Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Califax

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz napjuk volt a képen látható események szereplőinek. Sokaknak nagyon rossz. Ismét tematikus válogatást láthattok ma, összegyűlt néhány hónap alatt pár fotó ebben a témakörben és gondoltam - jó szokásunkhoz híven - a félszázas jubileum apropóján megosztom. Bár igyekeztem a halálos áldozatokkal…..
Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz. Deres all the way Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is…..
Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény.…..
Aki arra számított, hogy jövőre megtudja, mi lesz, ha egy kék színű lángot köpő zombisárkány és rendes tüzet okádó testvére összecsap, most nagyon idegesek lesznek, de ne ránk tessék haragudni, mi csak a hírt hozzuk. Ezek szerint a sorozat utolsó évadának forgatása idén októberben kezdődik el, ami…..
Úgy érzi a kedves olvasó, hogy Paul McCartney New című új dala erősen megidézi a Beatlest? Jól érzi, a szám tényleg olyan, mintha az 1970-ben feloszlott legendás csapat késői korszakában született volna. A szerzeményt McCartney Mark Ronson segítségével rakta össze. Ráadásul…..
Califax 2013.08.29 13:51:18
Mint ahogy azt korábban is jeleztük, a Disney nem azért perkált ki laza 4 milliárd dollárt George Lucasnak, hogy aztán üljön a (nem létező) babérjain, mint ahogy a Warner teszi azt a DC Comics-vagyonnal: a már bejelentett trilógia (melynek első része J.J. Abrams dirigálásában…..
Califax 2013.02.11 09:40:01
Végre pontosan azonosították a császár agyaghadsereggel őrzött sírját. Ám az állítólagos higanyfolyó és elrejtett csapdák miatt nem merik felnyitni. Kínai régészeknek nemrégiben sikerült pontosan feltérképezni a hatalmas temetkezési helyet, ahol Csin Si Huang-tit, Kínai…..
A nagy érdeklődésre tekintettel a korábban meghirdetett kettő mellett egy harmadik koncertet is tart a Locomotiv GT a Papp László Budapest Sportarénában: február 15. és 16. után 17-én vasárnap szintén színpadra lép a zenekar. Az LGT öt és fél év szünet után áll…..
hogyvolt X-faktor 3x16 - 8. döntő 2012.12.08 19:00:00
Nem lehet kiheverni azt, ami múlt szombaton történt. Az X-faktor 3. szériája elveszítette utolsó igazi őstehetségét is, egyetlen kérdés már csak az, hogy kinek lehet még drukkolni egy olyan műsorban, ahol a Király fia után Magyarország legjobb hangú kidobóembere is távozott? Na…..
Califax 2012.12.08 20:04:57
@Rakoncátlan Oedipus: Antal Tímea 157 cm "magas".
Hiába temetnék már, a világon körbeszáguldó Gangnam Style-jelenség nemhogy lecsengett volna, hanem egy-egy prominens személyiség - legutóbb az Egyesült Államok elnöke, a londoni polgármester és Madonna - révén egyre tovább dagad. A dél-koreai énekes, Psy zenés videója…..
Érdekes infót tett közzé a Bors mai száma: Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi is elindult az idei X-Faktorban, de a tévében nem láthattuk, mert a kedves mama letiltatta a fellépést. A cikkből kiderül, hogy Hernádi Judit nem is tagadja, hogy kivágattata a mentorházba végül be nem…..
A Stop.hu információi szerint a Való világ májusban várható fináléja után egyvalaki a végeredménytől függetlenül is maradhat a villában, mégpedig Alekosz, akinek a csatorna egy bentlakásos valóságshow-ban keresne barátnőt/dugópartnert/feleséget. Az állítólag a…..
Az énekes a The Sunday Times Magazine-nak adott interjújában mesélt a zenéhez fűződő viszonyáról. Ebben felidézte azokat az időket, amikor az emberek még nagylemezeket vettek, amikor felrakták a fejhallgatót, feltekerték a hangerőt, behunyták a szemüket és elvesztek az albumban:…..
hogyvolt VV4 - 4X47 2011.01.31 09:30:00
Kizárt dolog, hogy kétszer ugyanazt a hibát elkövessem, ezért már az összefoglaló kezdetekor tele a kád, kicsivel kevesebb habfürdővel, mint Jerzsiéknél, Balázs ma egész tűrhetően néz ki, ó, megnyugtató ez az állandóság az ébredezés pillanataival. Rögtön utána picsulás,…..
hogyvolt VV4 - 4X46 2011.01.30 12:00:00
Az addig rendben van, hogy Balázs a szokásos, zsírtól kifényesedett zakóban lép a stúdióba, amiben úgy néz ki, mintha a temetkezési vállalkozók éves közgyűlésére sietne, de a nyakkendő! Nem elég pusztán a tény, hogy van rajta nyakkendő, de ki az az elvetemült, aki így adta…..
