Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bit Rot

0 bejegyzést írt és 1882 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kommentálnám tovább a képet, amit csatolok... - írta Szilárd, a fenti infógrafika beküldője. Én sem szaporítom a szót, aki még nem hallotta volna miről van szó, itt olvashat róla...
Bit Rot 2010.01.08 12:59:28
@szokratesz68:
Ez jó vicc volt, gondolom a fúga a girbe-gurba "vízszintes" vonalakat is meg fogja majd javítani.

De azért magyarázd már el, hogy hogyan?
Bit Rot 2010.01.08 13:02:54
@szokratesz68:
Ennél még egy részeg kőműves is szebbet épít!

Kár, hogy a te házadat nem ilyen ökörhugyozás vonalakkal építették, akkor talán éreznéd, hogy hol a hiba...
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
Angliában, Belgiumban, az USA-ban (és még ki tudja hol) évek óta működik az önkiszolgáló vásárlás. Vagyis bemész a boltba, telepakolod a kosarad, majd lehúzod a szkenerrel a cuccokat, és fizetsz az automatának. Nem ülnek alkalmazottak a pénztárakban, csak a rendre figyelnek. A…..
Bit Rot 2010.01.08 10:37:24
@doberman:
"Angliában, Amerikában hol van ilyen önki fizetés? Angliában a bevándorló niggerek, K-európaiak stb. lopnának! Amerikában szerinted az illegális mexikói ruppótlanok nem lopnának?
Kibaszott életszerűtlen poszt sikerült."

Mondjuk én ilyet élőben is láttam Dublinban, de persze nem kell, elhidd.

Sőt, olyan is volt, hogy a szupermarketbe belépéskor felveszel egy vonalkód scannert, és azzal olvasol le mindent, amit a kosárba raksz, a végén pedig gyors ellenőrzés és fizetés.
Bit Rot 2010.01.08 10:39:01
@Rékuc:
"Igen, jó fizetésem van, de egy 33 négyzetméteres albérletért kereken 160.000 forintnyi koronát fizetek, szóval kiadások is vannak bőven."

Nem mindegy, hogy valaki keres 150 ezret, amiből 80 ezer lakás + rezsi, és marad 70 ezer.
Vagy valaki keres 500 ezret külföldön, amiből 250 lakás+rezsi, és marad 250 ezer.

Mert az LCD TV az ugyanannyiba kerül, ha nem több itthon.
"Bár a síelés nem maradt el hóhiány miatt, a sífutás azonban igen. Salzburg felett időnként inkább tavaszra hasonlított az idő, mint igazi alpesi télre karácsony és szilveszter között. A lesikló pályákat éjszakánként hóágyúval előkészítették ugyan, de környezetük…..
Bit Rot 2010.01.07 13:51:57
@Pistike100:
"Ne aggódjatok jön "ov" király és még azt is megmondja hogy mit gondolhattok... - mert van akinek magától tényleg nehezére esik..."

Húú, vazze, tényleg, most hogy mondod, 1998-2002 között nem tudtam úgy felkelni, hogy ne azt gondoltam volna aznap, amit a király mondott.

Úristen, nem is tudom már, hogy bírtam ki azt a 4 évet?
MacGruber tulajdonképpen a MacGyver paródiája, a Saturday Night Live showban láthatták a nézők a rövid kis videókat, majd a 43. Super Bowl alatt leadtak egy Pepsi reklámot a figurával. A reklám hatalmas siker volt, fel is merült azonnal a mozifilm ötlete, nem is tököltek sokat,…..
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..
10,5 százalékos volt a munkanélküliség szeptember és november között a KSH gyorstájékoztatója szerint. A munkanélküliek száma ebben az időszakban 445 ezer fő volt, miközben 3 millió 788 ezren dolgoztak. A vizsgált időszakban az aktív korú népesség 62,1 százaléka jelent meg…..
Vendégkönyvet cenzúrázó, Naiv Ügyfeleket sanyargató magyar apácák a pápa székhelyén? A maga nemében páratlan panaszos levelet kaptunk "a 2 vissza nem térő vendég"-től, akik a Rómában Szent István Ház néven fizetős zarándokházat (egy kétágyas, fürdőszobás…..
Bit Rot 2010.01.06 13:51:47
@kutya vacsorája:
"2. 60 eurpáért pedig különösen nem. 60 európa irdatlan sok pénz, zöldmajom legyek, ha tíz perc alatt nem találok tucatnyi olcsóbb szállást rómában"

Na, van még 9 perced akkor!

Nem fogsz.

