Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perecember

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Megint Állnak Valamiért 2008.07.14 01:14:00
Az Orkvadász SC úgy döntött, hogy megint ledől kicsit pihenni. Mármint hogy sztrájkba lép. És mivel ők európai értelemben vett kultúrlények, előre be is jelentették, hogy ha rajtuk múlik, akkor hétfőn egy nagy túró lesz, nem vasúti személyforgalom: legalább 5-6 órája…..
Most mondjam azt, hogy így jár, aki José Padillára gerjed? Mit érdemel az ember, aki miatt életem összes nőjének összes lejátszója tele volt átkozott Café del Mar-válogatásokkal? De most sajnos nem az ő megbüntetéséről van szó, hanem arról, hogy Sonica szerint megint csúnyán…..
Buszt vezetni lehet hogy unalmas lenne az utasok szopatása nélkül, rendszeresen lemaradó olvasónk azonban bosszút forral és blogot indít az orra előtt ajtót becsukó és gőgösen félrenéző sofőrökről. Már itt is van az első kalandja, ez még verés nélküli.Nap mint nap a Dózsa…..
Bruhaha, szerencsétlen BKV olyat művelt, amihez hasonlót hibát a magyar nyomtatott reklámtermék-történetben a ma már teljesen elfelejtett Palotás "Propellernyakkendő" János vállalkozó követett el. Az őt ábrázoló óriásplakáton ugyanis retkes volt a körme. A 2008-as…..
Nagyon úgy néz ki, hogy jól megszívta az ABC, mert NYPD Blue című zsarus sorozatának egy epizódjában voltak oly bohók, hogy egy meztelen segget mertek mutogatni a Disney tulajdonában lévő, és alapjában véve családbarát csatornán. Az FCC (azaz az ottani ORTT) ugyanis az ilyen…..
Úgy tűnik, egyre sűrűbb szárnypróbálgatásokkal kísérleteznek a spamküldők az IWIW-en is ontani a felesleges, idegesítő és főleg KÉRETLEN leveleiket. Az elkövetők nyilván számolnak vele, hogy egy nick csak egy ilyen akcióra elég, de valószínűleg gondoskodnak egyre újabb és…..
Z. M. Kisvárdán talált egy betétkönyvet, és ehhez a bloghoz fordult, miként tudná felhasználni. Szokott néhány elképesztő kérdés a Zugügyvédhez beérkezni, és néhány hozzászólás során is felbukkannak abszurd jogi érvelések, de ez a levél az eddigiekhez képest is újszerű…..
Karácsony nincs Comment:com nélkül, Comment:com meg nincs retró nélkül. Régi hagyományunk, hogy megnézzük, mit néztünk az átkosban karácsonykor, amikor még csak másfél csatorna kábította a jónépet, vagy még annyi se, és amikor az ünnep még Mikrobival indult.Szabály szerint…..
Nem vagyunk egy Ortográf Cirkusz, sőt nagy lendülettel, néha már-már ipari méretekben gyártjuk az elütéseket, például egyszer sikerült leytának írnunk a kutyát, és az Indexben én tartom a szó közepén elhelyezett vesszők örökös rekordját. Általános harmadikban pedig két…..
perecember 2007.08.16 14:43:06