Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andree

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jön a sorozat is, nyugi, csak ki kell várni. Az HBO nagy durranása lehet, a szereplők szerint a történet és a megvalósítás olyan,amilyet tévében még eddig nemigen láttunk.  ..
Rendhagyó forduló ez a mostani, ugyanis az egyre élesedő versenyben habitang kolléga - aki szerint Liv Tyler jó csaj - folytatja a felzárkózást a leggyorsabb kommentelő kárára, vagyis azzal a személlyel fogja megmérkőztetni kalibrált tippjeit, aki elsőként küldte el…..
Andree 2009.05.09 19:25:32
@reggie_bush: Nem csak azon múlt. Nem kellett volna korábban a Stoke szintű ellenfelek ellen 0-0kat játszani... De tény, hogy végleg az Arsenal úszott el számunkra a hajó.
Andree 2009.05.09 19:26:04
@Andree: Mármint Arsenal ellen. Na.
Rinyál az ember, hogy semmi értelme nincs az oda-visszavágós rendszerben lejátszott párharcok első meccseinek, aztán pont egy BL-negyeddöntőben fordul meg minden. A mai két meccsnek ugyanis pont semmi értelme nincs, az odavágókon gyakorlatilag eldőlt minden, mi magunk Benitez és…..
Látva a Manchester United töketlenkedését a Porto ellen – nem kisebbítve persze a portugálok érdemeit – már óvatosabban kell közelítenünk a Barcelona esélyeivel kapcsolatban is, még ha ez Bayern a kanyarban sincs a Portóhoz képest, akkor is. A bajorokban egyébként is…..
Andree 2009.04.08 21:31:33
@faragatlan: Jó kérdés, de a gólunk óta a chelsea játszott jobban szóval nem lepődtem meg hogy egyenlítettek. Na majd a második félidőben...
Megkezdődnek a BL negyeddöntői ma este, így a focivilág Manchesterre és Villarrealra koncentrál. A sorsolás szeszélye folytán nem a keddi mérkőzésekre gondolja azt az egyszerű futballdrukker, hogy tőlem aztán Penelope Cruz is szétteheti előttem a lábát, én akkor is a…..
Még sünözéstől zeng a fülünk, de már itt az újabb angol bajnoki forduló. Jelen esetben a harmincegyedik. Azoknak, akiknek már fogalmuk sincs, hogy ki kivel van, egy gyors helyzetjelentést. A Manchester United áll az élen, egy ponttal megelőzve a Liverpoolt, néggyel a Chelsea-t, de…..
Az európai kupák - főleg a kisebbik - miatt, ismét vasárnapra tolódik a hangsúly a Premier League-ben. Múlt héten a két tökutolsó randevúja számított a forduló meccsének, most a két éllovas csúcstalálkozójára fog gerjedni a focirajongók nagy része. A Chelsea - Pool mellett…..
A keddi játéknap gólözönének köszönhetően az ötvenes években érezhettük magunkat, szerdán viszont a grunge-korszak tért vissza, hiszen négy darab egynullát és két döntetlent regisztrálhattunk. Két idegenbeli győzelem született, és ahol kettőnél több gól esett, ott valaki…..
Kéthetes PL-böjtön vagyunk túl, mégsem lehet azt írni, hogy semmi nem történt az angol labdarúgásban. Az átigazolási piac utolsó pillanataiban fontmilliók cseréltek gazdát, a válogatott meg hat pontot hozott a selejtezőkön, hurrá hangulatot teremtve a szigeten. Így a…..
A sztárjk miatt meglehetősen rövidre sikerült Terminator: The Sarah Connor Chronicles (szép hosszú) című sorozat ma este folytatódik a másodk évaddal (FOX), és nem decemberben, mint ahogy a Cinema nevű mozis "szaklap" megírta ehavi számában, szóval aki onnan…..
Míg a spanyol és az olasz versengés csak most kezdődik, addig az esős szigeten már a harmadik kanyarnak futnak neki. Nagy valószínűséggel, most már a színvonal is el fogja érni a kívánt szintet, legalábbis a párosítások ezt sugallják. Kiemelkedik a Spurs Stamford Bridge-i…..
Meglehetősen kellemetlen, mi több, jó szar hírünk van az európai csúcsfutball rajongóinak: a Viasat3 vezetősége úgy döntött, hogy a nemrég még országos adó titulussal fenyegetett csatorna innentől kezdve istenbizony női csatorna lesz, így azon férfias játékoknak (értsd:…..
