Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Épelméjű

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"S íme virágzik a mandulafácska merészen a télben, Ám csodaszép rügyeit zuzmara fogja be majd!Mandulafám, kicsi Phyllis, nincs még fecske e tájon, Vagy hát oly nehezen vártad az ifju Tavaszt?”(Janus Pannonius: Egy dunántúli mandulafáról) Jó néhány napja Török Gábortól…..
A Blikk mai infója szerint valaki fogta magát, és felnyomta a rendőröknél Sebestyén Balázst, mert a műsorvezető a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásának felvételén biztonsági öv nélkül vezetett a forgalomban. Vadon Janinak volt annyi esze, hogy az anyósülésen…..
Épelméjű 2014.05.08 09:34:46
@kispotzak:

igazad van, gyerek vagyok.
fel kell nőnöm :)

első kommentelőkből pár:

"Magyarázza az ostobaságot. Echte sűrű sötét magyar.

Az a biciklis anyuka jut az eszembe, akit hallottam kb. négyéves, gyerekülésben szállított csemetéjének magyarázni sötétedéskor, hogy "azért kapcsoljuk fel a lámpát, mert a rendőrbácsi megbüntet". Á, nem azért, mert egy autós esetleg nem vesz észre, és kilapít bennünket, ugyan. Az életünk az nem fontos. Csak a rendőrbácsi meg ne büntessen.

Erre a majomra is ráférne, hogy öv nélkül egy jó nagy ütközésben összetörje azt a nagy arcát.

Ja, egyébként a feljelentő is csak azért jelentette fel, mert kíváncsi volt, mennyi idő alatt jut el büntetésig a dolog, és mekkora pénzbüntetés lesz belőle."

"Nagy arccal ment házhoz a pofonért, reméljük, meg is kapja.

Hozzátenném: "ez egy ilyen ország", hogy a "celebek" azt hiszik, hogy ők bármit megtehetnek...
Pont nekik kellene példát mutatni."

ez az érdekes, nem amit belőlem váltott ki az ilyen és ehhez hasonló komment.
Épelméjű 2014.05.08 09:42:04
@kispotzak:

hol írtam hogy mindegyik vagy mindenki debil?
rosszul értelmezted.
debil ki úgy viselkedik. ennyi. senkit se nevesítettem. gondoltam tudja mindenki maga hova tartozik :)
Az ellenzék elveszített egy nem-reprezentatív közvéleménykutatást Baján, miután néhány hasonlót már szintén elveszített vagy megnyert. Nem is ez a probléma. Még csak az sem túl nagy probléma, hogy végignézve azokon, akik fel fognak kapaszkodni a közös színpadra október…..
Logikailag sem stimmel Barack Obama Szíriával kapcsolatos politikája. A történet ott kezdődik, hogy az amerikai elnök korábban kijelentette, a vegyi fegyverek bevetésével a szíriai rezsim átlépheti azt a bizonyos „vörös vonalat”. Amikor hírszerzési források adatai alapján…..
Elég drámai cím. A megfogalmazás sajna nem tőlem származik, hanem hazánk egyik ismert és elismert infektológus professzorától, Ludwig Endrétől hallottam. Tegnap egy szepszissel foglalkozó tudományos összejövetelen vettem részt, ahol többek között az is elhangzott: ennek a…..
Azt nem gondoltuk, hogy ilyen korán ki fog törni a balhé, abban azonban biztosak voltunk, hogy ki fog. Abból indultam ki, hogy a rendfenntartó erők nem lőnek bele a tömegbe a kijárási tilalom beálltáig és persze tévedtem. A megbuktatott elnök mellett tüntetők már kettő körül…..
Már lenyugodtak a kedélyek, eltelt néhány nap Orbán Ráhel esküvőjének szenzációs bejelentése óta. Így adott a lehetőség, hogy higgadtan és tárgyilagosan elemezzük a történteket. Hiába sorakoznak a legelismertebb humánértelmiségi koponyák a baloldal mellett, ez a…..
  Nagyjából leírták már az ózdi közkutakkal kapcsolatos véleményeket -- részben az enyémet is (ami azért kellemes kiszolgálás) --, mégis leírom a teljesen enyémet, mert nem teljesen ugyanaz, mint a leírtak (ami meg érthető persze). Szóval  Ha a köz javát…..
Épelméjű 2013.08.09 09:22:13
@Mária:

Mindenki hozzajutott a vizhez, amennyihez csak akart.
Senki se halt szomjan, meg veletlenul sem.
Semmilyen oras sorok nem voltak.

Osszevissza felteteleztek ti mindenntn, lol

Ugy kell nektek. Szar dolog hogy egy ilyen esettol szar lett egy napotok vagy akar tobb is... LoL

Szegeny ez az roszag, nagyon szegeny, intelektualisan....

Amugy hiaba mondod magadra, te aztan nem vagy szocialista, amit teszel es amimellett ahogy kialsz, na az szamit. Abbol pedig te igenis szocialsta vagy....
Es akkor mi van? Nem akarsz a tobbseghez tartozni?
Ebben a kibaszott orszagban a tobbseg ugyis azt varja el, hogy helyette masok dolgozzanak... Te is ilyen vagy, vagytok elegen.... Fidesz=mszp=bajnai=jobbik=lmp=gyurcsany
Épelméjű 2013.08.09 09:26:39
@Mária:

Lol, mert a politikusok lopnak, akkor mar a szegenyek is lophassanak? Szerinted igen. Szerintem meg ne lopjon senki, se szegeny se politikus.

Torz egy vilagnezeted van sok millio magyarral egyetemben. Ha a nagy lop, akkor szerinted a kicsi is lophasson, beszaras....
Kibaszott kommunista, mszps, fideszes felfogas.

Totalisan ostoba az elkepzelesed, ha lop a a politika mas is lophasson....

Baszki! Senki se lopjon, nem?????? Nem mi...
LoL
Épelméjű 2013.08.09 09:31:11
@medvegy:

Nosza rajta, mehetnek az ezresek az ozdiaknak, nem csak egyszer hanem havi rendszeresseggel! Ne csak az arcod legyen nagy, hanem fizesse!
Azt mar nem mi???

Es, zavart hogy huznod kellett? Falun 50-60 eve mindenki huzta. Sot, meg sokan most is huzzak, hogy sporoljanak vele, pedig 70-80 evesek.
Neked derogalt 10en evesen, nekik nem derogal?

Alszent....
A hidegzuhany előtt kivételesen hadd kezdjem némi dicsérettel mondandómat: szeretnék gratulálni az Attractionnek, annak az – egyébként magyar – árnyszínház-csapatnak, amelyik a napokban megnyerte a brit tehetségkutatót, a Britain’s Got Talentet. Produkcióik eredetiek,…..
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
Épelméjű 2013.06.09 06:10:30
@KopaszMercis:

Milyen igazad van:)
sajnos:(

"Nagyon örülök, hogy bebizonyosodott az elméletem, hogy ebben a balkán cigány higfos urambátyám Lófasz Jóskák által uralt világban nem számít semmi, csak hogy kit ismersz, és kinek a faszát szopod... "

"Mert a döntéshozók dilettáns, hozzánemértő cigányfattyak.. és így is fognak elmúlni, és a semmivel többre nem való rokonaik így fogják majd őket elkaparni a föld alá a gecibe..."
Képzeljük csak el, hogy mi lenne, ha a tavasszal megrendezendő magyar-román világbajnoki selejtezőn az MLSZ döntené el, hogy kik legyenek a bírók, hogy mekkora legyen a pálya mérete, hogy mekkora legyen a kapu, hogy hány csere lehet, hogy hány percig melegíthetnek a meccs előtt a…..
Épelméjű 2012.11.27 19:16:40
@vallatas:

ugyan már, a Jobbik, legalább akkora idióták vannak ott is mint a Fideszben. LMP-t ne is említsük.

