Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szeress!

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenkettedik vendégem a 41 éves Stefano Amato volt Olaszországból, Torino városából. Rendszergazdakénk dolgozik, felsőoktatási végzettsége nincs. 90 pozitív referenciája van a CS adatlapján. Két éjszakát lakott nálam. Fogorvosi rutin ellenőrzésre jött…..
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
Szeress! 2012.06.21 11:26:58
@Karcolt lendület: Valamit nagyon félreértesz. Nem a hangoskodás kapcsán fogtam a billentyűzetet és írtam, amit írtam, hanem a Bazilika oldalba hugyozása, hányása kapcsán.

Az meg frankó, hogy Siófokot hozod fel példának, ahol ugye pont bezáratta a Coca-Cola Beach esti műszakát a bíróság... . Bár nem mellékesen megsúgom: Villányban sincs esténként daj-daj, ha meg valaki a templom oldalában könnyítene magán a helyiek nem kifejezés mennyire hagynák helyben.
Szeress! 2012.06.21 11:30:54
@Zb74: Maximálisan egyetértek veled. Főleg a demagóg picsogás kapcsán. A vicc, hogy szerintem akik fel vannak háborodva azok szerintem nem látták mi megy esténként a Bazilika oldalánál. Kis romantikus dolog a kiülés. De egyáltalán nem arról van/volt szó.
Szeress! 2012.06.21 12:17:29
@Démonmac1: Volt jard, magam is találkoztam velük kint. Amíg kint voltak nem volt gond. De egész este nem állhat kint jard... Vagy ha kint állna az lenne a gond... .

@cso zsi: A hülye törvények, rendeletek ellen nincs mentség. Majd őket is beperelik, pár év eltelik, bezárják a helyet, majd egy másik megint újranyit. Az önkormányzatnak kéne lépnie, hogy tényleg ne abszurdisztán legyünk. Ez a Beach Club meg ótvar ratyinak tűnik nekem. De ez már abszolút maszek véleményem.
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Szeress! 2012.04.08 20:13:59
@oregember nem venember: Budapesten a Pozsonyi úton lakok, de a csókát én is pofánbsztam volna. (És csodálnám ha ezek után azért nem kap versét a gyökér, mert elég köcsög a vidék lehúzása a részéről.)

Le a kalappal a pécsiek előtt! Megérdemelte a kispöcs!
Van különbség. Schmitt Pál és Dr.Tulassay Tivadar. Nyilatkozat 1: "Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta" Nyilatkozat 2: "Nem akarom, hogy a személyem bármilyen formában is ártson az egyetemnek, ezért levonom a szükséges következtetéseket” Ennyi...
Szeress! 2012.04.02 09:06:56
@Enrico72: Adj nekem is abból, amit szedsz! (((Csak a miheztartás végett: Mercedes = Gyurcsány.)))
 Budapest, 2009. április 28., kedd (MTI) - A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) az április 30-ra meghirdetett sztrájkját május 8-ra, péntekre helyezi át - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ Szolidaritás elnöke kedden Budapesten sajtótájékoztatón.Most ők lesznek a…..
Szeress! 2009.04.30 10:54:43