Regisztráció Blogot indítok
Adatok
originalqszi

6 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghaltam Mghaltam 2020.12.14 08:56:11
Unokám fogta a kezemet, majd annyit mondott: Elment!!!!! Aztán lefogta a szemem, de én továbbra is láttam:))) Láttam, hogy mobilján hívja a háziorvosunkat és a mentőket. Meg is jöttek,  a doki tetoszkóppal meghallgatta a szívemet, majd jelképesen keresztet vetett: Jöttek a mentők, vagy inkább a…..
Meghaltam Üdvözlünk a blog.hu-n! 2020.12.14 08:40:57
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Mi is áll valójában az idei Eurovíziós Dalfesztivál mögött? Téves a homoklobbival vagy a nyertes személyével foglalkozni. Itt valójában nem a homoklobbi vagy az osztrák szörnyeteg a gond. Mindenki védi saját magát és saját maga érdekeit. Ezzel semmi gond. Viszont a társadalom…..
originalqszi 2014.05.20 06:33:29
A gazdasági logika szerint azok a társadalmak a versenyképesek, amelyek a lehető legnagyobb (értelemszerűen a piacon eladható) hozzáadott értéket állítják elő. Vállalati szinten ez a lehető legnagyobb eladott output, a lehető legnagyobb nyereségesség, és a lehető legmagasabb…..
originalqszi 2014.05.15 08:03:11
@Hidvégi Mihály: Lengyelországból 2 millióan távoztak, Európa meg azért sír, hogy a zusa elszívjaja zagyakat!!!
A sikeres választások után természetes, hogy minden "demagógia", amit Orbánék csinálnak!!!
Orbán beiktatási beszéde a legjobb volt, amit valaha mondott. Az első öt perc után kezdtem odafigyelni, a tizedik percben megragadott, és végig megtartott. A miniszterelnök gondolatmenete eddig ismeretlen kifejezésekre és összefüggésekre támaszkodott, amelyek a 2000 körüli Orbán…..
Elmondom, hogyan kell használni eredményesen a Google Trends eszközt. Ami azt mutatja meg, hogy arányait tekintve hogyan változott a múltban az adott keresőszó gyakorisága. Önmagában ha leszűrünk egy kifejezést, nem fogunk tudni kezdeni vele semmit. Viszont ha vele párhuzamosan…..
  Húsvéthétfő a magyarok lakta terülteken a locsolkodás napja. A szokás eredete a régi időkbe nyúlik vissza, alapja pedig a a víz megtisztító és megújító erejében gyökerezik, modern formában pedig a mai napig megmaradt.     De ezeket a szokásokat egyre kevesebben…..
Budapesten a választások előtt több közteret átadtak a nagyközönségnek, bizonyítva, hogy mennyire emberbarát a rendszer és milyen jó nekünk, hogy a kormány és az önkormányzatok foglalkoznak azzal, hogy a mi közérzetünk jobb legyen. Egy mondat viszont mindig megütötte a…..
A magyar televíziózás virágkorát éli ezekben a napokban – már ami a riporteri szereptévesztést és az objektivitás unortodox felfogását illeti. Hihetetlen erős mezőny gyűlt össze a pezsgő színtéren, de vajon ki gurította közülük a legnagyobbat? Obersovszky Péter? Kálmán…..
"Csak a krumpli ára szárnyal A forint esett, Matolcsy szervezkedett, a rezsiháború pedig tovább durvult a héten. Úgy tűnik, kenyér mellett már csak cigire és piára van pénz." Buzogj vér csak buzogj!!! Jön még qtya dérre, amikor az indexen is végre szólás- és…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
Nem vagyok zsidó (sajnos!!!), de szombaton nem vagyok hajlandó dolgozni!!!!!!! Eleget dolgoztam 70 valahányig, amikoris megszűntették a szombati dolgozást, meg voltak utána kommunista szombatok, amelyre természetszerűleg el kellett menni!!!!!!! Persze munka egy szem se folyt:DDDDDDDDDDD..
qsziblog A reményhez 2007.04.15 06:28:00
Nem lehet, hogy annyi szív,Hiába várta remény,Jó érzés, tiszta magyar,S annyi nem magyar személy!!!!!!!!Magyarország veszendőben,Ha nem állítja meg valaki a csalást!!!!!!Mibe kerül, hány esztendőbe???????Ha hagyjuk, hogy eltöröljék a katolikus vallást!!!!!!!!!..
Azért az mégis csak borzasztó, hogy K-Európában nem szűnt meg a kommunizmus és főleg nálunk nem:((((((((T i z e n h é t  é v v e l  a  r e n d s z e r v á l t á s   u t á n  m é g  m i n d i g,  a z  o r s z á g o t  k i f o s z t…..