Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hu_hu

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alkotmányellenes a tavaly nyári jogszabály-módosítás, szinte betarthatatlan a törvény és indokolatlan a 800 ezres bírság. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
hu_hu 2012.02.29 15:46:45
@MeMo: jelentkezz ki a házból.
Javaslom a postafiók igénylést a postán (levelezések miatt és ha te vagy a haszonélvezője is az ingatlannak)
Na most már értem az bankszámla dolgot. Mea Culpa. Azt a banktól kell megtudni de szerintem csak bankszámla nyitáshoz kell a lakcim (minden további dolgot az interneten tudsz intézni) :)
hu_hu 2012.02.29 15:49:46
@biga156: az ideiglenes lakcímkártya nem egyenlő a normál lakcímkártyával. Az ideiglenesen fel van tüntetve hogy külföldön tartózkódik vagy valami ilyesmi.Hiszen ez a lényege az ideiglenes kártyának.
Hívd fel az okmány irodát ők pontosabban elmondják a részleteket. :)
hu_hu 2012.02.29 17:37:24
@dennisthemenace: :) akkor Te most miért is izgulsz? Kettős állampolgár vagy? Ha igen akkor ettől a rendőr lemegy hídba. Vér, vizelet mintát hoznod kell! :D
Ezek szerint senki sincs biztonságban, aki külföldön dolgozik, ottani autót tart fent és néha hazalátogatna? Mai cikkünk blogposztja...
hu_hu 2012.01.11 14:06:34
@Merylla: Majdnem rendben a komment. Ott hibázol, hogy feltételezed, hogy jogsi megléte külföldi tartózkodást takar...Nem így van. Svájcban egy ÉLETRE kapod a jogosítványt ergo nincs lejárati ideje... :D. Ez komoly de tényleg így van.
Van egy csavarás: - a svájci hatóságok érvénytelenítik a magyar jogosítványt (valamelyik országba hivatalosan visszaküldik). Szóval hogy ha a renitens egyén hazalátogat svájci jogosítvánnyal (és szülei magyar autóját akarja használni akkor van gáz). Feleségemnek ez 5000fT helyszíni bírságába került...Hiába bizonygattuk a rendőrnek. :(.
hu_hu 2012.01.11 14:09:17
@Shadowbull: Svájban élsz? Melyik kantonban? Kantononként eltérő lehet. Schwyzben kötelező :D!
hu_hu 2012.01.11 14:50:39
@magyar_ellenállás: Nézd komolyan írtam amit irtam...Kint élek tudom ;) Üdv
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
hu_hu 2009.05.26 17:18:44
@pokesz70: nos akkor kire szavazol?? Szabad Varjak vagy MSZP? Azert az szegyen hogy negyven + 4 + 7 ev utan is vannak akik meg az MSZP-re szavaznak! Megerdemeljuk , hogy itt tartunk!
Ha meg nem mesz el szavazni akkor eljel diktaturaban.

hu_hu 2009.05.26 17:20:33
@Tóta W. Árpád: ez most komoly? Mit ertek el az elozo 7 evben? SEMMIT. Te meg osszehasonlitod a fidesszel?! retardalt aluliskolazott barom.
w Füstadó 2009.05.15 10:55:00
  A szocik képesek a vagyonadóból is jövedelemadót csinálni. A Fidesz meg hülye, szokás szerint.   Ld még: A dublőrök éjszakája..
hu_hu 2009.05.15 13:47:15
@xboxer: ja a DREAM TEAM (Medgy. Gyur. Bajnai) a legjobb. 2002 ota mit tudtak felmutatni?? 7 ev tiszta garazdalkodas!
Gondolom most az irod majd , hogy hat minden az Orban kormany hibaja...

Azert nem hiszem, hogy az eleted rosszabb volt az Orban kormany ideje alatt.. bar lehet, hogy akkor meg nem voltal nagykoru ?


Csomagoljunk.Irany Afrika!
Tíz év kemény munkájával eljutottunk oda, hogy komoly csapatokkal is fel tudjuk venni a versenyt, képesek vagyunk szoros eredményre. De amikor a szlovák meccsen 13 másodperc hiányzott a pontszerzéshez, akkor sem mondhattuk, hogy nem jogos a győzelmük. Egyetlen dologban voltunk…..
A magyar válogatott kapitánya abban az esetben folytatná a munkát, ha több évre kapna bizalmat. Szerinte középtávú célokat kell kitűzni, és nyugodtan kell építkezni. A csapat kedden este 18:55-kor száll le a Ferihegy 2/A terminálon, szervezett fogadás nem lesz, de aki szeretné…..
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
Kifejezetten jó mérkőzést sikerült játszanunk Fehéroroszországgal. Hogy ez nem volt elég a győzelemhez, annak az igazi oka az, hogy nem állt mellénk a szerencse – mondta a jégkorongblognak Énekes Lajos edző, miután aludt egyet a történtekre. Természetesen már az osztrákok…..
A magyar válogatott viszonylag ritkán találkozik alsóházi ellenfeleivel. Németországgal 2006-ban, Dániával 2004-ben, Ausztriával 1985-ben mérkőztünk utoljára. Legyőzni még ritkábban szoktuk őket, de itt a kiválló alkalom, hogy javítsunk a mérlegünkön. Magyarország nincs…..