Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lac40

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megírtuk, hogy a bulvárpletykák szerint Bochkor Gábor a Juventusra készül, amitől persze megijedt a többi rádiós, mert a Bumeráng olyan drága, hogy utána már legfeljebb szotyi jut a többieknek. Esetleg némi zsírszalonna, ha le tudják barterezni egy hentessel. Nos, a Juventus…..
A refrénben foglalt gondolat akár Őszentségétől, a Dalai Lámától is származhatna... feltéve, ha kinyilatkoztatása előtt lehúzna egy flakon körömlakklemosót. Mindazonáltal meghirdetem a blog első nyereményjátékát! Aki megfejti, miről is szól a rapbetét, egy eredeti Mission Impossible DVD-t és egy…..
A Neo FM olyannyira a közérdeklődés középpontjában indult el, hogy kár is felvezetni az alábbi beszélgetést, ami Jeli Andrással, a Neo FM zenei szerkesztőjével készült. A lényeg, hogy igyekeztünk a lehető legtöbbet megtudni az új és országos kereskedelmi rádióról, és…..
lac40 2009.12.04 21:17:10
@Alanhun: Azt aláírom, hogy a Sláger sem nyúlt bele elég mélyen a slágerzenékbe, de ott volt egy kialakult zenei koncepció, míg a Neo-nál még ez némi kívánni valót hagy maga után. Frank Sinatra - My way után egy underground számot berakni?! Ez a műfajok elég kemény keverése, és szerintem ez teszi hallgathatatlanná. Ha azon a vonalon maradnak meg, mint a Sláger, csak mélyebben belenyúlnak a slágerekbe (magyarul több slágert játszanának, kevés ismétlődéssel), akkor máris több hallgatót, és ezzel együtt hirdetőt vonzhat. Vagy nyomják a Petőfi/Rádió Café által képviselt vonalat, igaz akkor kb. a helyi rádiók szintjén lesz a hallgatottságuk, de legalább lesz egy zenei koncepció, a jelenlegi kaotikus állapotok helyett.
Összegezve: úgy vélem, kéne egy zenei koncepció, és nem összevissza játszani a műfajokat, és a zenei stílusokat. A beszélgetős műsorok viszont jók szerintem (kivéve a reggeli műsor).