Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekapolly

28 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Miért nem ismeri fel a férfi a női orgazmus hamisítatlan, csalhatatlan jeleit? Azért, mert még nem látott kielégült, gyönyörű nőt, de ösztönösen érzi, hogy becsapják. Kérdésemre, hogy otthon minden rendben van, többnyire ez a válasz: „Hát,…..
szekapolly 2009.12.02 13:55:25
@kipróbálom, milyen kommentelőnek lenni: a női orgazmus háromféle lehet: csikló-, hüvelyi és G-pont orgazmus. A csikló izgatása lehetséges kézzel, orálisan és amennyiben olyan izgalmi szakaszban van, hogy kiemelkedik a helyéből, akkor a férfitaggal is lehet aktus közben erőteljesen ingerelni és így kombinált orgazmus jöhet létre. (egyidejűleg csikló és hüvelyi orgazmus is)
Kombinált orgazmus úgy is kiváltható: hogy orálisan a csiklót izgatva és manuálisan a hüvelyben lévő G-foltot ingerelve komplex kielégülést lehet nyújtani a nő számára.
A csikló orgazmusakor kiemelkedik a kisajkak közül, mint egy taréj, miután megtelik vérrel mély bordó színű lesz, némi váladék távozik a nő hüvelyéből, s az orgazmust követően rövid ideig érzékeny is, kellemetlen lehet a nő számára az érintése is. A hüvelyi orgazmusnál a férfitag egyértelműen érzi a nő orgazmusát, mert ez egy ritmikus préseléssel,szívóhatással ér fel. A G-pont orgazmus megvalósítható laza csuklóval, két ujjal ingerelve a G-foltot (körkörösen ill. préselő mozdulatokkal) ennek egyértelmű bizonyítéka a női magömlés, amely mennyikség kb. akkora, mint a férfiaknál, csak az állaga hígabb, színtelen, szagtalan, foltot nem hagy. (nem tévesztendő össze a vizelettel)G-pont orgazmus aktus során többnyire a nő lovagló pozíciójában érhető el, ha a nő érzi az orgazmust, kiemelkedve váladékát űrítheti, ez szintén szemmel látható mennyiség, az női orgazmus csalhatatlan bizonyítéka. Az orgazmuskor keletkezett szexuális energiát természetesen megkapja a kiváltója, miután az energia nem vész el, csak átalakul. Üdv. Polly
A fehérnépi fejekben kellene először is rendet teremteni, hogy meg tudják adni a férfiaknak, amire a legjobban vágynak. Sok férfi büszke „farkas” mivoltára, kedvére tenni is a farkán keresztül lehet, és a megbecsülést is a farkán keresztül igényli. A férfiak szerint…..
A férfi iránti szeretetünket a nemi szervén keresztül tudjuk kifejezésre juttatni. A férfiak a farkukon keresztül tesztelik a nőket, és ezen keresztül érzékelik, hogy mennyire fontosak nekik. Aki undorodik férje, partnere nemi szervétől, annak nem a férfira, csak egy társra,…..
 Az erotikus masszázs – főképp, ha prosztatamasszázzsal párosul – egészségügyi szolgáltatásnak minősül. A stresszes életforma miatt sok férfinak vegetatív idegrendszeri zavarai, túlnyomórészt szexuális problémái vannak (korai magömlés, merevedési zavar,…..
 Mi nők kozmetikushoz járunk kellemes, kikapcsoló arcmasszázsra, szívesen szépülünk a fodrászatokban. Ugyanilyen megfontolásból járnak a férfiak erotikus masszázsra, számukra ez a kikapcsolódás. Pozitív energiát nyerve távoznak, s ezen pozitív élmények kompenzálják a…..
Az erotikus masszőz hivatalból tudja oldani a férfiak nemi feszültségeit, ugyanis ez a hivatása. Egy társadalomnak ugyanúgy szüksége van erotikus masszőrre, mint asztalosra, orvosra, rendőrre, informatikusra stb. A legodaadóbb feleség sem képes holtfáradtan, este 10 óra…..
      A mai munka- és életkörülmények nem támogatják a házasságot, a jó partnerkapcsolatokat. Diszharmonikus családi életeket látunk magunk körül; kapkodó, kiégett, feszült, kiábrándult, csalódott, depressziós emberek jellemzik társadalmunkat. A…..
  Az erotikus masszõrhölgyhöz bizalommal van a vendég. Többet tud meg férfi lelkérõl, mint esetleg a feleség, partner. Sokan megnyílnak a nyugodt, erotikus környezet hatására. Extrém vágyaikról is beszámolnak, amit sehol, semmilyen környezetben nem mernének felvállalni. Az…..
  Sokszor tapasztalom, hogy a kiegyensúlyozott élettársi kapcsolatok a házasságkötéssel véget érnek. Mintha a házasság bénítaná, blokkolná a szexuális képességet, tiltakozna a nyitottabb, szabadabb együttlét ellen, mintha a házasságkötés a szabályok merev…..
