Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pikkelő

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az rendben van, hogy a pestisrácoktól átvett posztban a Czeglédy Csaba mellett védőbeszédet mondó Mécs Imrét pont a Göncz Árpád temetésén készült képsorokkal illusztráljátok? Elment a maradék eszetek is?..
Pikkelő 2018.04.18 07:52:32
@Nzoltan: Nem az a politikai kurva, aki nem nyalja az általad hőn szeretett hátsót.
Vannak az életben olyan események, amiket csak gané emberek használnak ki politikai célra.
Pedig sokat elnéztek neki, még azt is, hogy kitalált hősökkel kívánja betelepíteni az '56-os panteont...
Pikkelő 2018.01.01 01:31:37
@Látens Inszinuáció: Sajnos az amik számítottak rád és lelkesen filmeztek és a közeli városok lakóit végig hajtották a táborokon.( Weimar Patton parancsára) www.youtube.com/watch?v=gMCw-qabcl0
www.youtube.com/watch?v=Kje58NBOqw8
A pálfordult exszocialistának csak az a nemzeti, aki pont ugyanazt mondja, gondolja és teszi, mint amit a Fidesz. ..
Én sosem voltam Citi ügyfél, így aztán fogalmam sincs, hogy abban a bankban tényleg minden igazán annyira szuperül működött-e, mint ahogy azt az Erstéhez átkerült ügyfelek leveleiből sugárzó nosztalgikus felhangokból sejteni lehet, vagy csak az idő, és az átálláskor az ügyfelek nyakába szakadt írtó…..
A német lap szerint Orbánék Magyarországon a demokratikus és jogállami normákat nem bedöntik, hanem szép lassan bedarálják. Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. április 17.   A hangos sajtószemlét itt hallgathatja meg.  ..
Pikkelő 2017.04.17 16:41:47
@MaxVal BircaMan HJCD: Hát azért egy bérbirkánál hitelesebbek.
Bejárták a világsajtót a United légitársaság repülőjéről túlfoglalás miatt lerángatott utasról készült képek és videók. De tényleg egy áldozat? Fotó: Fortepan.hu, Szent-Istvány Dezső..
Úgy tűnik, az MSZP miniszterelnök-jelöltje hiába indított háborút Gyurcsány Ferenc ellen. A Závecz Research kutatása szerint a szocialisták támogatottsága stagnál, a DK népszerűsége nő. A kispártok eltűntek, a Fidesz és a Jobbik csökkent. Ami azonban az ellenzéknél a legfontosabb hír: az MSZP…..
Feladta a Párbeszéd: nem küzdenek tovább, hogy demokratikus előválasztás döntsön az ellenzéki oldalon Orbán Viktor kihívójáról. A baloldali kispárt az elmúlt fél évét erre a koncepcióra tette rá, Szabó Tímea nem is tudta leplezni a csalódottságát: leginkább Botka Lászlót és az MSZP-t hibáztatta,…..
(magyar felirattal) Egy nap alatt 200 ezren nézték meg azt a videót, amelyben egy iraki muszlim parancsnok, Szaad Fajjed Szalman köszönetet mond Izraelnek és a zsidó népnek: "Szeretem a zsidó testvéreimet, szeretem ezt a népet. Nézzétek meg, hogyan élnek az emberek Izraelben, és hasonlítsátok össze…..
Információink szerint szinte biztosan 20,000 Ft-ra nő a vadászjegy ára az új Vhr. hatályba lépését követően, vagyis a kötelező kamarai tagdíjjal és a biztosítással együtt 25,000 Ft-ot fogunk fizetni az újév elején. Az egy másik kérdés, hogy ez a pillanat mikor következik be – ha egyáltalán…..
Kirúgták a Pannon Lapok ügyvezető igazgatóját is, ha úgy tetszik ő a hatodik áldozata a meghekkelt karácsonyi Orbán interjúnak, amely a Fejér megyei Hírlapban jelent meg, s amelyért már öt embert korábban öt embert elbocsátottak. (Utólagos megjegyzés: A Pannon Lapok szerint nem is azért - bár ki…..
