Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hayo

15 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba KELL: Social Media cipők 2012.05.06 22:42:00
    itt van még...
Hayo 2012.05.07 10:19:28
9gag.com/gag/3899907 ezek menőbbek.
comment:com Sűrű lesz a telünk 2011.11.25 12:30:00
Mivel nincs rendes, embeddelhető naptárunk, így házibarkács módszerrel készítettük el az év vége menetrendjét, azaz a novemberre és decemberre várható premierek, évadzárók, sorozatzárók és visszatérések listáját. Az infó a TvLine.com-ról van, a naptárat az iCal…..
Hayo 2011.11.25 13:20:16
Ezt kérdezem én is magamtól, mert egyre jobban belesüllyedek abba, hogy milyen gépet is kéne vennem magamnak.Az iPadem tök jól hordozható, de nehézkes vele gépelni, főleg, amíg nincs meg a spéci billentyűzetes burkolatom. Külön vinni a billentyűzetet meg nehézkes, ráadásul…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.02.24 09:30:00
Ez itt a legjobb tumblr EVÖR.Sajnos újabb Halálos fogás-szereplő halt meg: ezúttal a Time Bandit legénységének egy tagja, Justin Tennison. A férfi holttestét egy motelszobában találták meg a rendőrök, egyelőre nem tudni, mi okozta halálát.Kedden este az NCIS 18-49-ben is elverte a…..
Hiába nyitott jól a Fringe pénteken, a tiszavirág életű feltámadást a menetrendszerű visszaesés követte, és ugyan múlt pénteken a demóban ismét 1,5-öt hozott a sorozat, ez nemigen lesz elég a túléléshez. Kár lenne pedig a sorozatért, mert Walter karakterével mindenképpen…..
Az új médiatörvény hozott magával sok vízfejű, kancsal gyermeket, akiket persze a készítők pont annyira szeretnek, mint filigrán, csókos szájú kuzinjaikat, például a reklámok hangerejéről szóló passzust, ami ellen senkinek nincs kifogása. A törvény többi részében viszint…..
Alighogy magunkhoz tértünk az állítólagos iPad2-burkolat okozta sokkból, máris itt egy iPhone-antenna kiszivárgott fotója. A SmartPhone Medic Apple-szerviz blogján megjelent képeken egy a mostani iPhone-éval csaknem megegyező keret látható, az egyetlen lényeges különbség, hogy a…..
Hayo 2011.01.06 19:57:12
A maces szoftverek fordítása egy neuralgikus pont az érintetteknél: a kilencvenes évek első felében elterjedt nyelvezet ugyanis tájidegen a legtöbb új felhasználónak, akik már a Windows 95 magyarított verzióján szocializálódtak. Egy apró, de erőteljes ortodox csoport komoly…..
Hayo 2010.11.18 14:01:10
@webdesign: de, abszolút... csak a kellemességen túl felmerültek ezek a fontos illemtani kérdések, hogy most akkor őriztünk-e együtt disznót az osx-szel, és ezt az említettek miatt duplán túlreagálásnak éreztem...
Az amerikai Szerencsekerék és úgy egyébként a televíziós vetélkedők történetének legmázlistább játékosát úgy hívják, hogy Caitlin Burke. A hölgy a minap fogta magát, és egy 27 betűs, hét szóból álló feladványt egy betű ismeretében fejtett meg. Aztakurva. ..
Hayo 2010.11.09 19:15:20
@Pikk Dáma ♠: amikor odamegy hozzá a csávó, akkor teljesen random mondja még egyszer... ami vicces, maga a műsorvezető is azon röhög, hogy olyan, mintha megakadt volna a lemez. Épp ezért mondtam, hogy ez nem ilyen összeesküvés elmélet, hanem egyszerűen viccesen rákattan...
comment:com Hírek kávé mellé 2010.10.01 09:30:00
Kyle MacLachlan is beszáll a How I Met Your Motherbe, mégpedig Jennifer Morrison karakterének exférje szerepében.Lea Michele egy szál csöcsben itt.Az egyetlen jó dolog, amit az Outsourced produkált: Sarah Palint formázó bólogatós fejű babákat lehet rendelni.Kimmel elhülyéskedett…..
Sting - Symphonicities (Deutsche Grammophon) Sting számomra mindig is két, jól elkülöníthető, és egymással szembeállítható dolgot képviselt: a Police iszonyú nyers, de mégis tökéletesen hangszerelt dalait imádom a mai napig, hithű metálosként is az első sorban csápolnék, ha…..
