Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a JÓ

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állandó olvasónk, Frasisco Miranda keresett meg azzal, hogy egy érdekes, és marha hasznos programot fejleszt iOS alá. Nevezetesen budapesti forgalmi kamerákat lehet majd csekkolni iOS eszközökön. Az app egyelőre nem kapható az AppStore-ban, ezért személyesen kerestem meg Lacit, aki…..
a JÓ 2011.08.29 10:30:35
@Fransisco Miranda:

Szia!
Először is gratulálok, rég nem láttam ennyire hasznos ötletet :)

Már többen írták, de ha sikerülne útvonaltervezővel összekötni, ahol végig tudod nézni, hogy az adott útvonalon milyen a forgalom (és másikat választani, ha kell) akkor gyakorlatilag tökéletes lenne :)

hajrá!
Remek hetet zárt az amerikai tech szektor, egy-két nagykutya pompás gyorsjelentéssel kínálta meg a befektetőket. Az iparág általában véve is köszöni szépen, jól van: a válság legmélyebb szakaszából az elsők között sikerült kikecmeregnie, a fogyasztók két kézzel…..
Nem hobbim ez nekem, de sajnos bejön az ablakon. A fahangú, plázahaknis gyerek meg van sértődve egy valódi zenekarra, mert utóbbit jelölték Az év hazai felfedezettje díjra, míg őt nem.Azt most ne firtassuk, hogy hogy a faszba' várja el egy, a magyar könnyűzenét  évek óta…..
a JÓ 2011.02.21 06:51:19
@chipanddale74: Ennél sokkal borzasztóbb, hogy ő hivatásos divatfotósnak tanul a MOME-n.
Az ottani pletykák szerint ahhoz sincs több tehetsége, mint az énekléshez.
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
a JÓ 2010.11.15 13:44:41
@412T2: Te teljesen kész vagy, gondolom a legnagyobb sportteljesítményed az volt, amikor tesiórán 4est kaptál kötélmászásra.

Versenyben mért kéne elengednie egy világbajnoki esélyest? Ennyi erővel az első futamtól előreengedhetnék a 6 legjobbat, hogy játsszák le egymás között, de ugye nem így szokott lenni?

Az utolsó verseny ugyanolyan mint a többi, a helyezéseket a pályán kell eldönteni, nem pedig rinyálni.

Ja, és hogy mi történt volna ha elengedni?? Segítek: Sportban sosincs HA.
Dotkom Olcsó vagy drága az Apple? 2010.11.12 08:20:00
Az Apple árfolyama 2010-ben eddig közel 50 százalékot emelkedett, a 2003-as mélypontja óta pedig nem kevesebb, mint ötvenszeresére nőtt. Ilyen szárnyalás után jobbára az szokott kiderülni egy részvényről, hogy a befektetők fejében a realitások már átadták a helyüket a…..
a JÓ 2010.11.12 16:14:33
@Bambano:

Egy rt-nek NEM feladata diverzifikálni, azt majd te szépen megteszed a saját portfóliódban.
Nem volt hiábavaló dolog arról írni, hogy valaki majdnem nővé operáltatta magát egy síbérlet miatt, máris elkezdtek szállingózni a remek sztorik a Hütte levelesládájába. Az első ugyan hosszúságával a Twitteren is megállná a helyét, de magvassága miatt mindenképpen…..
 Nagyon úgy tűnik, hogy hazánkban is gyarapszik a Bolognai rendszert ellenzők tábora, erről ír következő levelünk szerzője is. A 9 éve szerzett tanári diplomája nem egyenértékű a bolognai rendszerben megszerezhető tanári képesítéssel, újra el kell végeznie a tanár…..
a JÓ 2009.10.28 22:18:29
@histar007: elvileg ugyanaz a kettő, csak a szaktól függ hogy épp a tied micsoda...
a JÓ 2009.10.28 22:21:20
@VRbagoly: mért ne tudnál elmenni utána masterre? Ezzel a rendszerrel semmi baj nincs.