Aki azt hitte, a borzalmas 2016-os évet nem lehet már súlyosbítani, az csúnyán tévedett. Nem volt elég a Brexit és Trump; nem elég, hogy az idén elveszítettünk annyi értékes embert, amennyi 10 évre is sok lenne, de az utolsó napokban előkerült Medgyessy Péter is, hogy megossza bölcsességeit a…..
52 évesen meghalt Grespik László ügyvéd, MIÉP-es politikus, volt közigazgatási hivatalnok, az ezredforduló ismert médiaszereplője. Egyelőre nem tudni a halál okát...
2003. november 25-én a Pesti Központi Kerületi Bíróságon az Abai József és társai ellen közösség elleni izgatás büntette miatt folyó büntetőügyben a másodrendű vádlott ügyvédje, Grespik László azt kérdezte a bírótól, hogy nem tartja-e magát zsidónak vagy rendelkezik-e zsidó felmenőkkel, mert ha…..
 Itt a bizonyték: teljesen kiépült a göbbelsi propaganda Magyarországon...
Pikkelő 2016.11.16 21:51:33
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Nem kell betiltani az ellenvéleményt a sajtószabadság megszüntetéséhez, elég ha túl bégeted a hangját. Az információ törlésével egyenértékű, ha hamis információval árasztod el a célközönséget. Ali baba és szolgálójának története: "A rablók, miután visszatértek a kincses barlanghoz, észrevették, hogy Kászim holtteste eltűnt, a kincsek is megfogyatkoztak, rádöbbentek, hogy titkuk kitudódott. Nyomozásba kezdtek, többen is megkísérelték kikutatni, hogy ki fedezhette fel a rejtekhelyüket, ki lophatta meg őket. Már az első sikerrel járt, és egy kis fehér jelet csinált a kapura, ahová Musztafa seikh vezette, de Mardzsána észrevette a kis krétajelet a házuk ajtaján, és gyanakodni kezdett, majd a szomszéd ajtókra hasonló jeleket rajzolt. Amikor a rablók álruhában megjelentek a városban, nem tudták eldönteni, hogy melyik lehet a kérdéses ház. A vezér a kardjával lecsapta a sikertelenül nyomozó bandatag fejét. Másodiknak egy Ahmed el-Ghadbán nevű lator próbálkozott, aki szintén rátalált Aliék házára. Ő a kapunak egy rejtett helyére egy kicsi vörös jelet festett, abban a hiszemben, hogy ezt majd biztosan nem veszik észre a háziak. Az abesszíniai rabnő szemét azonban nem kerülte el a piros jel, felismerte, hogy valaki gonoszat forral a házbeliek ellen. A lány, hogy tévútra vezesse a rosszakarót, a szomszéd ajtókra ugyanolyan jelet mázolt, mint amilyen Aliékén volt. Így Ahmed sem járt jobban, a vezér az ő fejét is lenyisszantotta a helyéről."
Végül bejelentették, amit mindenki tudott és várt: eladták a Mediaworksot az Opimus Pressnek. Most az a furcsa helyzet állt elő, hogy mégiscsak a Fidesz, illetve egy Orbán-közeli, hirtelen meggazdagodott pénzember kezébe került a Népszabadság.  ..
Mint az sokak számára ismeretes, (ismét) megköttetett az a mindent elsöprő ellenzéki megállapodás, ami meghiúsíthatja fidesz nem csak hogy háromnegyedes, de akár az öthetedes, sőt, jó esetben még a hétkilencedes győzelmét is a tavaszi országgyűlési választáson. Most, hogy a…..
Pikkelő 2014.01.17 23:08:40
...de véletlenül sem a bajt, hogy kifordítsuk Ákos dalszövegét. Az út(vonal)keresés manapság éppolyan fontos, mint bármilyen más információ megtalálása a web erdejében. Újabban a határok is határtalanok, autóink pedig arra is képesek, hogy segítségükkel minden gond nélkül…..