Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laksmana

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mindig akkor a legrosszabb egy játékosnak, ha nem megy a játék. Vannak ilyen periódusok, és ilyenkor jönnek a hibák. A játékosnál senki nem érzi jobban, hogy mi a helyzet, hogy rosszul játszik, hogy hibázik." Ladányi Balázs Sapa Fehérvár AV19-csatár gondolatai ezek,…..
Hajtós meccsen általában jó támadójátékkal és végig kiváló védekezéssel megnyerte második mérkőzését a Pannon Hoki Gálán a magyar válogatott. Ladányi nagyon szép gólt ütött, Peterdi Imre rakkolósat, biztatóan alakul a csapat a világbajnokság előtt. Az első harmad…..
Laksmana 2010.04.13 20:03:20
@Theutus: hát még mindig magyarosabb
de mondjuk egy farkas, vagy egy szarvas szerethetőbb lenne; de ha a jegesmedve a nyerő, ám legyen
Jégkorong Kanada–Szlovákia 3-2 2010.02.27 06:18:00
Érdekes mérkőzésen jutott a döntőbe Kanada. Az első ötven perc alapján egyértelmű meccsről számolhatnánk be. Húsz perc alatt 2-0 a hazaiaknak, középtávoli, távoli lövésekbe értek bele a kapu előtt, védhetetlen gólok estek Marleau és Morrow jóvoltából. Mindkét…..
Laksmana 2010.02.27 18:11:37
Az olimpia első elődöntőjének elején nagyobb mészárlást hajtottak végre az amerikaiak, mint a kanadaiak az oroszok elleni negyeddöntőben. Kane-ék már a 13. percben 6-0-ra verték a négy évvel ezelőtt Torinóban döntős finneket. A gólgyártást Malone kezdte 2:04-nél, aztán…..
A negyeddöntők legnagyobb meglepetése a negyedik párban született meg, Szlovákia búcsúztatta a három nagy esélyes közé sorolt Svédországot. Az oroszok után egyik másik óriás távozott. A dekoncentrált svéd védelmet remek kontrákra építve többször is átjátszotta a szlovák…..
Jégkorong Kanada-Németország 8-2 2010.02.24 07:36:00
Kanada számára minimális akadályt sem jelentett a német válogatott. A gólgyártás a 11. percben kezdődött, Thornton vállalta az elsőt, sokan hozzátették a magukét, Iginla megint villogott, kettőt vállalt, 8-2. Jöhetnek az oroszok, kemény csata lesz...
Megérdemelten győzte le a világbajnok oroszokat az előzetesen sokkal esélytelenebbnek tartott szlovák válogatott. Északi szomszédaink az első harmadban perfekt védekezéssel akadályozták meg Ovecskinék villogását, utóbbiak híresen kombinatív alapjátékából semmit sem…..
 utoljára frissítve: 2009.12.17. 22:48 …Valamikor régen, még az emberi történelem előtt. Rettenetes lények éltek a Földön. Hatalmas erejükkel rettegésben tartották az embereket és velük együtt minden jó szándékú lényt. Közülük is a leggonoszabb a hatalmas Vlaar,…..
Laksmana 2009.11.28 22:14:19
Laksmana 2009.12.17 22:05:29
@Megax: tegyél egy-két versbetétet, az meghosszabbítja
MegaxBlogja A Mágus legendája 2009.03.10 17:02:00
1. fejezetA Nap magasan fent járt az égen. A fű már sárgult a szárazság miatt, az égen egy kósza felhőt sem lehetett látni. A kicsiny Budapesti játszótéren gyerekek futkostak. A szülők a padokon ücsörögtek és próbálták elviselni a hőséget. Nagy volt a zsibongás…..
Laksmana 2009.11.19 21:23:26
Ted Sator szövetségi kapitány két pénteki Mol Liga mérkőzés megtekintése után újabb két játékost hívott  meg a válogatott edzőtáborába. Hétfőn csatlakozik a kerethez Vladimir Dubek az Újpest, és Somogyi Balázs a Vasas Budapest Stars csatára. A két játékos a hét…..
Laksmana 2009.10.31 21:46:21
@drukker26: sőt ott van Ladislav Nagy is
A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége csütörtökön elfogadta a Ted Sator által beterjesztett névsort, nyilvánossá vált a jövő heti Pannon Hoki Kupára készülő magyar válogatott összetétele. A keretben nyolc újonc található, közülük ketten juniorkorúak, ketten pedig…..
