Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felicity

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AXN magyar címet vár új, áprilisban induló sorozatához. A címjavaslatokat kedd délután 4-ig várjuk az ügyfeles címünkre. A játék nyertesét az AXN szakemberei választják ki, a győztes egy SONY MP3-as lejátszót nyer, de kiosztanak még öt AXN-es…..
felicity 2010.03.01 17:40:33
Tyra Banks iszonyú sikeres Topmodell-műsora, amit persze mi, magyarok a biztonság kedvéért simán bele tudtunk állítani a földbe a szar castinggal és a borzalmas zsűrivel, már a 13. évadát tapossa az USA-ban, és a formátum kezd kicsit kifulladni. Az elmúlt évakben próbálták…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.07.30 09:23:00
David Shore, a House készítője az NBC-nek forgat egy remake-t, mégpedig a hetvenes évek második felének klasszikusát, a The Rockford files című magándetektíves sorozatot, aminek eredetijében James Garner volt a főszereplő. Eredetileg már midseasonben be akarták volna mutatni, de az…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.06.26 09:20:00
Immáron hivatalos, hogy Steven Spielberg gonosz idegen lényes sci-fi-sorozatának  Noah Wyle lesz a főszereplője. Címe még nincs a projectnek, a pilot a TNT-nek készül. Joanna Garcia, a Privileged főszereplője nem sokáig maradt meló nélkül a sorozat bukását követően,…..
felicity 2009.06.26 10:50:03
Iparági pletykák biztosra veszik, hogy a nézettségi versenyben hangyafasznyival vezető RTL Klub még az idén nyáron bemutat két újabb amerikai sorozatot, érkezhet a könnyed Burn Notice és a valamivel komolyabb Lie to Me, és akkor még ott van a Chuck is, ami lehet még szeptember…..
comment:com Évadzáró: Médium s5 2009.06.09 13:39:00
Egy őszinte vallomással kell kezdenem: én egy barom vagyok. Az, mert öt éven át hanyagoltam egy olyan sorozatot, ami egy résszel olyan szinten kent kenyérre, mint mondjuk a Lost pre-air pilotja annak idején, amit az akkori angolcsoportomnak is levetítettem, mert mindenképpen el akartam…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
felicity 2009.04.30 13:56:34