Az a nagyon érdekes, hogy van ez a rakat semmit érő párt, a választók közel 50-60 %-a rühelli az összeset és még sincs egyetlen egy tőlük független, nem a szocializmusban szocializálódott, az eddigi hibákat felismerő, a nyuggerek helyett az alkalmazottakat, vállalkozókat és fiatalokat támogató, kapitalizmusra építő párt.

Bajnait meg a millát hagyjuk, MSZP miniszteres Bajnaival !!demokrácia!!, LOL, meg korrupció ellenesség:) muhahahha
Épelméjű 2012.11.27 19:19:38
@nu pagagyí:

A nép akarata, LOL!
A nép akarata az volt, hogy Fidesz és MSZP legyen 20 éven át. Majd még legalább 4 évet akarnak ezekből, ez a nép akarata... Nem tetszik? ne tessen:)

Milyen baj lehet annál nagyobb, hogy még 4 vagy több évre ezek lesznek?:)
Mai történetünk Texasból érkezett, és sok sztereotípiára ad választ. Kiderül például, hogy tényleg elhízottak és buták-e az amerikaiak, tényleg csak azok járnak-e gyalog, akik sportolnak, milyen egy jó színvonalú lakópark és még sok minden más. De a lényeg, amit Texasi…..
Épelméjű 2012.11.26 18:58:38
@kalandortexasi:

Gratulálok az elért sikereitekhez, csak így tovább! Mindig felvillanyoz, kis plusz erőt ad, ha sikeres emberek írásait olvasom.

Nagyon jó volt olvasni a posztot, eddig szerintem a legjobb usás:)
Remélem még írsz a kinti életetekről, mennyiben másabb mint itthon, hogyan állnak az emberek egy-egy konkrét élethelyzethez, mennyivel pozitívabbak, stb...

Példaértékű anyagi jólétet és függetlenséget teremtettetek magatoknak a sok évi kemény munkával, csak gratulálni és elismerően szólni tudok kettőtökről!

Még van pár órányi munkám mára, de komolyan mondom sokkal nagyobb kedvel és odaadással csinálom meg a posztnak köszönhetően! További sok sikert!
Épelméjű 2012.11.26 19:02:34
@Leslie04:

irigy vagy, csak egy irigy...
szégyellem magam helyetted is.
legyél annyira sikeres további életedben, mint amennyi jót kívánsz másnak!
Épelméjű 2012.11.26 19:09:25
@csaxólok:

buta vagy, semmi több, csak buta

általában az életüket el"baszó", mindig mást hibáztató, sikertelen és buta emberek azok, akik hasonlóan gondolkodnak mint Te. Majd a butaságukat felvállalva égetik magukat az anonimitás mögé bújva. Gondolom ismerőseid társaságában is sokszor kiröhögnek, majd netre fellépve kicsit okoskodsz - bocs, butáskodsz- hogy kicsit jobban érezd magad, nehogy a napi bénaságod maradjon csak lefekvésre...
Sajnállak és bocs.
ne égesd magad tovább, mert másnak is kínos.
Miután elolvastam az eheti Magyar Narancs szerkesztőségi cikkét, mely szerint nem, Jeszenszky nem síkhülye, hanem hiteles képviselője a magyar kormány fajvédelmi tendenciáinak, úgy döntöttem, hogy 1. leöntöm kávéval a Narancsot, hátha felébrednek;  2. írok a Vincentre, mert…..
Épelméjű 2012.11.03 13:14:38
"Magyarországon a gondolkodás és a tárgyszerűségre törekvés nem szexi. "
A blogposzt ékes példája ennek a "nem szexi" hozzáállásnak.