Hayo 2010.09.06 15:16:53
Szövegírói munka - [–] diák [diák-] és otthoni munka! Ha kellemes stílusban, érdekesen, élvezhetően és izgalmasan tudsz fogalmazni. Ha olyan ember vagy, aki imád írni és [írni, és] írásaidat az emberek úgy érzed, hogy élvezettel olvasnák, akkor itt a…..
Délben már tettem egy ki egy teaser-posztot, amiben csak egy képeslap szerepelt, amin az AXN meghívja az érdeklődőket egy Losttal kapcsolatos rendezvényre, és más semmi - ezért volt teaser, azaz figyelemfelkeltő poszt, és nem tartalmazott több infót, nem azárt, mert hülye fasz…..
A jelenleg látható sorozatok közül nem egy felvet olyan kérdéseket (és most nem feltétlenül csak a Lostra gondolunk), melyekre a készítők az istennek sem akarnak vagy tudnak választ adni, pedig nagyon is jó lenne. A Televison Without Pity nevű kiváló oldal összeszedett párat, ezek…..
100 millió tévénéző csak az USA-ban, potenciálisan egymilliárd világszerte: ez a Super Bowl, az amerikaifutball-bajnokság nagydöntője, amit ma este, illetve hajnalban rendeznek meg, és ezzel kezdjük az ajánlót, mert ez a nap legfontosabb eseménye tévés szempontból. A meccset…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.12.07 09:35:00
Nu, erre sem kellet sokat várni: az MTV új dokureality-műsorának premierje után az egyik szponzor, a Domno's Pizza azonnal kiszállt a Jersey Shore reklámozóinak sorából, mert a sorozat nem illik bele abba a képbe, amit a pizza-franchise magáról sugározni igyekszik. Megnézzük, még…..
Valahol fura, hogy a listakésztők ki sem várják, hogy az évtized véget érjen (2010 december 31-én fog), máris megválasztják a dekád legjeit, vagy az is lehet, hogy az idei termést elnézve úgy vannak vele, ez jövőre sem fog számottevően változni, így közzéteszik már most…..
Hayo 2009.12.03 12:02:24
Vadonatúj, hazai gyártású sorozat indul novembertől a Spektrumon, amely egyébként illeszkedik a Spektrum új irányvonalához, és csatorna 2010-es megújulásához, amiről majd biztos hallunk bővebben is. Az On the spot című sorozatot a Színház- és Filmművészeti Egyetem két…..
Hayo 2009.11.08 09:37:58
@petya.bacsi: Nem volt meghirdetve, mert nem volt minek meghirdetve lennie: ) Nem volt semmi féle pályázat, csak az alkotók "bekopogtak" csatornákhoz, hogy lenne egy formátum, sőt, már meg is csináltuk a első részt, és a Spektrum azt mondta, hogy ok.
comment:com Hírek kávé mellé 2009.10.12 09:27:00
Az NBC új jelentése a Deadline Hollywood Daily egyik kommentelője szerint: Nothing But Crap. Elmés.Megvan a mellrákkal küzdő Maura Tierney helyettese az NBC Parenthood című sorozatában: Lauren Graham (Gilmore Girls) szállt be az egyik főszerepre. A sorozat október helyett…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.09.21 09:23:00
Shannen "hisztispicsa" Doherty saját realityt akar, amiben be fogja bizonyítani, hogy nem egy hárpia, hanem egy nagyon kedves nő. Muhaha.Sacha Baron Cohen, a Boratot, Brünót és Ali G-t megszemélyesítő brit komikus egy epizód erejéig vendégszerepel majd a Simpsonsban.Az ABC…..
Az amerikai tévéakadémia a hagyományoknak megfelelően az idei díjkiosztón is óvatosan bánt a meglepetésekkel, így hiába kapott számos újonc jelölést az egyes kategóriákban, egy-két kivétel nélkül azok nyertek, akik tavaly, a legjobb reality-vetélkedőért járó szobrot pedig…..
Tényleg félelmetes, mire nem képesek a reklámszakemberek és a technológia: New York és Los Angeles azon lakosai, akik megveszik az Entertainment Weekly című, szórakoztatóiparral foglalkozó magazin szeptemberi első számát, találnak majd benne egy olyan oldalt, amitől szegény…..
A sorozatjunkie-n leltük a képet, az ugrás után mutatjuk meg, mert spoileres. Ja, és kivételesen tessék elolvasni az apróbetűs részt is! ..