Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mordizomadta

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pussycal Dolls egyik énekesnője, a Forma-1 jelenlegi világbajnokának csaja, azaz Nicole Scherzinger egy Las Vegasban rendezett all-star koncerten lépett fel Slash mesterrel, és kurvajól lehozta egyik saját nótájuk rockosított verzióját, tessék még több ilyet bevállani, mert jól…..
mordizomadta 2009.10.08 08:09:37
Nesztek mufurckáim, itt van a várva-várt iwiw válogatásotok. Elnézve azokat, amiket ti küldtök be, azt hiszem tényleg jobb, ha én mi válogatunk. :P SzolgasrácUjjgyakorlatA Bombagyárról megismert ( ha valakit nagyon érdekel, annak részletek itt ) szájbaszarós Domina Helena, aki…..
mordizomadta 2009.09.18 13:12:45
@Sean: Az első adatlap sztem a Tóta W. gyereké a piros magassarkú meg Gyurcsótányé sztem!
comment:com Az amerikaiak idióták 2009.07.30 10:09:00
A fenti sommás véleményt nem én fogalmaztam meg - nem is mondanék ilyet, mert az az ország, ahol a Dr. Pepper nevű üdítőitalt feltalálták, nem lehet idióta - hanem Bill Maher, az HBO késő esti talkshowjának műsorvezetője, főállású megmondóember és humorista. A CNN-en…..
mordizomadta 2009.07.30 12:44:35
@cooper:
1.) OV előtt is volt megváltónk nem is akármilyen!
2.) a dermatológiailag hiperpigmentált elnök úr sem egy iq bajnok...
Modorosblog Hazaáruló! 2009.07.26 17:31:00
-Na apafej, láttad a meccset? Most aztán nagyon elegánsan visszavágtak az újpestiek a román szurkolóknak, komolyan mondom, megint szégyellem, hogy magyar vagyok. Ott volt a lehetőség aranytálcán, hogy bebizonyítsuk szellemi és kulturális fölényünket, ne ereszkedjünk le 1-2 hülye…..
Képszerkesztőnk, Bálint történetét olvashatják az alábbiakban: "Az van, hogy hétvégén lent voltunk Gyugyon, és a nagy viharban lefújt egy fiókát a fészekből. tök aranyos, meg minden, a fészket nem találtuk, egyébként sem tudtuk volna visszatenni. Felhívtam egy…..
w A vadon szava 2009.07.24 07:00:00
Az újkor egyik legizgalmasabb, és válságok idején rendre előkerülő elméleti dilemmája a darwinizmus és az ember viszonya. A mainstream tudósok egyedül érvényes doktrínaként kitartanak az evolúció teóriája mellett, és a ráció mezején erős vár az ő logikájuk. A…..
Belegondolt már a kedves olvasó abba, hogy milyen érzés lehet az SZDSZ-ben kamaszodni? Igen? Hú, akkor kattints máshova, te beteg állat!!!!Na, a többieknek van egy jó sztorink Gusztos Péterről. A "liberális" "politikus" - ahogy arról már korábban is meséltünk -…..
mordizomadta 2009.07.15 10:16:59
A héten véget ért a BalatonSound! Egy drága olvasónk ott járt, és ezt a videót rögzítette a számunkra. Akár bennünket is ábrázolhatott volna, de szerencsére ennél valamivel éberebbre szoktuk hagyni magunkat. Tavaly is érkezett erről a helyszínről egy felvétel, de sajnos azt…..
mordizomadta 2009.07.14 10:45:36
Bár én 12 óra múlva elutazom 10 napra, kérdeztek tőlem egy olyant, amire nem tudom a választ, ezért az elsősorban budapesti olvasók segítségét szeretném kérni!   Segítsünk Karnamantrának: Hol lehet Budapest Belvárosában igazi parasztkolbászt kapni?   A jogos…..
  Elment Michael Jackson, a Pop Királya. A '80-as (és talán egy kicsit a '90-es) évek zenéjét megtestesítő ikon 50 éves volt.   Mi egy névtelen rajongó top10-es (pontosabban Top3+7-es) listájával emlékezünk Jackóra: 1. The Way You Make Me Feel (Bad, 1987) 2. Smooth…..