Jeszenszky csak leírta a TÉNYEKET, vesztére...
700 fős településen Tolna megyében lakom, a lakosság kb 10 %-a roma, ami 8 családot jelent. A 8 család családfői és leszármazottai között 5, ÖT DARAB:) családon belüli házasság van. Első fokú unokatestvérek között, nagybáty és unokahúg között. 1-1 családba tartozik nagyszülő, gyerek, unoka és ükunoka. Tehát a 8 családon belüli 5 vérfertőzéses gyerekvállalás nem 5/8-nyi arányt jelent, hanem a teljes cigány népességen belüli összes házasság közül 5 vérfertőző.

Ezek tények, amit a faluban mindenki tud.
De ez le van szarva, mert vannak az úgynevezett "faj védők" (LOL röhög a vakbél nélküli haverom vakbele), kik a gondolkodást, tárgyszerűséget és tényeket nagy ívben leszarva keltik a hisztit.
Mint ez a blog is.

"... ezen állítások mindegyikét bizonyítani kéne.."
Nagyon egyszerű, ki kell menni FALU-ra és megkérdezni:
Kedves falusiak, kérlek mondjátok már el, hányan házasodnak a cigányok közül családon belül??

És a falusiak elmondják, igen, a cigányok között sokkal nagyobb arányban házasodnak vérfertőző módon mint a magyarok között. ENNYI!
ez lehet felháborodni, meg fanyalogni, meg szakérteni és posztolni, pedig ez nem így van...
De, ez így van, tetszik vagy sem.

Aki pedig a tényeket nem figyelembe véve öklendezi ki magából a fost, maga is fos.
További sok sikert!

Megyek is, szomszéd faluban közvéleménykutatok, hátha lesz ott is 1-2 vagy több vérfertőzött család.
Az elmúlt napokban sorra nyilvánitják ki ismeröseim, hogy Bajnai miatt nem vesznek részt a Milla tüntetésén. Én nem vagyok Bajnai Gordon rajongója, számtalan érvet tudok mondani, hogy miért ne legyen miniszterelnök újra belőle, de lehet mondani mellette is. Megértem ugyan azokat,…..
Épelméjű 2012.10.12 21:55:08
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Grat a kutyához!
A miénket Kisdögnek hívjuk, van már vagy 80-85 kg! Másfél évesen volt 70, most már 3.-ban jár!
A leges legbarátságosabb és szeretni való kutyánk, Billy után persze, aki bernáthegyi volt. Imádja az összes ismerősünk is, akit beengedünk az udvarra, azzal pár perc után Kisdög is játékos. Nagyon jól szocializáltuk, nagyon sokat foglalkoztunk vele, melynek meg is lett az eredménye:) Imád a fűben, hóban lábát égnek meresztve hemperegni, egyik oldaláról a másikra dőlni. A fagyott járdán kapuval szemben szunyókálni akár mínusz 10-15 fokban is. Akár azt is mondhatnánk, ez a kedvenc hőmérséklete, a sok mínusz. Imádja ha pacsit kérünk tőle és a lábát nyújthatja, ha oldalára fekve a hatalmas fejét gyúrkodjuk! A legjobb jól összeszorítani a hatalmas pofácskáját és jól megtúrni a hatalmas fejét. Akkora feje van mint egy tehénnek:)
Anyám sokszor tojáshéjat darál a vizébe és kajájába, had erősödjön a csontozata.
Akkora mint egy nagy disznó:)

Na jó, ugatni is tud, kb annyira, hogy a járdán jövő-menő gyalogosok 1 métert tartanak a kerítésünktől, mert a Kisdög majd kiszakítja néha a kaput ha olyan kedve van:)

Nagyon jó fej kutya ez a Kisdög, nagyon.
Épelméjű 2012.10.12 21:56:21
@KisKirály:
"Azért szomorú vagyok hogy pont egy demokratikus államrendszer szamárpad-időszakában kell életem legjavát leélnem x)"