A baj a magyar hozzáállásban (leginkább a főiskolákéban) van... Röhejes ez a tömegképzés, és szomorú vagyok több ezer idióta kap az enyémmel névleg egyező diplomát, max. egy kevésbé neves egyetemről...
Megszakadt Nick Heidfeld nagyszerű sorozata a Szingapúri Nagydíjon, amikor Adrian Sutil kiütötte a versenyből. A BMW-s az előző 41 futamon, 2007 júniusa, az Amerikai GP óta mindig célba ért, F1-rekordot állított föl. Versenyben volt a 42.-ért, amikor kipördült társa miatt fel…..
Folytatván a tegnapi írásomat, tegyük fel, hogy a Facebook valóban lenyomja az iwiw-et. Lássuk be, erre minden lehetősége megvan. Az iwiw alig változik, egy olyan nagyvállalati csapdában vergődik, ahol a gyors reagálás hónapokig tart, és egy-egy komolyabb fejlesztés évekig. Egy…..
RE:blog Mennyi a fizetésed? 2009.09.18 11:18:55
A magántulajdonban lévő gazdasági társaságok célja a minél több nyereség kitermelése. Ennek alapvetően három, egymást erősítő, célszerűen együtt alkalmazandó eszköze van:a lehető legmagasabb árak érvényesítése,a költségek lehető legalacsonyabban tartása,minél nagyobb…..
„Az elmúlt években jelentős számú - sajnos gyakran szabálytalanul közlekedő - kerékpárossal a belváros közlekedése mára kaotikussá vált” – írja Verók István VI. kerületi polgármester a belvárosi közlekedés megújításáról szóló közleményében. A…..
A spanyol elfogadta a kihívást, jövőre kezdenek.Az angol szerint, ha ellenfele átül a Ferrariba, egy évtizeden át kettejük közül kerül ki a világbajnok."Örülnék, ha Alonso végre ferraris lenne, újrakezdődhetne a harc, tíz évig csak mi ketten nyernénk…..
a JÓ 2009.09.17 21:56:18
@Alenius: BUTTON?!?! Teljesen átlagos pilóta, aki év elején kapott egy kibaszott jó autót. Ennyi. Ne sztároljuk már, köszi
A szeptember 11-i merénylet évforduljára készített üzenet után két nappal érkezett egy másik hangfelvétel is. Mára vált bizonyossá, hogy ezen is a a terroristavezér hangja hallható. Az üzenet érdekessége, hogy Oszama bin Laden ezzel hazánknak üzent, pontosabban szólva a BKV…..
a JÓ 2009.09.15 22:37:35
@betaberta: tanulj meg olvasni. Pont hogy szidta a videót
Ellenőrző Iskola=bolondokháza 2009.09.15 14:03:00
  Ehhez az elkeseredett hangú levélhez nem fűzünk kommentárt, csak közzétesszük, ahogy kaptuk. Örömmel olvastam az eddig megjelent írásokat, sokukkal egyet is értettem tanárként, vagy szülőként- de a mai nap -ami egy átlagos idióta nap az iskolában-…..
a JÓ 2009.09.15 19:59:03
@Silverf@x: Nyugi, én tavaly érettségiztem az ország egyik legjobb gimnáziumában (amikor jelentkeztem, épp 5. volt), és már ide is beszivárogtak a HÜLYÉK.
Amíg nem engedik a középiskoláknak, hogy kedvükre válogassanak a felvételin (mióta eltörölték a szóbelit, ugye csak a központi írásbeli alapján tudnak válogatni), addig nem lesz jobb. Szomorú.
Csütörtökön sajtótájékoztatón hirdették ki az ARC idei nyerteseit, a fődíjat Kovács Tamás Önerő című munkája nyerte:  A második helyezett az álneves Takács Béláné:  Harmadiknak pedig Sasvári Dóra és Szűcs Alexandra Újrakezdés magyar módra című plakátja…..
a JÓ 2009.08.28 18:17:17
@Valaki1: Látszik, hogy nem érted a lényeget :)
Válság van (ebben az országban mindenképp), mert az emberek nem érzik biztosnak a megélhetésüket, és ezért visszavettek a pénzszórásból. Ezt jelenti a válság.
Lsd. mennyi ruházati bolt zárt be a plázákban.
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
a JÓ 2009.08.22 14:48:34
@azAttis: a te írásodnak lett gyűlöletkeltés a vége, nem a posztnak :)
Kerékagy Halálos Y Budán 2009.08.19 14:26:00
A közutakon bárhol történhetnek halálos balesetek, csak balszerencse kérdése. Vannak azonban olyan helyek, ahol minden szükséges körülmény adott ahhoz, hogy a tragédia gyorsan és biztosan összejöjjön. A rengeteg hely közül egy példa Budáról: a III. kerületi Szépvölgyi út…..
A Pinch Media felmérése szerint az iPhone-ok 8,6 százaléka jailbreakelt, ami az egy hónappal korábban mért 8,43 százalékhoz, és az egyre növekvő eladott darabszámhoz képest igencsak nagy ugrás. Az csak az egyik kérdés, hogy miért. A másik az, hogy a Pinch Media ezt honnan tudja?…..
a JÓ 2009.08.17 19:38:41
@Zsolt Hegedus: Nem tévedés, jailbreak segítségével lehet függetleníteni a telefont...
Augusztus 10, hétfő: "Gerendai szerint bizonytalan a Sziget profitja. A tavalyihoz hasonló, 2,65 milliárd forint kiadással számolnak a Sziget szervezői, miközben a szponzori bevételek 580 millió forintról 440 millióra csökkentek." - Index Vasárnap, augusztus 16: "Jó…..
Kipróbálhatja az idei Forma-1-es modellt a Felipe Massa, illetve Michael Schumacher helyett beugró pilóta.A németnek, aki visszatérésének bejelentése után nyakproblémái miatt mondta le a sérült brazil helyettesítését, nem engedték, hogy az F60-ast vezesse, mivel idén teszttilalom…..
a JÓ 2009.08.17 14:48:58
@Noname Cowboy: Miután nem tesztelheti :)