A múlt héten rámjött a nosztalgia, és bevásároltam gyerekkorom kedvenc zenéiből. Ez nem azt jelenti, hogy ezek a lemezek korábban nem voltak meg nekem, hanem pont azt, hogy olyan jók voltak, hogy állandóan kölcsönkérték őket, és egy-egy kölcsönadás után többet nem…..
Igen ritkán fordul elő az, hogy az ember egy koncertről úgy jöjjön ki, hogy nincs semmiféle hiányérzete. A zenészurak odatették magukat, a közönség vette a lapot, a buli jól szólt, nem volt sem rövid, sem túl hosszú, eljátszottak mindent, amit akkor, ott és abban a hangulatban…..
Fellépni sokfelé és sokféleképpen lehet. Valaki ugyebár 3*3-as "színpadon", sörös rekeszeken haknizik hétről-hétre, valaki egymás utáni napokon tölti meg a Wembleyt. Valaki fellép falunapokon, Cora parkolóban, esetleg plázák második emeletén, avagy elmegy esküvőre,…..
Háromszög, majd négyszög, sok-sok monogrammal. A kép innen Sziasztok! Szóval, a történet. Adott a Nő (N.), Kissé Konzervatív Családfelfogású Férj (F.), Gaz Csábító (Cs.) - ez lennék én. N és F 11 éve házasok. A kapcsolatuk története és valódi jellege csakis általuk…..
..
mordizomadta 2009.06.11 08:44:33
Mindig büszkeségre ad okot, ha egy nyugat-európai politikus Magyarországra hivatkozva kampányol. Még akkor is, ha ránk hivatkozva szeretne kilépni az Európai Unióból. Nem lehet minden nap gyereknap, egyébként meg aki a kicsit nem becsüli. A legfontosabb és gyakorlatilag egyetlen…..
Subba Politikrep 2009.05.29 14:34:00
 A szomszédos Ausztriából érkezik ez a fergeteges Eu rap kampányklip. Állítások szerint, a videóban szereplő fickó kb. a magyar Vona Gábor megfelelője. Csodálatos produkció, tárt karokkal várjuk a hasonló magyar megmozdulásokat! Csak bátran!  ..
mordizomadta 2009.05.29 17:10:25
mediainfo.hu Magyar vagyok. Baromfi 2009.05.29 15:20:02
A BTL.hu hírei között találtuk ezt a gyöngyszemet: "Magyar baromfi vagyok - amikor a kakas vall a magyarságáról". Furcsán éreztük magunkat: talán sajátos humor? Áh, sajtóközlemények csorbítatlan közlése nyomán az ritkán fordulhat elő. Aztán a hír alatt…..
mordizomadta 2009.05.29 17:08:24
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
Ilyesmik landolnak mostanság a szcientológusok e-postaládáiban:  Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki. (ma érkezett)    Kedves Szcientologus!   A történelemóráról már tudjuk, hogy azok, akik a mérhetetlen mennyiségű életet…..
Varg Vikernes. Ez a név nem feltétlenül mond sokat a legtöbb embernek, legfeljebb a fémes muzsikát kedvelő szűkebb rétegnek, azonban ha azt írom, hogy Burzum, akkor talán már többen kezdik sejteni, hogy miről is lesz itt szó. Nos a fent említett úriember volt az, akit 21 év…..
Hú srácok, Gyurcsány blogbejegyzése, mármint a legutóbbi, szuper, nem? Mindenki olvasta, ugye? Ha esetleg valaki mégsem, az azonnal húzzon a kapcsolat-hu-ra, és rágja át magát a sztorin. És nem ám elkalandozni a kommentek felé, mindannyian tudjuk, hogy ott vannak az igazán nagy…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
                                        Bár a hitgyülisek nem éppen a frenetikus humorérzékükről híresek, azért azt el kell ismerni, hogy ez a címlap és ezek a pofák nagyon jók!  …..