Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kockásfülűnyúl

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Helló!Szeretném bemutatni Plüsst. Babakorában még nagyon tartott a világtól, azóta azonban hatalmas birodalmat épített ki. Reggelente felpattan a trónjára (ami egy puff) és lelkesen körbetekint uralmára, ahol mindig akad teendő. A zacskócsörgés a fétise, de békésen…..
"Sziasztok!Szeretném bemutatni a családomat körülvevő bundás kis társaságot. :) Kormi immár 12, lassan 13 éve boldogít minket. Az öreglány bamba kamaszként került hozzánk, még ovis koromban. Hát hogy azóta megkomolyodott-e, az kérdéses. Nagyon játékos. Kedvenc hobbija az…..
"Sziasztok! Nagyjából négy éve küldtem nektek fotót az akkor néhány hetes Bodzáról (http://cukisag.blog.hu/2007/12/05/puliszorbe_rejtett_foxi). Nos, most sikerült egy olyan képet csinálnom róla, amelyiken hasonlóan értelmesen néz, mint az elsőn. Egyébként jól megvagyunk: a…..
"Sziasztok!Egy korábbi beküldésem szerepelt már nálatok. Szegény Frigó tavaly sajnos elpusztult... =(Brúnó kutya július 19-e óta lakik nálunk. Gödöllő szélén dobták ki tesójával együtt egy autóból, párom munkahelye közelében. A portás megtalálta és bevitte…..
Egy cicakölyöknek tulajdonképpen semmit nem kell tennie azért, hogy tessen: önmagában cuki, úgy, ahogy van. :-)Forrás: indavideo..
Ha már Boriszt is felköszöntöttem itt, a blogon, úgy illik, hogy a nagyfiúról, Bömbiről se feledkezzek meg. Őfelsége ma hétéves!Kétökölnyi gombóc volt, amikor elhoztuk Ürömről. Ültem a barátnőm autójában az anyósülésen, ölemben a csöppséggel, életem első cicájával,…..
"Kedves Cukiság!Régebben már küldtem nektek képeket a kölyök Merlinről, és örömmel láttam, hogy helyet kapott az oldalatokon a sok cukiság között ő is. Most gondoltam, megmutatom őt újra, egy 'ilyen volt és ilyen lett' fotóval. :)) Remélem, még mindig elbűvölőnek…..
"Sziasztok! Egy rövid történet a múlt hét végéről.Pár napig volt egy sünink! Péntek délután figyeltünk fel a sarki fodrászatnál egy seprűvel kocsi alatt turkáló fickóra, de a fodrászlánykánk mondta, hogy minden oké vele, csak egy sünit próbál kihalászni onnan.…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     2007 Március.…..
"Sziasztok!Ő itt Penge, a harapáshibás westie. A westie-k híresen aranyos kutyusok, de véleményem szerint nincs annál szívet melengetőbb és viccesebb látvány, mint amikor a kint elfogyasztott ebédünknél "koldul". Szerintetek?" - kérdezte tőlünk Tünde, és…..
"Sziasztok!Ő itt a kis westie-nk, Carloska, kis családunk nagy kedvence. :) Imádja hosszú séta után hűteni a pocakját :)" – írta nekünk Pattus. Köszönjük!..
"Kedves Cukiság blog-szerkesztők! Drazsé nevű francia bulldogom most 11 hónapos, tehát lassan felnőtté cseperedik, és ennek tiszteletére gondoltam, készítek egy pár darabos összeállítást arról, hogyan növekedett a kislány. :) Nagyon-nagyon hálás lennék és rengeteget…..
"A képeken látható Matyi cica éppen a madáretetőből nézelődik a nagyvilágra!" – írta nekünk Magdi.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document); Köszönjük!..
"Helló Cukiság!Szeretném bemutatni nektek kiskutyámat, Vilit és cicáját, Misit. :) Kiskoruktól fogva együtt vannak, nagyokat bunyóznak, és boldogan élnek, csak hiányzik nekik az "anyukájuk"... További sikereket kívánok nektek.Üdvözlettel:…..