Ez nagyon jó volt:)
Előre elnézést kérek a normálisan gondolkodó devizahitelesektől illetve mindazoktól, akik rendesen fizetik a hiteleiket, de nem tudok szó nélkül elmenni az ilyen-olyan devizahiteles pertársaságok mellett. A legtöbb ugyanis azt sem tudja mit akar, csak "történjen már valami!" alapon…..
Épelméjű 2012.09.20 10:40:10
@ANTI-SQUIRREL:

LoL

"A LOL az internetes szlengben használt kifejezés, az angol laughing out loud (magyarul hangosan felnevetni) rövidítése (egy másik értelmezésben: lot of laugh, vagyis ~ hosszas röhögés). A számítógépes kommunikáción kívül, a szemtől szemben lévő párbeszédben is használják elsősorban a 10-20 év közöttiek.
Ezen kívül egy MMO játék, a League of Legends rövidítése is."

Látod, látod, egy-egy ilyen blogbejegyzés hozzászólásaiban is tudsz okosodni!
Büszke vagyok rád!
Épelméjű 2012.09.20 10:43:09
@laci0011:

LoL

megyek vizet hordani melléd jó, amíg te kapálsz addig hordom neked a vizet.
A Fidesz és az MSZP társadalmi újraelosztást érintő elképzelései ismeretében, nehezítve mindezt az utóbbi párt minap nyilvánosságra került szavazatmaximáló stratégiájával is, súlyosan felmerül a kérdés: mik közül is lehet választani? A kérdésfeltevést itt egy kicsit…..
Épelméjű 2012.09.19 21:06:07
@Laresz:

:)

szerintem simán lenne egy ilyen pártnak 2-3 millió szavazója.
Épelméjű 2012.09.19 21:09:48
@Putyilov gyári melós:

Látod látod, mennyire buta vagy:(
Sajnálom, hogy nem érted:(

Az a baj, hogy te szocialista-kommunista vagy, ergo elvárod, hogy más dolgozzon érted szüleidért, stb.
Pedig ha figyeltél volna az elmúlt 50-100 évben, akkor tudhatnád, az a társadalom halálra van ítélve ahol sok milliókat kell eltartania kevesebb milliónak...

Én nem várom el Tőled, hogy az Én szüleimért dolgozz, meg nagyszüleimért.
Te miért várod el tőlem, hogy a Te családodért Én dolgozzak?

Gondolom kommunista beállítottságú vagy, de sebaj, van éppen elég lelki társad aki majd vigasztal, sajnos:(
Épelméjű 2012.09.20 00:19:33
@Putyilov gyári melós:

Te retardált, hát miket írkálsz Te ide! Nem szégyelled magad?
Ha anyád tudná ilyen mocskos a szád jól pofánverne, kalapáccsal! Miért vagy Te ennyire buta? Megvertek általános iskolában heti rendszerességgel? Milyen aberációdat fojtod magadba?
Ne legyél már ennyire abbbbberált! Én szégyellem magam miattad...

Ha segítség kell hívd a 30-5544-321-et, leleki segélyszolgálat. Ha merevedési problémáid vannak velük megoszthatod! Nem szégyen az ha nem áll fel és petyhüdt. Az a saok keserűség és degeneráltság ami benned van, attól vagy impotens. Minél előbb kibeszéled a bajod, annál előbb leszel teljes értékű ember!
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
Épelméjű 2012.08.28 11:29:40
@pamut:

Szereti amit csinál, élvezi, imádja, él-hal érte!
Ennyi.
Mit nem lehet ezen érteni?
Nem szereti a hasát süttetni, lábát lógatni, céltalanul tengődni, stb...