Califax 2011.01.30 19:03:07
hogyvolt VV4 - 4X28 2011.01.12 12:20:00
Balázs szerint már mindenki számára egyértelmű, hogy kik párbajoznak szombaton. Számomra az is, hogy őt meg ugyanaz a sztájliszt öltöztette, aki a Brokeback Mountain szereplőit, keresem az összetekert lasszót meg a lovat a háttérben. Ildikó és Éva, a párbajhősök üzenhetnek a…..
hogyvolt VV4 - 4X27 2011.01.11 09:50:00
Ha az Üvegtigrisből megtudhattuk, mi az a latin lever (Nem lever, lover! Baszógép! Kösz Csoki, sokat segítettél!), a tegnapi összefoglalóban láthattuk magát a harmadosztályú latin szeretőt is, Alekosz személyében. A nem mindennapi látvány leírásához még nem találtam megfelelő…..
hogyvolt VV4 - 4X24 2011.01.08 11:09:00
Egyszer, csak egyszer, csak egyetlenegyszer ne az ébredezéssel kezdenénk! Lilu, jó a sminked, béna a felsőd, haladjunk. Ildi hónaljig gumikesztyűben mosogat és morog mint a bóhás kutya. Ha harc, legyen harc meg hogy elég volt. És hogy ország-világ előtt, még ilyet. Elég volt a…..
hogyvolt VV4 - 4X22 2011.01.06 09:00:00
Folytatódik Mesék a kriptából című sorozatunk. Gina nagyon szeretne már hazamenni, próbálta elterelni a gondolatait is, de a nap huszonnégy órájából csak egy-egy órára sikerül neki. Megbánta hogy bejött, nem ismerte magát ebből a szempontból. Akár történelmet ír, akár nem,…..
hogyvolt VV4 - 4X20 2011.01.04 13:27:00
A tegnapi összefoglaló után rögtön tisztázzuk a legfontosabbat, a tutajos más szóval faszállító, nekem ebből egy igen kínos negyedórám adódott, mikor még hamvas voltam, üde és nem ismertem ezt a kifejezést. Igaz, nekem nem a csókomra, hanem a szememre mondták, és a…..
hogyvolt VV4 - 4X19 2011.01.03 10:47:00
43-57%-os állással kezdjük a VV4 második párbaját, tele a stúdió, Nemoék tépik a húrokat, Balázs, egy perced van, hogy levedd azt a zakót, Lilu, keress meg privátban, KELL a felsőd, most! Mi? Gigi és Jerzsi csókolózni fognak, végül is, már három napja nem hallottunk felőlük,…..
A karácsony harmadik napja az, amikor az embernek már a fülén is bejgli ömlik, levegőt csak szuszogva vesz, és a halászlé vagy a közértben vett kilós szaloncukor gondolatától is kirázza a hideg. Ilyenkor tilos bármit is csinálni, a távkapcsoló emelgetésénél és a gombok…..
Califax 2010.12.26 13:28:43
@Katsumi: 20.30-kor a Cool TV-n... :o)
  Na sok mindenre gondoltunk, de erre nem. Mert ugye szoktak licsit, meg rózsavizet, meg termált meg kókuszt is tenni az arckrémekbe, de hogy a világ legegyszerűbben lerajzolható állatának nyálkáját? Szóval, meg kell mondjuk, nem kis fenntartásokkal indultunk neki a csiganyálkát…..
Califax 2010.12.05 15:13:28
Az elmúlt hét egyik - legnagyobb port felvert  - sajtóhíre volt a WikiLeaks által beharangozott, mintegy negyedmillió (részben bizalmas és titkos) amerikai diplomáciai jelentés nyilvánosságra hozatala, amelyekből több ezret már letölthetővé is tettek a honlapjukon, s több…..