Kockásfülűnyúl 2011.05.30 10:29:07
"Sziasztok!A képeken látható kutyus Borzi, akit immár két esztendeje fogadtunk örökbe a nyíregyházi Állatbarát Alapítványtól. Rengeteg aranyos eb közül választhattunk, de amikor megláttuk ezt a gomborrot és ezeket a mini lábakat, már nem is volt kérdés, kire is…..
"Sziasztok! Szeretnék veletek egy pár képet megosztani az én kis kedvencemről, akit Macinak hívnak (7 hónapos). Nagyon szeret játszani a labdájával. Ha nem figyelek rá, nagyon tud hízelegni. Megszokta, hogy a bal zsebemben mindig van számára valami finomság, így ha nem…..
"Az én kis nyuszimról, Bruce Lee-ről szeretnék egy pár fotót küldeni. Bruce imád labdázni, kedvenc játéka a rózsaszín hercegnős labda. De a tapéta, a fotel alja, a függöny, a vezetékek, a ruhák és egyéb dolgok is számításba jöhetnek nála! Nyúl Őfensége azért néha…..
Kockásfülűnyúl 2011.05.22 20:11:22
Tisztelt Praxis blog! Nehéz nekem beszélnem, vagy írnom édesanyám haláláról. Mégis úgy gondolom, hogy jobb, ha megírom a történetét. Nem bűnbakot keresek, de meg kell, mondjam, úgy érzem, hogy halálában részben a mentősök is felelősek. Édesanyám 52 éves volt mindössze,…..
Kockásfülűnyúl 2011.05.22 20:10:06
"Kedves Cukiság!Mau cicát egészen pici korában fogadták be a húgomék az utcáról. Idén nyáron lett volna 2 éves. Nagyon kedves és szép macska lett belőle, ragaszkodott a családhoz, és a 3 gyerek is nagyon megszerette. Vasárnap megmérgezték, azóta az égi vadászmezőkön…..
"Kedves Szerkesztő!Mi is szeretnék veletek megosztani néhány képet dédelgetett kedvenceinkről. Pedrópáblóhuánkárloszszántosmiguelhernándezrodrigez... de la Hoya, a dzsungáriai törpehörink, de csak Micinek hívjuk :-), borzasztóan kíváncsi és izgága teremtés, de nagyon…..
Kockásfülűnyúl 2011.05.12 19:25:30
@blackdogone: most, hogy így megemlítetted, engem is :)
nagyon cuki a nyuszkó!
 "Január 18-tól a családunk tagja Benő, akire állatotthonban találtunk és pillanatok alatt kialakult az összhang hármunk között (a párom, Benő és jómagam). Benő az első SBT az életünkben és korábban csak hallottuk, hogy milyen hangokkal "operálnak" a…..
Kockásfülűnyúl 2011.04.27 16:54:53
"Kedves Cukiság!Ezt a pár képet Gina kutyánk emlékére küldöm, ő volt a legédesebb rottweiler. :) Március elején volt két éve, hogy már nincs velünk, de vigasztal minket az utódja, egy rottweiler-labrador keverék, Kíra (az utolsó képen ő látható)" – írta…..
"Sziasztok!Ő itt Mirci, barátnőm cuki cicalánya, amint éppen különböző élethelyzeteket old meg, teljes cukiság-bedobással. Mirci szeret szintetizátorozni és karmolni. Fürödni nem szeret. :) Üdv: hana"Köszönjük, bár a szintetizátorozós képet…..
"Sziasztok! Szeretném, ha felkerülne ez a kutyus a honlapra.  Ő volt a világ legaranyosabb és szelídebb kutyája.Amikor Szilvesztekor tűzijáték volt, beleült az ölembe, annyira félt.Mikor odamentem hozzá, az volt az első dolga, hogy lefeküdt a földre, és várta,…..
"Sziasztok!Frodi alszik. Így, meg így, meg... A maci a "csaja", Bunci névre hallgat. Bárhová megyünk, Bunci is jön. :) Frodi már bemutatkozott nálatok, és a barátja, Radar, illetve Radar (időnként Radírpók) édesanyja is" – írta nekünk…..
Kockásfülűnyúl 2011.03.24 07:13:51