OFF

Te azt csinálod amit szeretsz?
Hozzászólásodból következtetve nem:) Mert most dolgoznod kell! De Te a hasad süttetnéd, lábad lógatnád... stb?:)

Az esetek nagyon nagy többségében - mondjuk a 99,99 %-ban - azok sose lesznek milliomosok - még HUF-ban sem -, akik már az első millió megkeresése előtt azon méláznak, hogy fogják semmittevéssel tölteni életük hátralevő részét a jövőben keresett milliók kamataiból... A 0,01 %-nyi ilyen milliomos a lottó nyertes, örökös, csaló-gazember, politikus, bűnöző, életművész.

OFF vége

Gratula az elért pozícióhoz és sok évnyi kitartó munkához!
Magyarországon a háztartások súlyosan el vannak adósodva; a háztartások devizahitele 3855 milliárd forint, a forinthitele meg 1886 milliárd forint (ez csak a tőketartozás, és csak a jelzáloghitelekről beszélünk). A jó hír az, hogy csökkenő tendenciáról beszélünk, a rossz…..
Épelméjű 2012.08.22 22:01:22
@fchris82:

Felejtsd el amit eddig a BKV finanszírozásról megtudtál, csak a számokra figyelj, azok nem hazudnak:
évi utasszám: 1.375 milliárd
évi működési költség: 130 milliárd
évi bérköltség: 40 milliárd
alkalmazottak száma: 12.000 fő
évi korrupció: 10 milliárd

130 milliárd / 1.375 milliárd = 94,5 Ft jegy / 1 fő utas
ez azt jelenti, ha mindenki fizetett volna 94,5 Ft-ot utazásai alkalmával, akkor a BKV önműködő

elvileg a 12.000 munkásból ki lehet szórni 2.000 főt, 40 milliárd * 10.000 fő/12.000 fő = 33,33 milliárd >>>>> 40-33,33=6,77 milliárd megtakarítás

elvileg van 10 milliárd korrupció, azt is szüntessük meg>>>> - 10 milliárd

130 milliárd - 6,77 milliárd - 10 milliárd = 113,33 milliárd Ft-ból működtethető a BKV, azaz 113,33 / 1,375 = 82,5 Ft utasonként 1 utazás díja

Senki se csal, bliccel, senkinek sincs kedvezmény, aki használja fizet. Ha anyuka jön kisfiával, akkor kisfiúnak is jegy, ha jön nyugdíjas, nyugdíjas is jegy, stb...

Amennyiben ennyire lecsökken BKV jegyek ára, abban az esetben 10-20-30 %-al is nőhet utasforgalom, mert azt ugye tudjuk, hogy a 2000-es évek elején 1,5-1,6 milliárdan is használták 1 évben.

Szóval a működési költség 113, de legyen akkor 130, egye bassza, van 1,3 milliárd vagy 1,4 vagy 1,5 vagy 1,6 milliárd utas évente. Akkor mikor mennyinek kell lennie egy jegynek hogy 0 sazlltós legyen a BKV?

130 / 1,3 = 100 Ft
130 / 1,4 = 93 Ft
130 / 1,5 = 87 Ft
130 / 1,6 = 81 Ft

Csak utasszám függő, hogy mennyire lehet olcsó a jegy. Ha pl 2 milliárd lenne az utasszám, akkor lemehetne 65 Ft-ra egy jegy!!!!

Szóval, akkor mi kell a BKV önműködéséhez?
Senki se kap kedvezményt, mindenki fizet, cserébe kapnak egy 100 Ft vagy alatti jegyet!

Ennyi, a számok nem hazudnak.
Elvileg nagy üzleti terv szakértő vagy, remélem a pénzügyi terv részéhez is értesz:) Ha igen akkor Neked is egyértelmű, ha nem, akkor További sok sikert!:)
Épelméjű 2012.08.23 13:00:06
@fchris82:

Oké, akkor megint megmondtad, hogy miért és hogyan nem lehet.
Én meg megmondom, mégis hogyan lehet!

