Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mészáros Gyula

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Travel and Tourism Council tanulmányt készített az egyes országok idegenforgalmi fejlődéséről. Pontosabban arról van szó, hogy megnézték, adott ország GDP-jének hány százalékát adták a turisztikai bevételek 2011-ben és 2012-ben, majd a változás alapján felállítottak…..
Remek bréking cserpestől: Esetleg érdekes lehet az alábbi cikk: http://index.hu/tudomany/tortenelem/2012/06/21/megsem_stuka_a_keleti-tengeri_roncs/ Az MTI-s szerkesztő/fordító németül még csak tanulhatott valamennyit, de földrajzból egészen biztos megbukott. A német Ostsee…..
Bosznia és Hercegovinát ugye a daytoni béke óta két "entitás" alkotja, a bosnyák-horvát föderáció meg a szerbek. Így kábé fifti-fifti. A horvátoknak azonban csak az egyik fifti egyik fele jut, néha még az sem, ezért egyre többen vannak, akik a bosnyákokkal közös…..
Műsorajánló Egy ígéretesnek tűnő, epizódonként közel egy órás, könnyed dokumentumsorozat kezdődik a belgrádi B92 televízión. A sorozat címe: SFRJ za početnike (magyarul: JSZSZK kezdőknek; SFRJ: Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija; vagyis JSZSZK, mint a Jugoszláv…..
Mészáros Gyula 2011.09.25 15:51:28