Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemvagyoköreg,haver

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
polelemző Nem kell úgy félni 2011.05.08 23:23:00
 Az új kormány egyik sokat hangoztatott üzenete az volt, hogy "saját magukon", tehát a politikai osztályon kezdik a spórolást. Ennek jegyében fogadta el tavaly tavasszal az Országgyűlés azt a törvényt, miszerint a következő választások után a parlamenti képviselők…..
@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; } A 2010-es országgyűlési választások a magyar pártrendszer szempontjából sok újdonságot…..
polelemző Fölösleges pofonok? 2011.04.24 23:50:00
 Az új médiaszabályozás körüli viták a Fidesz-KDNP választási győzeleme óta meghatározó részei a magyar politikai életnek, ám annak elfogadása, majd módosítása óta, valószínűleg az eltelt idő miatt csitulni látszanak a kedélyek. Ez lehetőséget nyújthat arra, hogy…..
Bár nem áll szándékomban közepesen unalmas énbloggá alakítani az Urbanistát, sajnos nem mehetek el szó nélkül a tény mellett, hogy tegnap csak a gyerekszobában mintegy 30 szúnyogot csaptunk le lámpaoltás előtt. Mindezt Budapesten, egy négyemeletes ház tetőterében, igaz…..