Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bpo_872

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érzékelhető, hogy nőtt a BKV járatain az atrocitások száma, de meg kell vizsgálni, hogy a BKV a jelenlegi jogi környezetben üzemeltethet-e térfigyelő kamerákat - mondta Jóri András adatvédelmi biztos. Jóri András emlékeztetett arra, hogy elődje, Péterfalvi Attila legutóbbi…..
bpo_872 2009.07.18 15:03:55
@dr. Oláh Péter Balázs:
Keveset tudok a jogról, és a téma pillanatnyi, ill. múltbéli állásáról, de szerintem nem is kell erről többet tudnom.

Szóval, én mint átlagember szemével, végtelenül felháborítónak tartom, hogy az Ombudsman minden olyan fellépés, határozat ellen nyavalyog, ami a mi biztonságunkat, esetleg ennek érzését szolgálná. A kamerák jogsértők, az elektromos kerítés "brutális", és még sorolhatnám reggelig... Úgy látszik, ha bűnöző vagyok, akkor a jog értem is kiáll!?

De ha a rendőrök előállítanának pl. egy zavargáson, jogaimat leszarva agyba-főbe vernének. Ami persze részben jó hozzáállás, az ÉN véleményem szerint, de ez nem ide tartozik.

Igenis az én védelmem érdekében, hadd vezessek áramot a kerítésbe; a rendőrnek legyen nagyobb tere a pisztolyhasználatban (mert az, úgy nagyon nem járja, hogy bármikor agyonverhetik); és az új divat, a roma emberek, akik igazából, mezítlábas CIGÁNYOK!
NAGYON nem vagyok megelégedve az Ombudsmannal, nem mintha az országgal igen, de ez van, így kell elfogadni, nem pedig sírni, és nyavalyogni.

Lehet mondandóm kicsit összefüggéstelen, és értelmetlen volt, de nem vagyok a szavak embere. :)
Ma 15 órától fenn leszek skype-on, kb egy 40-45 percet. Annyit kérnék, hogy írásosan szólítsatok le és tényleg csak akkor írjatok, ha van valami konkrét kérdésetek, mert elég stresszes párhuzamosan csomó emberrel társalogni, miközben egyesek koncepció nélkül csak…..
bpo_872 2009.05.10 15:26:21
@Zokneenho:
A te kommentálásodba sem szorult túl sok értelem. Csak fikázod a többit. Vagy a FreddyD iránti seggnyalásból, vagy mert eleve ilyen vagy! Nem lehet mindenki olyan gazdag, hogy teljen fülhallgatóra, de attól még nem kevesebb mint te vagy én!
Sok a Snajperes hír, de ezt még muszáj kiraknom. Érdekes történet Nicolas19-tőlEgy ügyvédi irodában dolgozom gyakornokként, és sokszor írok fizetési felszólításokat elítélteknek, lemásolt zenék, filmek, szoftverek ügyében. Nemrég került a kezembe a Sárvári Városi…..