A magyar válogatottnak nemcsak a szövetségi, hanem a csapatkapitánya is új lesz ezentúl. Korábban megírtuk, a döntést jövő héten hozza meg Ted Sator és teamje. Olvasóink közül már többen tippeltek kommentjeikben, most mindenkinek lehetőséget adunk arra, hogy egy kattintással…..
Laksmana 2009.10.29 21:42:40
Steve Yzerman, a kanadai válogatott főnöke 46 játékost nevezett meg, akik augusztus 24. és 27. között Calgaryban megkezdik a felkészülést a 2010-es vancouveri olimpiára. Az 5 kapusból, 16 védőből és 25 csatárból álló névsor fele lehet kanadai válogatott a hazai rendezésű…..
Augusztus 14-én újrajátsszák a bajnoki döntőt, fél hétkor a Megyeri úton UTE–Alba Volán 19 mérkőzés lesz. Ez a fehérváriak első fellépése a szezonban, a hazai debütálásra utána még két hetet kell várni, az EBEL-újonc KHL Medvescak Zagrebbel avatják az új jeget. A…..
Laksmana 2009.07.28 23:20:24
A brassóiak honlapja arról tájékoztat, június 22–30. között tengerparton edzőtáborozik a csapat, amely jelentősen kicserélődött a tavalyi szezon óta. Összesen hatan maradtak, de érkeztek helyettük mások: az SC Csíkszeredából, a Progymtől, a HC Csíkszeredától és a…..
Laksmana 2009.06.20 21:41:17
Folytatta nagy sorozatát a Pittsburgh, negyedszer is legyőzte a Carolinát, idegenben. Megvan az idei első Stanley-kupa-döntős, ahogy tavaly, idén is finalista a Penguins. A Pittsburghé lett a Prince of Wales Trophy, vagyis a keleti konferencia bajnokának járó díj. Ez azt jelenti, hogy a…..
Laksmana 2009.05.27 19:00:34
A Pittsburgh elverte a Carolinát. Ezúttal egy védő, Philippe Boucher lett a meccs hőse. Jevgenyij Malkin is összekapta magát, az elmúlt négy meccsen kilenc pont a mérlege. A 36 éves Philipe Boucher még csak ötödik playoffmecsét játszotta, ez volt az első gólja, ráadásul…..
Az utánpótlás-nevelésben utolérnek bennünket a magyarok, a norvégok, a dánok és a fehéroroszok – mondta a hokej.sk-nak adott interjújában Jan Filc. A szlovák felnőttcsapat szövetségi kapitánya aggasztónak tartja, hogy egyre kevesebb játékost lehet számításba venni a…..
Cooly, a svájci vb kabalafigurája óriási teljesítményt nyújtott az elmúlt két és fél hétben. A magyar szurkolók is jó viszonyt építettek ki vele, de nemcsak mi váltunk rajongóivá, hanem mindenki, aki akár egy is meccsen ott volt a kloteni vagy a berni csarnokban. Mint ebből az…..
A kérdést először a torna előtt tettük fel, akkor a címvédő nyerte a szavazást, 273 vokssal, Kanada 189-cel zárt másodikként. Másodszor a negyeddöntők előtt jöttünk elő ezzel, még mindig nyolccsapatos modullal, igaz, az aspiránsok száma menet közben megfogyatkozott. Kanada…..
Laksmana 2009.05.10 17:21:37
A svájci torna előtt már feltettük a fenti kérdést, és azt ígértük akkor, hogy később feltesszük újra. Első nekifutásra nyolc csapattal számoltunk, azóta kiderült, hogy nem pontosan mértük fel az esélyeket. Úgyhogy az alábbi szavazómodulban Szlovákia és Svájc helyére…..
Itt az idő, megkérdezzük nyájas olvasóinktól, a válogatott mely játékosa nyújtotta a legkiválóbb teljesítményt a svájci A csoportos világbajnokságon. A győztesnek nem kell beérnie a puszta dicsőséggel, nem mintha az kevés lenne, ajándékot is kap blogunktól. ..
A bírók teljesen szétfújták a D csoport rangadóját, egymás után küldözgették le a játékosokat, a csehek összesen 24, a finnek 10 perc büntetést kaptak. Ennek ellenére rendkívül nagy iramú, lendületes meccset játszottak a csapatok. A finnek szereztek vezetést, de találkozó…..
Laksmana 2009.04.30 20:29:58