Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Légy résen!

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önérvényesítés a saját szükségleteink, kívánságaink, akaratunk és céljaink megfogalmazásának a művészete. Szinte minden  esetben a  teljesítményre való törekvéssel, határozottsággal párosul, de mások megbántása nélkül. Az asszertív, vagy más szóval a helyzetnek megfelelően határozott ember…..
Légy résen! 2017.08.13 20:41:53
Sokan kerülhetünk olyan élethelyzetbe, hogy havi szinten több pénzre lesz szükségünk, mert például gyerek születik a családba, vagy az idős hozzátartozót nekünk kell ellátnunk. Ilyenkor nem árt, ha plusz pénzekhez tudunk jutni havi szinten, ezért összeszedtem nektek öt olyan tippet, amivel valóban…..
Légy résen! 2017.05.15 09:40:23
Akik a 2000-res évek elején voltak tinik, azoknak most ismerősek lesznek a következő képek. Akik viszont még csak ugróiskoláztak az oviban, most lehet, hogy jót röhögnek rajta, de higyjék el, ezek akkoriban nagyon menőnek számítottak! És ki tudja, hogy 15 év múlva nem fog-e egy jóízűt kuncogni a…..
Légy résen! 2017.04.11 15:59:58
Valószínűleg sokan hallottak már a nürnbergi perről, mely során megtörtént a náci bűnösök felelősségre vonása, de azt, hogy a per során a vádlottakkal felvették a Rorschach tesztet, biztosan kevesen tudják. Ez nem véletlen, ugyanis az így kapott adatokkal évtizedekig nem foglalkozott senki. Ennek…..
Persze lehet Budapest, vagy akármilyen más város és városrész meg kerület, nem érdekel. Az engem határozottan aggasztó folyamatok mindenhol, ugyanúgy beindulnak egy idő után.  /Forrás: loptam a csoportból. Ugye, milyen szar?/   Kedves félművelt, proletár felebarátom! Most, hogy végre kis…..
Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idő, mindig esik az eső – talán ismerős a népdal szövege. Miközben a javak, az élelmiszer, a víz és az energia igazságtalan elosztásáról több könyvtárnyi szakirodalom áll rendelkezésre; bizony sajnálatos, hogy a…..
Sokan, sokféleképpen kezdenek el társat keresni, de a többségre igaz az, hogy egyáltalán nem tudatos az, amit csinálnak. Persze a társkeresés a legkevésbé sem egy tudatos cselekedet, sokkal inkább ösztönös cselekvés, de éppen emiatt csalódnak oly sokan, és maradnak egyedül,…..
Légy résen! 2015.05.26 16:53:21
A korábbi sportoló egy iraki bombázásban veszítette életét. // //   A korábban Alan Chekranov néven ismert háromszoros tádzsik MMA-bajnok is életét veszítette abban a légicsapásban, amit az Iszlám Államra mértek február harmadikán, az iraki Kirkuk közelében. A…..
Láttam az egész sorozatot, de ezek közül egy se esett le miközben néztem. Nálatok meg voltak ezek a rejtett utalások? ..
Rendhagyó módját választották a szalagavatói ünnepségnek. Érettségizés előtt álló gimnazista srácok egyszer csak egy szál zokniban és nyakkendőben és kalapban rohantak a színpadra és olyan sztriptíztáncot lejtettek, hogy a főleg családtagokból álló közönségnek tátva…..
A dzsamalázás ősi magyar alkoholista hagyomány, apró szeszes italok fogyasztását jelenti. Némelyik műanyag üvegcsében is kapható a nagyobb rákkeltő hatás érdekében, de a többségük üveges. Dzsamalázni általában esti órákban, kisboltok előtt az utcán szoktak az emberek...
A jó belga apátok nemcsak az imádkozásban vannak otthon, hanem a sörkészítésben is! De a szerzetesek élete nem csak sörfőzés és méhészkedés. Hallottatok már a Gonoszról? Erről lesz most szó. "Az írom e sorokat, mert szeretem a söröket." Bizony szeretem! És…..
Légy résen! 2015.02.21 14:27:50
Csajoktól hallani, hogy nem hajlandóak megcsókolni a pasijukat, miután az sört ivott. Mert büdös a szája. Ezért szegény pasik nem is nagyon mernek inni nőjük jelenlétében. Na, ezt nem fogom sohasem megérteni, mert én imádom a sört. A gombát is imádom (*kacsint*), és mivel a…..
Learn It Élet diploma nélkül 2015.01.19 09:52:21
Ugye mindannyian megkaptuk már életünk során, hogy „tanulj, hiszen csak így lehet belőled valaki”, „főiskola nélkül nem lehet jó állásod”, „diploma nélkül örökké szegény és boldogtalan leszel”… Az idősebb korosztály, na, meg persze a jelenlegi fiatalok nagy része…..
Igen kedves Blogomat Olvasók! Köszöntök mindenkit ebben az új évben, remélem, idén is blogom hűséges olvasói maradtok. A szilveszterem nem várt fordulatokat hozott. Kezdődött azzal, hogy a zsaroló valamilyen ügyes informatikai trükk révén a http://igazmondo.blog.hu-t állította…..
Na, szusszantunk egyet, de természetesen nem állunk le. Bár József és Tibor boszorkánykonyhájában készülnek saját finomságok is, mindennap kapunk legalább egy blogérett posztot. És igenigen, hamarosan Nyelvész Józsi tényleg publikálja az Arany Farmermellény 2008 győzteséről a…..
Légy résen! 2009.05.02 17:50:38
@vasziljevics:
Ezzel azért vitatkoznék. A saját dolgainkat sokkal nehezebb átlátni akkor is, ha megütünk egy szintet, akkor is ha nem. A pszichológusok különben sem csak válságtanácsadók. :)