Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoGun

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most nem az a fő kérdés, hogy szabályos-e. Nem az, mégis használják. Inkább lemértük, mit tud egy hagyományos halogénizzóhoz képest. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
NoGun 2012.12.03 12:24:59
@Solaren: Volt akinek komplett lámpacsere lett halogénre, pedig jófajta Toyota Avensisről beszélünk, a Szervíz mesélte. Ott is az volt a gond mint nálad.
NoGun 2012.12.03 12:36:05
@kitiltott, de seráfütty: Köszi, ez a sütő dolog nekem rizikósnak tűnik, mert ha elrontok valamit utána már nem tudom felújítani és foncsoroztatni se.

Egy műanyagos azt mondta 20-ért szétszedi, de az meg nem olcsó.

hőpisztoly, hajszárító helyileg?
NoGun 2012.12.03 12:41:28
@Venona project: Úgy tűnik szétszedi az a gyárit is, nekem 50 ezres volt benn, nem az occó, de nem használt. Meszeltek, büntettek a szlovákok, vizsgánál macerás volt, riogattak a hazaiak, így amikor a fél lámpám elment, kiszedettem. Pedig végre láttam. Az első esti vezetésen folyamatosan le akartam kapcsolni a fényszórót, pedig nem az égett.
Tény, hogy a szabályok őket védik, a karosszéria viszont az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
NoGun 2012.02.23 20:54:40
@évuska: én nem ismerek kreszt ami tulajdonviszonokat tárgyalna, elsőbbségek vannak, amit a gyalogos is egy pillanat alatt veszít el az első mentő jöttekor.
Felesleges azt feltételezni, h az autósok tulkok és mindig sietnek, azt írtam, és arra válaszoltál, h ne tekintsék korzónak, amin sétálhatnak, figyelem nélkül. Azt írtam, figyeljünk már egymásra és ezt meg kell tanulni mindenkinek. Sajnos nem tanítják mindenkinek. És egyáltalán nem védett, én sosem tanítottam a gyerekemnek, h a zebrán nyugodtan picnikezzen mert az az övé. nagyon nem.
Állandó a vita, bemelegíteni álló helyzetben vagy elindulni? Mi a jobb a motornak és mi a jobb a környezetnek? És a pénztárcánknak? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
NoGun 2012.02.16 12:30:27
@Motordoktor: Én nem jártam sok autóval (trabi, Lada, Opel-F-G, Zafira, Carina, Picnic), általában régebbiek, de tapasztalat, h ha fűtésre állítom, kapok meleget előbb-utóbb, de ha nem, akkor gyorsabban melegszik az autó. akinek javasoltam visszajelezte, h igaz. Lehet régen volt, lehet nem igaz mindenkire, de magyarországon járó átlagautókra nagyon valószinű, hisz 12-13 év az átlag. Engem érdekelne mennyire így van. amiket írtál, azokról nem nagyon hallottam, elhiszem neked. köszönöm a választ.
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
NoGun 2012.02.02 08:58:17
@8001A: létezik olyan ember aki mindig járatja a klímát, csak h jó legyen a fűtése? bár biztos meg lehet szokni. A tesztbéli PUGnak nem olyanja volt?
NoGun 2012.02.02 09:25:51
@ZF2: ez nekem is új. az állófűtés fűt, a klíma hűt, esetleg párát szabályoz, de hol van abban olyan ami fűtene? szerencsére az én jó öreg TDI-m fűt rendesen ... és induláskor az ülésfűtés is besegít kivárni amíg a motor felmelegszik.
A nap izéje Dumakormányaink 2011.03.07 11:04:00
Mondják, hogy ha tudni akarod, mi a kormány dolga, akkor állíts meg egy járókelőt Bern utcáin, és kérdezd meg tőle, hogy hívják a Svájci Államszövetség elnökét. Nem fogja tudni. Nem érdekli, ugyanis. Ki nem szarja le, hogy ki az elnök? Az ország működik, a gazdaság…..
A Tehénnel nincs semmi. Na jó, a rohadt Toyotája csak elromlott egyszer: tolatáskor hátrafelé néztem, ne akadjak össze valakivel, közben az autó orra beleakadt egy betonoszlopba.Hogy valami tudományos publikációt mégis fel tudjak mutatni az autómmal kapcsolatban, elkezdtem keményen…..
  Még nem ültem olyan Škoda tesztautóban, amire ennyien ráizgultak volna. És a Yeti jó. Nem tökéletes persze, de tényleg jó. Vélemények az azonos című írásunkról...
Két szabálytalan előzéssel, egy súlyos sebességhatár-túllépéssel és a vezetés közbeni mobiltelefonálással össze lehet szedni annyi közlekedési büntetőpontot, ami után bevonják a vezető jogosítványát. A hivatalos indokolás szerint a szigorítás hátterében az áll, hogy…..
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..
autózz! Vészvillogós köcsögök 2007.10.12 15:02:00
Figyelem, figyelem! Kivételesen egy kortól, nemtől, etnikumtól, vallási hovatartozástól független levelet közlünk le, nem is tudom mikor volt ilyen. Lehet, hogy csak megijedtünk, hogy lelkes olvasónk, Kata tüntetést szervez a szexista postok miatt és azért. Rendszeresen látom,…..
Töltsük le a Google Earth legfrissebb verzióját, majd váltsuk angol billentyűzetkiosztásra a gépünket. Ezt követően egyszerűen nyomjuk le a Ctrl+Alt+A billentyűkombinációt, és máris bent vagyunk. Két géppel, egy F-16-ossal és egy SR-22-essel repülhetünk. Az alap kifutópálya…..