Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vécsey Előtér

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elváltam. A volt férjem neve Fejős Imre. Van egy 14 éves fiam, akit imádok. Ő az életem értelme...
Hát, színházban dolgoztam, szociális-munkásként  folytattam, drámatanár lettem. Írországban "éltem". Írországba soha többé nem megyek! Most írok, rendezek, tanítok, asszisztálok, ügyelek és ....És a kör bezárult, rendezek, tanítok, írok, és ...színházban…..
Azt mondják, elmebajban szenvedek...... De én nem szenvedek, élvezem minden pillanatát!!! Amúgy meg... reggel ne szólj hozzám, amíg nem ittam meg a KV-m, mert akkor tüzet okádok, és neked annyi!!! Életfilozófiám a következő: Éld meg a pillanatokat, úgy ahogy épp akkor…..
Csak vagyok...
Szeretnék egy kis szigeten lakni, hogy csak akis családommal ill. szerelmemmel éldegéljünk boldogságban, hogy tenger zajára kelljek fel, hogy hemperegjek minden reggel, és hogy a hullámok mossák .... ehelyett egy nagy városban dolgozok - bulizok és egyengetem utam ebben a nagybetűs…..
2004 július 16-án ismertem meg életem párját. Ezekben az években a menyasszonyom segitségével leérettségiztem, megszereztem a második szakmámat, iparialpin vizsgát tettem. Ebben a 3 évben kedvesemnek nagyon sok mindent köszönhettem és köszönhetek. Menyasszonyom Beke Tímea…..
Jól vagyok! Minden oké! Erik is jól van ( ő a fiam )!..
Magamról csak keveset. Eszek, iszok, és néha alszok is. ..
Szept.6-án beköltöztem a lakásomba! Imádom! Csodaszép! Szenvedélyesen imádom a hardtechno-t! Folyton hardot hallgatok! Nagyon flash ez a zene! A hard örök! Imádok finomakat sütni,főzni és enni!!! Régen jártam K2-be minden pénteken és szombaton. A második otthonom volt. A hard…..
Őszinte, nyitott és kedves kortársa vagyok népemnek. Szóval fasza gyerek. Aki nem hiszi, az járjon utána......
Van egy felnőtt nevelt lányom, így unokám is van. 1975-1999-ig Kazincbarcikán éltem. Azelőtt pszichológus voltam, de elmúlt, most nyugdíjas vagyok...
Krisztus után 1975-ben láttam meg a napvilágot a skorpió jegyében. Nyugalmazott birodalmi lépegető vagyok. Fiatalon születtem, szegény, gyermektelen családban nőttemfel. Elemi és középiskoláimat Szabolcs Szatmár Bereg vármegye székhelyén végeztem, majd a hadsereg után az…..
Alapvetően impulzív vagyok, mindent magas hőfokon mondok, teszek, érzek, élek meg. Ennek negatívuma, hogy hamar indulatba jövök. Pozitívuma viszont, hogy gyermeki intenzitással vetem bele magamat mindenbe, ami érdekel, vagy amivel azonosulni tudok. Ez persze sokak szemét szúrja, de ők…..
Soha nem voltak világmegváltó terveim nyugodtságra, biztonságra vágytam. E helyett, rengeteg tapasztalatszerző helyzetbe sodort az élet. Mindig csak a magam cselekedeteiért akartam felelősséget vállalni és mindig valamilyen megválasztott tisztségben találtam magam. Nem keresni,…..
Imádom az állatokat, kivéve a rovarokat, mert azoktól frászt kapok. Szeretem a jó humorú embereket...
Munkám során, időm nagy részében informatikával foglakozom, annak ellenére, hogy NEM VAGYOK INFORMATIKUS! Vadakat terelő juhász! Szombatonként TISZTELEM barátaim, és emberéleteket mentek. Vasárnapoktól Krónikás vagyok, mivel a TISZTELETEMET kapó barátaim nem mindig ismerik a…..
Szeretném, ha szeretnének olyannak, amilyen vagyok!Ha önmagamat adom, az is bűn, mert nem fogadnak el...
Felejthetetlenül "Eseménydús" dolgos ifjúságom után, első házasságomban, Magdival (sajnos gyermek nélkül), jól elvagyunk. Segitőkész, nyitott, társaságot kedvelőnek ismernek. Dohányzom, másfél éve alkoholt Nem iszom!(elég volt) Nyaranta várom barátaim látogatását…..
Három gyerek boldog anyja. Férjezett: nem mondanám, hogy valami komoly csaj vagyok, nem nővök fel soha, de ez igy a jó. Buli, haverok, fanta, amig szép az élet, szép a lelked is ..
Nem harapok! (csak bizonyos helyzetekben, poziciókban) hobbiszinten focizok, bicózók, szeretek házibulizni, ha tehetem FRADI meccsre járok, lovagolok mikor van időm, kb. ennyi.  Keresem a nyugalmat és a jókedvet...
Szeretek unokázni, netezni, új recepteket kipróbálni, a kertben matatni, és itthon ülni. Újabban blogot írok, mert ez nagy divat lett...
A Magyar Királyi Postának dolgozom, bérből és fizetésből élek, mint sok honfitársam. A XIII. ker.-ben, egy járásában dolgozom, szeretem ezt csinálni, különben miért csinálnám?? Nem lehet azt mondani, hogy unalmas a meló! Aztán itthon gyönyörű családom vár rám. Igyekszem…..
Az életben maradáshoz nem kell más, mint egy kis víz, meg némi élelem. Az életben általában nincs szükségünk a művészetre. Az élet minősége már más kérdés. Ágy nélkül is tudunk aludni. Ha enni akarunk, nem kell feltétlenül megfőznünk az ételt. Márkás ruhákat se…..
Időnként úgy érzem, hogy ezt a rovatot jó lenne újra megírni, de én nagyrészt nem változok. Életem nagy szerencséje, hogy 1980-ban felújították a betont Szentkirályszabadján. Születésemtől kezdve nem vagyok egy átlagos szerzet... szeretek kilógni a sorból ami már csak a…..
Akaratos, céltudatos, maximalista, pontos, preciz, lelkiismeretes, türelmetlen, több nem jut eszembe...