Legyen igazad, már csak 1 milliárd éves utasszám lesz, nem az 1,3-1,4 amit az általad linkelt posztban írnak a szakértők.

Amennyiben 30 %-al csökken az utasszám, abban az esetben a járatok számát is lehet ritkítani, az alkalmazottak számít is még jobban csökkenteni. 1,4 milliárd utashoz 10.000 alkalmazottat mondtak a szakértők, ha az utasszám csökken 30 %-al, akkor mi meg csökkentsük az alkalmazottak számát 15 %-al. Ha csökken az utasszám, akkor csökkenjen is a járat szám, mondjuk az is 15% vagy 20 %-al. Mert az ugye evidens, ha kevesebb az utas, akkor kevesebb járat és sofőr is kell?

12.000 alkalmazottra 40 milliárd költség jut, ha ezt (12.000>>>10.000>>>8.500) 8500-ra csökkentjük, akkor az 30 %-al csökkenti a bérköltséget, azaz 30 milliárd az éves kiadás.

10 milliárd korrupcióval továbbra is számoljunk, mert... Én azt is kiherélném, tövestűl. Szóval itt is 10 milliárd spór.

Üzemanyagra, energiára, tömegszállító járművek üzemeltetésére tuti elmegy 50-60 milliárd évente.

........

lényegtelen, nincs Nekem már erre időm és energiám....
belefáradtam, legyen ahogy Te akarod....

Győztél! Működjön továbbra is elbaszott módon a BKV, csáá
Mai szerzőnk nem mostanában, hanem majdnem 30 éve vándorolt ki, Izraelbe. Nem volt egyszerű megteremteni az egzisztenciát két gyerekkel, de sikerült. Éva azt mondja (írja): minden nehézség egyúttal pozitív energiákat is jelentett. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Némi szerencséje van a Jobbiknak, hogy éppen azokban a napokban éli meg legnagyobb eddigi válságát, amikor az ország egyik fele nyaral, a másik pedig az olimpiát nézi (a két halmaz metszetében lévőkről nem is beszélve). Pedig érdemes figyelni: a Szegedi-ügy és a tiszavasvári…..
Épelméjű 2012.08.02 16:26:14
@Harmony12:

Nem értelek, se a jajveszékelőt.
Mi tartja vissza azokat a választókat a regisztrációtól akik szavazni akarnak?

semmi...

A Fideszre szavazók könnyebben regisztrálnak mint az MSZP-re és DK-ra szavazók?

nem

Nem tud senki sem egyetlen egy ész érvet se a regisztráció ellen felhozni. Max annyit, hogy akkor kétszer kell megjelenni a választás miatt az 1 helyett (ami tulajdonképpen most is kettő ha második fordulóban is kell szavazni. Ha meg a második fordulót eltörlik, akkor a regisztrációval szintén kétszer kell megjelenni) Tehát ez sem jó.

Vagy az a baja mindenkinek, hogy a Fidesznek több a droid szavazója mint az MSZP-nek és DK-nak?
Nem inkább úgy kellene politizálni, hogy a választók támogassák az adott pártot így szavazókat nyerni?

Mondjuk az MSZP és DK kezdhetné azzal, hogy feloszlatja magát az elmúlt 2x elkúrt év miatt. Az ott aktívak pedig örökre lehúzzák magukat a klotyóban.
Majd jöhet egy ÚJ párt, egy normális párt aki MSZP-től, DK-tól és Fidesztől plusz többitől különb és épelméjűbb:)

Ha majd lesz egy normális párt, akkor az szarrá veri a Fideszt. Amíg viszont a korrupt MSZP, korrupt DK, kommunista LMP és idióta Jobbik van, addig lófasz sem lesz. Teljesen mindegy melyik kormányoz, nagyrészt alkalmatlanok a kormányzásra...

Persze majd jól beválasztják ismét a sok korrupt, idióta és kommer képviselőt, de hát már az elmúlt 18 évben megszokhattuk...