Kiváló hírünk van a Battlestar Galactica rajongóinak, a jelenleg látható legfaszább sci-fi-sorozat (egyesek szerint best.scifi.ever.) negyedik évada kap 10 webizódot, valamint három (!!!) tévéfilmet. A most futó szezon az utolsó a sorozat történetében, és első adagjából már…..
Ne reménykedjünk, hétfő van, nincs semmi kihagyhatatlan a tévében. Kezdésnek a TV Taxit ajánlom (17:00, ism.: 00:20 m1), meg a halmozottan kényszerbeteg nyomozót (17:25 Monk TV2), aztán megismerkedhetünk Vietnám arcaival (18:30 m2) is. A tavaly készült magyar ismeretterjesztő…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.05.07 09:45:00
Azt már mondtuk, hogy az NCIS egyik szereplőjét úgy írják ki a sorozatból, hogy a kétórás évadfináléban kinyírják, erre ma azt olvassuk, hogy nem is ez lesz a legnagyobb meglepetés a duplarészben. Még a végén elkezdjük nézni ezt a sorozatot is. A CW The Game című…..
Lenne itt még néhány meglátás, ami nem fért bele online közvetítésünkbe, viszont igen kíváncsiak lennénk kedves mindnyájuk véleményére őket illetően, úgyhogy most szépen sorban önök elé is tárjuk mindet. Ha úgy tetszik, ez lesz a BL három dolog, csak egy kicsit több lesz…..
Van olyan helyzet az ember életében, még a legkifinomultabb, legintelligensebb utcaseprő pályafutásában is, amikor egyszerűen nem lehet kibírni anélkül, hogy az ember fel ne üvöltsön és bele ne kiabálja a világba azt, amit tényleg gondol, és nem valami eufemizmust, hogy a macska…..
Hát, ez meg mi volt. Annyira költői a kérdés, még a kérdőjelet is lespóroljuk. Lássuk a definíciót: a tragikomédia a tragédia és a komédia tulajdonságait egyesítő drámai műfaj, amelyben a hős szubjektív tragédiája objektíve komédiának hat és nem zárul…..
Ma délután ismét egymásnak feszülnek spanyolok, franciák, portugálok, elefánt-csontpartiak, pár egyéb náció küldöttei és néhány angol. Röviden, United-Liverpool és Chelsea-Arsenal: ismét Grand Slam délután a Premier League-ben. Nem, még mindig nem fogja eldönteni a…..
Egy hatmeccses hétvégével kezdetét veszi a Premier League utolsó negyede, ezért úgy gondoltuk, nem árt, ha jóslataink előtt röviden áttekintjük, mi is a helyzet a liga különböző frontjain. Hol várhatunk még igazán nagy perpatvart, ki okozhat még meglepetést, és kinek van jó…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.03.04 09:20:00
A Kés/alatt egyk szereplője csatlakozik a CSI: NY stábjához. A nevét kifehérítjük, mert nem akarunk spoilerkedni: Jessalyn Gilsig. Az a pletyka járta, hogy Julianne Moore is szerepeli fog a Születt feleségekben, mint Bree tesója, de sajnos a hír nem igaz. Mekkora lett volna pedig…..
Megértjük, ha erre a fordulóra valaki több pénzt tett vagy tesz fel, mint általában az angol bajnokságra merészelni szokott. Szemtelenül csábít szinte minden meccs, tálcán kínálva az esélyest, már-már elbizonytlanítóan nagy a kísértés arra is, hogy félvállról és…..
Erre vártunk? Nem hiszem. Könnyen előfordulhat, hogy a tavaszi hatgólos derbi után magasra tettük a lécet, de ez a mérkőzés kétségtelenül alacsonyabb színvonalúra sikeredett. Természetesen a Real Madrid szurkolóit ez csöppet sem érdekli, mert csapatuk már hét ponttal vezeti a…..
A Premier League "Grand Slam Vasárnap"-ja (nem mi találtuk ki..) következik. Egymásnak esik a négy nagycsapat, és az eredményektől függően kár fel is dúlhaják a táblázat elejét, de el is simogathatjákat egy időre a ráncokat. A United és az Arsenal akár 9 ill. 10 pont…..
comment:com UPDATE: Így állunk 2007.12.14 14:01:00
A spoilertv.blogspot.com oldalon találtuk ezt a képet, amit minden rendes sorozatfüggő csak elborzadva és/vagy könnyekkel küszködve tud megnézni. Az ugrás után meg tetszenek érteni, mire gondoltam, csak aztán ne tessék bántani a magyar forgatókönyvírókat tehetelen dühünkben,…..