Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carpenter

6 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..
Ez itt fent a No Limit című francia akciósorozat trailerje, amit majd az AXN mutat be nálunk január 13-án. A sorozatot Luc Besson a TF1 nógatására és pénzügyi ösztönzése mellett forgatta le, pedig nem nagyon szeret ő sorozatozni (2005 óta kapacitálták, hogy ne csak filmezzen). A…..
A Bors egy Nine nevű modellügynökség honlapján fedezte fel a Barátok közt egykori Berényi Zsuzsáját, aki sorban a 21 472. jelentkező az oldalon, ahol "friss arcokat keresnek különféle modell- és statisztamunkákra, egy kisebb összeg ellenében pedig bárki regisztrálhat." Így…..
A Daily Mail kedves címmel és címlapfotóval köszöntötte a Glastonbury fesztiválon fellépett Rolling Stones két tagját, Mick Jagger énekest (69) és Keith Richards gitárost (69). Mondjuk ezt a címet mi is ellőttük volna.   ..
A Mokka erre a hétre (?) leköltözött Hajdúszoboszlóra, és miközben Vujity Tvrtko a Hortobágyon bohóckodott csikóskalapban, Tatár Csilla a hét elején, Demcsák Zsuzsa meg tegnap fürdőruházott egyet, hátha nő a nézettség (lásd még: csöccsel mindent el lehet adni). Kinek állt…..
Két kollégánk is jelezte, hogy a Petőfi Rádión az este 10 órai hírekben nem volt benne Horn Gyula halálhíre. Mivel a közrádió zenei csatornájának nincs olyan visszahallgatható archívuma, mint a Kossuthnak, így nem tudjuk csekkolni, hogy egyáltalán szerepelt-e a hírekben, de az…..
Amikor a hatalom odaédesgeti magához a művészeket, az mindig gyomorforgató, de amikor olyan embereket akar bevonzani a bűvkörébe, akik nem a saját hazájukban lettek világhírűek, akkor az ráadásul még szánalmas is. De mégis mit lehetne mondani egy olyan vacsora meghívásra, amit…..
carpenter 2013.06.18 12:23:27
@painkiller21: Tudom hogy hihetetlen, de vannak meg emberek, akik nem az alapjan itelnek meg egy hirt negativnak vagy pozitivnak, hogy kire szavaztak, hanem el is gondolkoznak a tartalman. Ehhez nem kell fideszesnek lenni.
A Hajdú Péter fémjelezte Szépségkirálynő indulóinak semmi oka az aggodalomra, olyat, amilyet Miss Utah égett a Miss USA versenyen, egyszerűen képtelenség produkálni. Na jó, van olyan ostobenkó liba, aki ezt is alul tudja múlni, de ahhoz már tényleg agyhalottnak kell lenni. Marissa…..
comment:com A nap képe 2013.06.06 13:00:00
Bocs, nem bírtuk ki. ..
carpenter 2013.06.06 20:55:17
@Gault: pont ezt akartam irni.
Nem az a legnagyobb baj a Nemzeti Összetartozás Dalával, hogy van, hanem az, hogy üvölt a feldolgozásokért és paródiákért, melyek közül vannak kifejezetten jól sikerültek (a fúgára átírt verziót bármikor képesek vagyunk meghallgatni) és persze szarok is, de azt nem linkeljük…..
A minekkel nem tudom, hogy állunk persze, de tessék, itt van a The 100, a The Tomorrow People, a The Originals hosszú trailerje. Az máris nyilvánvaló, hogy a Vámpírnaplók komolyabb verziójának szánt Originals közönsége lesz a legidősebb, a 12-34-es korosztályt meg a másik kettő…..
Buzz Aldrin űrhajós idén 83. éves, és ahelyett, hogy jól megérdemelt nyugdíját költené és a dédunokákat lovagoltatná a térdén, ő melózni akar, ráadásul a világűrnél sokkal veszélyesebb és kegyetlenebb közegben, Hollywoodban. Aldrinnak nem idegen a környezet, hiszen a 30…..
A Blikk úgy tudja, hogy a transzszexuális énekesnő szerepet kapott a TV2 napi sorozatában, amiben kvázi saját magát kell alakítania. Szecsődi Kari szerepe szerint Gábor albérlőjének jelentkezik, és olyan férfi lakótársra vágyik, aki  „legalább olyan nyitott és szabad…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.06.05 09:30:00
Az amerikai Voice-ban Blake Shelton csapatának dominanciája azt eredményezte, hogy mindenki country-t énekel már. Június 26-án, a megszokottnál korábban tér vissza az amerikai Big Brother. A CBS ráadásul olcsóbban adja a live streamet (mert azárt külön fizetni kell az USA-ban), 24…..
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
Rokonától vette a drogot Gáspár Laci, konkrétan a másodunokatestvérétől, harsogja a mai Blikk. Ez azért érdekes, mert a Megasztárral befutott énekes korábban pont a Frizbiben nyilatkozta azt Hajdú Péternek, hogy a kati nevű dizájnerdrogot áruló háromtagú drogdíler…..
carpenter 2013.06.04 23:57:51
Hamarosan jön a skandináv Híd amerikai verziója az FX-re, mutatunk pár képet a főszereplőkről. Nekünk az eredeti karakterei jobban bejöttek. ..
Erőss Zsolt helyett ezentúl Kovács István Kokó vezeti az Ozone GPS című műsort, az OzoneNetwork tévénél, ami egy naponta jelentkező ökológiai magazin. Azért esett a választás éppen őrá, mert ő is egy széles körben ismert sportember, akinek van műsorvezető tapasztalata,…..
carpenter 2013.06.04 23:51:09
Ha azért szerettem mert a főszereplő mindenkivel elbánik és egy második Chuck Noriss: Person of interest (A célszemély) - Itt James Caviezel a főhős, de ő is veszélyt nem ismerve menti meg, ha nem is a világot, de a Lost sztárja, Michael Emerson által kipécézett…..
Ha azért szerettem mert haveros: Happy Endings (Fuss el véle) - sokak szerint a jóbarátok utádja, sokan nagyon szeretik, nagy a felháborodás a kaszálása miatt. Ha azért szerettem mert a főhős szerelmi életének nehézségeiről szólt + haveros, kocsmázós: Mad Love (Négy szingli,…..
carpenter 2013.06.04 22:44:14
@doggfather: Hát igen, csak egy évada volt, ez az átka ha a legnézetteb csatornán megy Amerikában, más csatornán simmán tulélt volna.
Főleg akkor érdemes nézni, ha szeretted a: Colombo, A mentalista, Poirot. A mai sláger nyomozós sorozatok egyorásak és amerikaiak. A képlet általában az, hogy egy kis nyomozas, egy kis magánelet, kihallgatunk 3-4 embert, aztán valaki közülük lesz a gyilkos. Nem vitatom, hogy ez is…..
Milyen sorozatot nézzek? Hír... 2013.06.04 19:52:37
Az a jó hírem van, hogy egy napi kemény HTML tanulás árán sikerült a blognak menüt faragnom, és némileg személyre szabnom a kinézetet, úgy hogy mostantól jöhet a posztáradat, és az újabb tippek, hogy mit érdemes nézni :) Enjoy it.....
A CW Star-Crossed című sorozata ősszel debütál a csatornán, az előzetes alapján egy Roswell-szerű, de annál nyálasabb tinidrámával a köztünk élő, üldözött idegenekről, és a Lányról, Aki Rendes És Szerelmes Az Egyikbe. Nem tűnik nagy kalandnak, de ezt mondtuk a The Big Bang…..
carpenter 2013.06.02 23:06:18