    Néhány észrevétel a férfi „másállapotáról”   Amikor a férfi vágyakozása megindul a partner iránt, egy „varázsállapotba” kerül. Gyakran figyelem ilyenkor a férfiszemeket: mintha nem is lenne jelen, sőt nem is figyel arra, amit…..
  - az elvált férfi szintén előkelő helyet foglal el a masszőzlátogatók között. Partnerkapcsolatait ugyanaz jellemzi, mint a fiatal férfinál leírtak. Önérzetüket sérti a túlzottan anyagias beállítottságú érdeklődő. Arra a megállapításra jutnak, hogy: „Nincs…..
  - a fiatal férfi, aki tapasztalatot szeretne szerezni a nő természetéről. Tehát tanulás szempontjából keresi az erotikus masszázst. Célja a női test feltérképezése, hogy tapasztalatokra tegyen szert és ügyesebb partnerré váljon. Elismerés a törekvésért! - a fiatal…..
 - a fiatal férfi, akinek jelenleg nincs barátnője. A vendég szomorú tapasztalatokról számol be az ismerkedést illetően. Manapság nem is olyan egyszerű megfelelő partnert találni, közelebbi kapcsolatot kialakítani. A közvetlen bemutatkozást követően a leggyakoribb kérdések…..
- a féri, akinek nagyon sokat jelent a felesége, családja. Számára a házasság egy örömben-bánatban osztozó szövetség, a nehézségek együtt viselése, megosztása évek hosszú során keresztül. Fokozott a védelmük a családi élet iránt. Mégis, érzelmileg hiányérzetük van,…..
 - a férfi, akinek prűd a felesége és úgy gondolja, hogy férje orális közeledése vagy orális igénye perverz. Mert ez kizárólag a romlott, erkölcstelen nők „munkakörébe” tartozik. A férfiaknak jogos igénye van harmonikus szexre. Ők a menetrendszerű,…..
  Kinek van szüksége erre a szolgáltatásra? - a férfi, akinek a felesége súlyos beteg, esetleg nőgyógyászati betegsége van. Ugyanis a tesztoszteron hormon nincs tekintettel a körülményekre, és ha csúcson van a hormonális telítettség, mindenképpen szükség van egy…..
Az erotikus masszázs társadalmi szükségszerűségNem tartom hűtlennek az a férfit, aki erotikus masszázsra jár. Nem a rideg megállapításból, tényből kell kiindulni, hanem a látogatások miértjét kellene kutatni. Számtalan oka lehet annak, ha a férfi erotikus környezetet…..
 Meg lehet-e osztani ezeket a belső terheket? Képesek vagyunk azonosulni a férfi pszichés mechanizmusaival? Tudunk-e közösen együttműködni a továbbiakban, hogy a partnerkapcsolati egység ismét helyreálljon?  Véleményem szerint csak annak a nőnek szabad férjhez menni, aki…..
 Kevesen tudják, hogy a félrelépések előzményét tudattalanul is mi nők idézzük elő. Mindezért „lemaradt” libidónkat kell okolnunk, ugyanis idővel szexuális késztetésünk rendszertelenebbé, passzívabbá válik. Gondoljunk csak arra, egy hónap alatt hány esetben…..
 Gyermekkorom óta a figyelmem középpontjában az ember és az emberi kapcsolatok állnak. Mindig is az emberi cselekvés mozgatórugója, motivációja érdekelt. A környezetemben tapasztalt válások számának megsokszorozódása késztetett írásra. Több érintettet sikerült…..
Félrelépni NEM kötelező!!!  Erotikus masszázs pároknak   A masszázs célja: olyan elméleti és gyakorlati tapasztalatokat nyújtani a pároknak, amelyek következtében oldottabb, kielégítőbb orgazmust élhetnek át. Az erotikus partnermasszázs ráébreszti a részvevőt az…..
Félrelépni NEM kötelező!Sok pár belső igénye - még ha csak saját magának vallja is be -, hogy szexuális életét fűszerezze más párokkal, megbízható intimpartnerekkel. Néhány ismerősöm ezért vett részt csoportos szexuális összejövetelen (Swinger), ám mégsem érezték jól…..
Félrelépni kötelező?6.A nő identitás zavara, fejlődési visszamaradottsága: ha a férj nemi szerve undort vált ki belőle, ha nem talál örömet az izgatásában, nem találja szépnek. Sok házasság úgy indul, hogy a férj azt gondolja, idővel átneveli feleségét, „majd…..
Félrelépni kötelező?4.   Nagyon kevés harmonikus házasságot látni napjainkban, a feleség többnyire kívülről szemléli férje „disznóságait”. Nem partnerként, játszótársként viselkedik, hanem csendes, sztoikus megfigyelője és elszenvedője az…..