Róma eszméletlen drága.
Belegondolni is rémisztő, mi történne, ha az összes elektronikus banki nyilvántartás összeomlana, ha egy ilyen, az alábbi levélben ismertetett esetet sem tudnak a bankok megnyugtatóan kezelni. Kedves Zugügyvéd, blog olvasók! A következő ügyben szeretném a segítségeteket…..
Félelem, reszketés és káosz az utakon! Magyar tudósoknak a világon elsőként sikerült élőben párhuzamos dimenziókat létrehozni, mégpedig közlekedésrendészetileg. Naiv abszurdisztáni lakos megfigyelése szerint az újévvel beüzemelt KRESZ-módosítások egy sajnálatos sajtóhuba…..
w Próbálj meg lazítani 2010.01.04 08:00:00
Köszöntöm a nemzettestet, legyen szíves leülni, elhelyezkedni, szusszanni, fingani egy másnaposat maga alá. Na, itt a kétezertíz, mit szól hozzá? Szokás ilyenkor fogadalmat tenni, bár attól tartok, hogy ez a hagyomány visszaszorult a bejglizabálás és a részegeskedés mögé,…..
Bit Rot 2010.01.04 12:11:03
@thalin:
"Ami pedig a választás utáni állapotokat illeti: nép, nyugodj meg semmi különbség sem lesz a mostanihoz képest. Nem növekszik a fizetésed hirtelen 200k-val, de nem is csökken."

Ez nem biztos.
Ha "ingyenélő" vagy, akkor lehet, hogy csökken a "fizetésed". Ha nem is másnap, de ősszel.

Ha eltörlik az ingatlanadót, az pedig havonta plusz 10-20 ezer Forintot jelent sok Budapestinek, akik most azért bűnösök az MSZP-SZDSZ szerint, mert drága városban laknak.

De akkor nem is sajnállak.
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
Az új KRESZ nyomatékosítja, hogy a kerékpárosoknak kötelező a bicikliutakat és biciklisávokat használni. Pedig a régi alapján is büntettek már a rendőrök bringást az Andrássyn, mert az úttesten közlekedett. A bringásügyvéd szerint ebben az esetben, egy gázoló autós is…..
Az SZDSZ várható parlamenti búcsúja kapcsán korábban már írtam a liberális tábor lehetséges jövőjéről. A kérdés azonban ennél tágabban is megfogalmazható: vajon hogyan hat az SZDSZ kiesése a teljes magyar politikára? Ne feledjük, a liberális párt húsz évig –…..
Bit Rot 2010.01.03 13:24:52
@Non est volentis:
Az LMP-t valamiért nagyon nyomja a média... Nem tudom, mi az oka. Talán csak hitből, hogy az tényleg jó lesz, de eddig csak egy lufi.

Én inkább az LMPVS-ra szavazok!

Gondoljatok bele, a Star Wars-ban is sok ártatlan meghalt amikor a lázadók felrobbantották a halálcsillagot. És? Sajnálja őket bárki is?
Tudták, hogy hol dolgoznak, milyen veszélyekkel jár, ennyi.
Bit Rot 2010.01.03 13:28:20
@is:
Bécsben (Ausztria) ingyenes a felsőoktatás, az egyetem. Mégis előrébb vannak, mint mi!

Oktatás: na ne már, hogy a 20 évből a Fidesz volt 4 évet hatalmon, és minden az ő bűnük! Ha el is szartak valamit, lett volna 8 év helyrehozni.

"- 2008-ra 20 év után nullszaldós lett a külkereskedelmi mérleg. végre a magyar gazdaság exportált annyit, amennyit importált."

Hehe, ez jó vicc, ennek az az oka, hogy az emberek olyan szinten csórók, hogy már importálni sincs pénzük.
Tényleg, Románia Ceausecu alatt is milyen jó volt gazdaságilag, többet exportált, mint importált!

"- Gyöngyösön a gumigyárat ki kergette el?"

Pécsen a Tubes radar ellen melyik MSZP képviselő harcol? Na?
Sárdobáló A biciklik polgárjoga 2010.01.03 07:00:00
Na, most megkaptuk a jogainkat. Az új KRESZ-módosítás egész furcsa lett. Két új kerékpáros-jogot emelek ki. Az egyik: az egyirányú utcákba való behajtási lehetőség. Mostantól akármelyik egyirányú utcába behajthat kerékpáros ellenkező irányból, feltéve, hogy van ott…..
A két ünnep közötti munka egyébként megosztja a blog íróit. Patkány nem szeret a két ünnep között dolgozni. Tegnap előtt ugyan - ahogy írtam - bement, de csak azért, mert elfogyott a szabadnapja. Tegnap, mikor dél körül ebédelni hívtam volna, nem vette fel a telefont. Egy óra…..
Sziasztok! Egy dunántúli városban dolgoztam eladóként egy "nonstop" (valójában 06-22-ig nyitva tartó) abc-ben. Egy ismerősöm ismerőse volt a tulajdonos és bár nem szeretem az ilyen protekciós nyomulást, de mivel már hónapok óta nem volt munkám és két kiskorú…..
A Homár komolyan meglepődne, ha jövőre a teljes magyar lakosság jelentős hányada nem állna át megélhetésszerű fantomszámlázásra, illetve csoportos pénzbehajtásra. Ezen kívül ugyanis nem sok értelmes biznisz marad. A Vateránál már rá is keményítettek a filléresítésre,…..
Bit Rot 2009.12.29 13:45:18
@ámulat:
"Mindenki a külföldell és a nyugattal példálódzik, hogy ott ez nem így megy! De így megy! Illetve a sokat emlegetett külföldön mások a fizetési szokások. Ott ugyanis szokás kifizetni a tartozást."

