Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badoerblog.hu

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Neobux már régóta a piacon lévő új generációs PTC (Paid To Click) oldal! A regisztrált felhasználóknak fizet azért, hogy reklámoldalakat tekintenek meg! Amit kínál: - napi átlag 20+ hirdetés (standard tagoknak), - minden hirdetésért $0.001 fizet, - első kifizetés $2-tól…..
badoerblog.hu 2013.01.04 19:45:08
www.paypal-europe.com/magyar/managemoney.html
It egy paypalos magyar leírás.Én se éltesitetem bankkártyával de a számla ott van minden adattal:)
LáTóHaTáR Antirasszizmus 2010.03.21 02:10:00
"Az ENSZ 1966-ban jelölte ki március 21-ét az antirasszizmus világnapjának, ezzel állítva emléket egy 1960-as dél-afrikai, vérfürdőbe torkollott apartheid-ellenes demonstráció 69 áldozatának." Na igen...Eljött a nap,itt az idő,hogy mélységesen elhatárolódjak…..
Ismét visszakanyarodnék,a kedves kis holokauszttagadást büntető törvényünkhöz. Most Heré(m)nyi Károly-nem kell bemutatnom,ismerjük-nyilvánult meg az ügyben,bizonyítva ismét azt,hogy NEM NORMÁLIS. Egy riporter azon kérdésére,miszerint miért nem lehet egyenlőséget tenni a…..
Na ez is megvolt. Kicsit tartottam tőle, hogy túl kaotikus lesz, de az ottani adminisztrátorok segítettek nekem. Sokan írták, hogy az ő kérdése nem került be. Egyrészt nagyon sok volt, illetve ők válogatták ki a kérdéseket, úgyhogy én csak azokat láttam, amelyekre…..
Megszereztük a 2009-es érettségi írásbeli feladatsorait!   Biztonsági okokból csak május másodikán éjjel aktiváljuk a letöltő linkeket, de még így is lesz egy bő nap a kidolgozásra. Nyomatékkal kérjük, hogy ne reklámozzátok az oldalt, ha kitudódik a dolog, biztosan…..