Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atomrebel

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A szépségfasizmus születése az első (fény)képes reklám megjelenéséhez köthető. Rágógumit szép gyerekkel, mosogatószivacsot csinos asszonykával, megbízható autót jóképű apukával reklámozunk. A reklámszakma észrevétlen alaptörvénye lett a nájszfész. Modell a…..
Nem találod a pénztárcádat? Összefutnál régi osztálytársaiddal, de parázol a közösségi oldalaktól, hogy ott keresd meg őket? Hirdess óriásplakáton! Most olyan olcsó, hogy még neked is megéri!Nagyjából így lehetne összefoglalni azt a kampányt, amivel két hete árasztotta el…..
atomrebel 2010.08.23 11:47:40
…elmondom hát mindenkinek.Történetem furcsa. Több mint furcsa, nem is tudom, hogy kezdjek bele igazán. Előre is elnézést, ha néha nem találom majd a szavakat. Igazából abban sem vagyok teljesen biztos, hogy történetem erre a blogra való.Huszonöt éves vagyok és két hónapja…..
Az utóbbi időben történtek már próbálkozások a föccs palackozott formában történő piacra dobására (pl. 5 éve a Szigeten, vagy itt), sőt nekem még valami vörösboros kólás termék is rémlik a polcokról. Most azonban nem akárki, hanem a Hilltop vette a fejébe, hogy a nyári…..
Kedves Despota, olvasók és trollok!   A "kedves" főnököm azt képzeli magáról, hogy macsó és nincs olyan nő a földön, akit ne kaphatna meg. Éppen ezért, aki nem vevő a közeledésére, az retorziókra számíthat.Házas ember, két kisgyerek apja, de ez nem tartja…..
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
atomrebel 2010.02.17 17:20:47
Folytatódik "titkos ügynökünk" izgalmas sorozata az ingatlanokról. Mizután megírta, miért van szüksége szerinte ingatlanosra, és hogy hányféle vevő van, most az ingatlanárakról küldött egy rövid levelet: megtudhatjuk, milyen az irány-, a reális, a vétel- és a piaci…..
atomrebel 2010.02.17 11:09:50
@eshanem: befektető-e vagy?
vagy lakást akarsz venni ahol lakni akarsz?

mert az nem mindegy faszikám!

az hogy túlárazott valami, az csak a tulajdonos faszsága...

van aki azt hiszi, hogy amit tíz éve vett 10millióért, ráköltött még 2milliót, azt most el tudja adni 13millióért...
na ez a hülyeség
örülhet ha 10ért el tudja passzolni
atomrebel 2010.02.17 11:11:09
atomrebel 2010.02.17 11:30:53
@eshanem: ha a tulajdonos annyira "okos" hogy nem képes rendbetenni a trágyadombját akkor mit lehet tenni?

aki lakást vesz nem azt nézi, hogy milyen a jelenlegi állapot, hanem azt, hogy milyen lesz majd a lakás, ha ő veszi birtokba.

szerintem...

a túlárazás valóban problémás, mert sok tulajdonos nem képes felfogni, hogy ha valami drágább mint amennyit ér, akkor nem lehet vagy nagyon nehéz eladni.

persze van akit nem sürget az idő...
Az alaphelyzet: T-Mobile hálózat adott napon bekrepál. A fél világ megáll, nincs mivel kommunikálni. Eszünkbe idéződik Réz András előadása az idei Internet Hungary-ről: ha "kihúzzák a dugót", akkor a virtuális világnak, amelynek akkora fontosságot…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
atomrebel 2009.10.21 12:16:15
Ugye, hogy lehet másképp is! Annyit fikáztam az elmúlt napokban a királyi U20-as produkcióit, hogy itt az ideje egy-két dicsérő szónak. No, nem nekik, hanem a TV2 BL-stábjának. Sőt, nem is csak a BL-stábnak, hanem az egész TV2-nek, mert marhára úgy csinálnak, mintha nekik ez a…..
atomrebel 2009.10.21 12:13:14
Kávézacc Magyar okádáskultúra 2009.10.21 10:47:00
Ma reggel valaki azt mondta a tévében, hogy a foci egyfajta kultúra, és mint ilyen, híven tükrözi egy adott társadalom tartását és önbecsülését.  Azt már én gondoltam ehhez hozzá, hogy azok az országok, ahol momentán jó a foci, nemcsak büszkék, hanem optimisták is, mert…..
atomrebel 2009.10.21 12:11:33
Következzen egy válogatás a legmenőbb, legtrendibb divatdiktátorokról, akik hol őrült, hol pedig elegáns stílusukkal folyamatosan irigykedésre késztetnek bennünket.Rihanna - az énekesnő egyszerűen hibátlanul visel Balmain-t. Persze a haja néha, khm... érdekes, de a stílusa egyedi…..
Scooter @ BME Fesztivál 2009.09.15. A világ legnaivabb embereként mentem le a Műegyetem rakpartra a méltán világhírű Scooter koncertjére, pontosabban live actjére. Úgy gondoltam, hogy a köz- és elismert műszakis humor legalább egy minimális intelligens iróniát kicsikar a…..
A mai naptól kezdve bojkottot hirdetek. Csatlakozz, és írd be a Bliccszámlálóba, hogy hány forintot spóroltál ma! Én máris beírom a tegnapi egy darab ki nem fizetett vonaljegy árát, a 300 Ft-ot. Loading...Nem vásárolok BKV-jegyet mindaddig, amíg az alábbi két feltétel nem…..
atomrebel 2009.09.16 15:08:00
@CyberPunK:

neked barátom

mert ha punk lennél, nem írogatnál ilyeneket

nem bántásból mondom, csak feltűnt

egyébként gyanítom, hogy az igazi punkok már ki/meghaltak (talán a kilencvenes évek elején)

legalábbis számomra (én 36 vagyok és elég aktívan részt vettem a hazai mozgalomban)

na mindegy nem is vitatkozni akartam, csak szembeötlő volt a neved és az általad képviselt gondolatok éles ellentéte
Ha növekszik a bringások száma, több lesz az ellopható bicikli is. A kerékagy is érzékelte a bringások nagy közösségét folyamatosan sújtó csapásokat, ezért egy hamarosan induló, lopás bejelentő rovattal szándékozik csatasorba lépni a tulajdonosok és a tolvajok országos…..
atomrebel 2009.09.09 16:47:47
Mi, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportjának (RAZOR) tagjai, megunva azt, hogy, ma, Magyarországon életveszélyes küzdelem átkelni a kijelölt gyalogátkelőhelyen, akcióra szántuk el magunkat... A terv Tagjaink több hónapon át szabályosan (nem direkt balesetekre…..
A menőbbek emlékezhetnek rájuk még a kilencvenes évekből a Cherry Coke reklámból, vagy a ladákból üvöltő How Much Is The Fish?-re. A tizenöt éves zenekar a Let Me Be Your Valentine és a Fire c. slágerek óta a világ egyik leghíresebb techno-hard dance-happy hardcore zenekara,…..
Jancsi bácsiék végre beszerezték a gyeplevegőztetőt meg a kerti zuhanyt, erre Kurtz ezredes barátunkon keresztül olyan anyagot kaptunk, amin azonnal besírtunk. Korábban ÁSÉS-éknál volt még két csodálatosan részletes komment AgentOtól (ez és ez) a témában, úgyhogy bízom a…..
Megannyi álmatlan éjszaka, több ezer óra töprengés és találgatás után végre bizonyossá vált! Réka segge a sajátja. Rubint hátsójának valódiságáról szóló magasröptű riportra lettem figyelmes a minap. Fél perc keresés a neten és máris rátaláltam az év…..
atomrebel 2009.08.25 12:10:00
Ma különleges poszt következik. Egyrészt nem volt még lánydivattal foglalkozó dolgozatunk, másrészt vendégszerzőnk. Ma mindkét esetben megtörik a jég, törzsolvasónk, Bettie Page jóvoltából. Lássuk mit nem vettünk észre mi, érzéketlen férfiak a 90-es évek szépségein!…..
atomrebel 2009.08.13 09:37:02
Az AOL.com szedte össze az amerikai televíziózás legnagyobb botrányait a South Parkos szcientológus mizériától kezdve az első fehér-fekete csókon át az NYPD Blue-ban mutogatott csöcsökig és seggekig. Őszre mi is összerakjuk a magyar tévék legemlékezetesebb ballépéseit. A…..
atomrebel 2009.08.12 15:03:25
Álcák és Autobotok a férfiak ingein? Igeeeeen!20 dollárért bárki hozzájuthat ehhez az alfahím attribútumhoz, amivel lenyűgözheti lányok tucatjait - vagy legalábbis engem.Forrás: LikeCool..