Ja, biztos azért van a külföldi fejlesztésű ügyviteli programokban olyan funkció, hogy "Fizetési felszólítások tömeges létrehozása".

Gondolom azt kizárólag a magyar piac számára fejlesztette ki az Amerikai vagy német cég...
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Bit Rot 2009.12.29 10:07:16
@Kojak.007:
"6 éve néztem egy német riportfilmet, akkor keresett egy német kukás majdnem 300.000 Ft-ot!"

Azért a magyar kukások se keresnek rosszul!

Ott van sok helyen a kuka bent az udvarban, a kukásnak nem kötelessége kitolni a ház elé, és vissza... de sokan adnak havonta egy ezrest zsebbe, hogy megtegye.

Illetve van sokszor olyan szemét, ami nem fér a kukába, de a kocsiba csak "becsúszik", egy kis pluszpénzért.

Szóval büdös a meló, de azért van zsebpénz is bőven.
Bit Rot 2009.12.29 10:12:13
@mokkaczuka:
"Sosem értettem, mi a francnak megy az ilyen pl. Londonba, miért nem rohad otthon és élvezi a falusi turizmust, ahová való."

Mondjuk a falusi turizmus drágább, mint elmenni Londonba és zacskóból zabálni.

De amúgy tényleg így van, a hazai fizetésekhez képest kib***tt drága magyarországon belül a szállás és a turistáskodás.
Hunyjuk be a szemünket, és képzeljük el a tökéletes nőt: látjuk az arcát, a melleit, a csipőjét, a combjait. Aztán koncentráljunk a személyiségére: vizsgáljuk meg, milyen tulajdonságokkal kell bírnia ahhoz, hogy hibátlannak nevezzük? A válasz könnyű: a tökéletes nő…..
Bit Rot 2009.12.28 16:47:35
Sziasztok.   Én egy amerikai cégnél dolgozom aminek magyar vezetése lett. Na itt kezdődtek a gondok. Ez a cég nem a lejtőn indult lefelé hanem a szakadékba zuhan. Az emberek megfélemlítése és a minden napi kilátások homálya a cél.   Na ez GE. Aki tönkretette a Tungsramot…..
Bit Rot 2009.12.28 13:16:59
@zeee:
"Mérlegelendő azonban a lakhatás költségein túl pl. az egészségügyi ellátás költsége is. "

Nézd meg, hogy most mennyi TB-t fizet be a munkaadód a fizetésed után havonta... Legyen mondjuk 60-80 ezer Forint. Ennyiért külföldön is kapsz ellátást, biztosítást.
Gulyásdemokrácia Farkas-vakság 2009.12.27 22:11:42
Sokan keltek Farkas Péter védelmére az elmúlt pár órában, két fő csapás mentén. Egyik kérdésük az, nem igazságtalan-e hét évet adni kábítószer-termesztésért, miközben gyilkosok ennél jóval kevesebbel megúszhatják. A másik felvetés pedig: vajon igazán bűn ez az egész,…..
Bit Rot 2009.12.28 12:50:01
@melchi zadok:
"én 20 év óta szívok füvet rendszeresen. mondd csak édesem, kb. hány év múlva lövöm majd magam heroinnal?"

Én meg 20 éve vezetek folyamatosan ittasan, és még egy embert se gázoltam el.

Tehát ittasan vezetni nem veszélyes.

Na, ehhez mit szólsz?
Bit Rot 2009.12.28 12:53:56
@raklap:
"21. században ez vérciki hogy valakit akár egy életre le lehet csukni mert zölddel üzletel..."

21. században ez vérciki, hogy valakit akár egy életre is le lehet csukni, mert olajjal üzletel. Vagy mert alkohollal üzletel.

Pedig le lehet. A lényeg, hogy illegálisan csinálja.

Jó lenne, ha legalább megbecsülnétek, hogy hány milliót keresett Farkas a termesztéssel.

Ha a villanyszámla 2 millió, akkor mennyi a bevétel? 20 millió? 100 millió?

Kit védtek ti?
Rend van itt kérem, nem lehet akármit művészetnek nevezni! Figyeljük meg a kritikus felkészültségét, ő már látta az első két részt a nyolcvanas években, a harmadikat és a negyediket azonban azok a fránya filmforgalmazók elfelejtették megvenni.Kösz Kelt..