Regisztráció Blogot indítok
Adatok
multi4111

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Járókelő.hu legfontosabb feladata, hogy olyan dolgokat jelezhet a nagyközönség az illetékesek számára, ami szúrja a szemüket és beavatkozást igényel. Ilyen a letört kuka, a hiányzó vagy sérült közlekedési tábla, vagy a bicikliút felfestésének hiánya. A nyilvánosság…..
multi4111 2015.07.03 09:28:12
@Juhász István KT: Pár ezer környékbeli kerekező már annak is nagyon nagyon örülne, ha a temetőtől (benzinkút) a kórház előttig lenne egy elkülönített sáv, vagy bármi ahol biztonságosan lehet közlekedni. :-)
Ami most van, az életveszély!
A befelé oldalon el is férne kényelmesen, bár lenne 2 zebrajárat, ...na bumm.
Fennállása óta a legsikeresebb évet zárta az idén 110. születésnapját ünneplő cseh márka. Jövőre még többet akarnak! 2011-ben a igazán "skodálatos" évet tudhatott maga mögött a mlada boleslavi autógyár. Szinte mindent megnyertek amin csak elindultak: Juho Hanninen…..
Akinek volt már bármilyen feladata az életben, abban egészen biztosan felmerült, hogy milyen lenne ellógni az egészet. Nem elmismásolni, hanem úgy ahogy van, elszaladni a meló elől. Így hát az vesse az első követ, aki ma, amikor egy fővárosi kerület polgármestereként annyi…..