de mostanában potencia problémáim vannak. Szex közben 10 perc után elkezdett szépen lassan ernyedni a péniszem, ami engem is zavart és gondolom a feleségemnek sem volt annyira izgató.…..
A celeb modell Larion Zoé megmondja, hogy kell a pasik fenekébe nyúlni és izgatni a prosztatájukat. Eláruljuk a titkot, így lehet többszörös orgazmusa a pasinknak! Van a férfi testében is egy olyan pont, amit ingerelve a fellegekbe juttathatjuk őt... Ez a prosztata, amely a végbélnyíláson keresztül…..
Ami a nőknél a vibrátor, annak a férfi megfelelője a maszturbátor vagy művagina. Tulajdonképpen ide lehet sorolni a különböző guminőket, torzókat és az egész testes luxus kivitelű szexbabákat is, de először inkább az egyszerűbb, kisebb méretű gyűrűkről, tojásokról és az úgynevezett flashlightokról…..
Sok férfi gondolja, hogy a nők többsége nem maszturbál. Kivételt csak az eleve túlfűtött, kielégíthetetlen nimfomániások jelentenek. Egy normális nő ugyanis eleve nincs rászorulva ilyesmire, hiszen vágyai alapvetően takaréklángon élnek, és ha meg mégis fellobbannak, akkor oda férfi kell. Az alábbi…..
Egyedül és pároddal is megtapasztalhatod, hogy milyen mikor földrengés, hangverseny és ájulás határa kíséri az utat a teljes kielégülésig! Nőknek tökéletes gyönyör az Intim Center szexuális segédeszközeivel. Női élvezés maximumon, nőknek tökéletes kielégülés! A végén még elhiszed, hogy van…..
Fontos a küllem: a csomagolás és a változatosság! Ugyan a bugyi a férfi számára gyakran csak csomagolás, mégis elmaradhatatlan eleme annak, hogy a levegő izzani kezdjen két ember között. Gondolj csak bele, milyen lenne a karácsonyi ajándék díszpapír nélkül! Bár a tartalom ugyanaz, de nem mindegy,…..