Elég rég vezette már, és akkor még sokminden más volt rajta !
3,2 millió eurót kap versenyhétvégénként a Felipe Massa helyére visszaülő Michael Schumacher, értesült az as.com. A madridi sportlap úgy tudja, nagydíjonként fizeti a Ferrari az exbajnokot, aki ha a hátra lévő hét GP-n elindul, 22,4 millió eurót kasszíroz. (1 euró nagyjából…..
a JÓ 2009.07.30 21:09:46
@eddie.e:
1. Neki már nincs szüksége erre a pénzre :)
2. Ő az, aki sose pénzért csinálta. Egyszerűen mázlista, hogy abból amit a legjobban szeret, hülyére keresi magát.
Pilu BKV-komédia, újabb epizód 2009.07.25 09:15:00
 Végkielégítést az kap(hat), akit munkáltatója rendes felmondással elbocsát, vagy közös megegyezéssel bontják fel munkaszerződését. A végkielégítés kifizetés utáni (tovább) újrafoglalkoztatás miért ütközne jogi akadályba? Ha én, mint munkaadó vagyok olyan hülye,…..
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
a JÓ 2009.07.24 22:38:25
@Scaramella va alla guerra:
Melléfogtál.
Nem először.
Ha tehetem, elmegyek bulizni, és kb. 16 éves korom óta ez nem hányásból és ordibálásból áll, hanem a legtöbb esetben táncból vagy mérsékelt iszogatásból.
Ettől függetlenül, a színházat/operát/kultúrmozit is jó kikapcsolódásnak tartom, de ezek célja teljesen más, inkább kulturálódás, mint a gőz kieresztése.
Abban egyetértek, az ordibáló meg rongáló bunkókat nem kell eltűrni, de egy belvárosban akkor se legyen csendrendelet.

És igen, nem lakom szórakozóhelyek mellett. De ezért cserébe napi 2-3 órát utazok, ami mellékesen pénzbe kerül. A nyugalomnak ára van.

Azt meg kérem, felejtsük el hogy a világ legszebb városa, stb. Tipikus magyar szemlélet, hasonlóan ahhoz, hogy jobbnak tartjuk magunkat a szomszédainknál. Nem lenne ez egy rossz ország, de a lakosok (és az általuk választott vezetők) még nem nőttek fel a feladathoz.
a JÓ 2009.07.24 23:02:24
@lápi lidérc: Nem ezt vitatom.
De már egyszer leírtam, minden nem megy.
Aki a város közepén akar lakni, a munkahelye mellett, annak valamiből engednie kell.
Ez pont olyan, mint hogy én áldozok az időmből az utazásra, azért hogy ne a koszban kelljen élnem. Nem sírok amiatt, hogy utaznom kell, mert én választottam.

Persze, lehetne az egészet kulturáltabban és ügyesebben rendezni, de a főváros ezt a vezetést választotta, vagy tűrjék el, hogy nem képesek normális fővárost létrehozni (ahol van egy elkülönült vigalmi negyed), vagy ne tűrjék, de akkor inkább akasszák fel Demszkáj és Hagyó pajtást, ahelyett hogy sírnak.
a JÓ 2009.07.24 23:23:09
@lápi lidérc: Leírtam mért :) Szarul választott a főváros vezetőket, ezért.
És a normális városban is kell, legalábbis ha ez alatt Nyugat-Európát értjük.
Viszont nekik meg van az az előnyük, hogy a szórakozók nem teszik undorítóvá a lakhelyüket, csak zajosabbá.
Rendeletek helyett inkább meg kéne b*szni a hülye gyerekeket, és kész.
Na, ideje aludni. További jó eszmecserét