Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillibilli112

21 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Álmosan ébredtem fel, valamivel később, mint általában. Fél kilenc is elmúlt már. A zuhanyzás most sem térített magamhoz. Talán mert előző éjjel végig buliztuk az éjszakát Karinával és Nathannel, aki időközben beköltözött a számára fenntartott…..
    Beléptünk egy újabb boltív alatt és egy tágas csarnokban találtam magamat. Legalább két tucat ember nyüzsgött mindenfelé, bár szinte elvesztek a hatalmas térben. Edward megállt és végignézett az emberein. Nagy levegőt vett, majd rám pillantott.   - Ha…..
 - Na gyere, csüccs le, mutasd a testhőmérsékleted! – csicseregte a vörös lány, és belekarolt Edwardba. Elhúzta egy székig, aztán leült vele szemben. – Egy hőmérőt nyomott Edward szájába, aki fájdalmas képpel bámulta a padlót. Edward félig háttal ült nekem, a…..
      Reggel kimerülten csaptam le az órát, olyan erővel, hogy leborult az éjjeliszekrényről és nagyot csattant a padlón. Erre kicsit magamhoz tértem. Felültem és kábán pillantottam az ablak felé. Már beszöktek a nap sugarai az ablakon, és a sötétség…..
  - Honnan tudta mennyit kérsz? Nem is mondtad neki – jegyeztem meg, amikor utolértem.   - Mindig mindenből ugyanannyit veszek. Már ismer, mint a rosszpénzt. Mindig elküldi a beosztását mail-en, és csak akkor jövök, ha tudom, hogy ő van.   - Ennyit arról, hogy nem…..
3 új jelenet a Remember Me-ből. A jelenet végén több kép is készült a rajongókkal.              ..
Edward Cullen How to be extrák 2009.08.03 06:00:00
A filmhez előkerült újabb extrák . A megjelent DVD-ről láthatunk 4 részecskét.                ..
2 újabb extra került elő a filmből.        ..
  Jasmin        Próbáltam kideríteni mi történt, mert a beszélgetésből kevesebbet tudtam meg, mint szerettem volna, de Edward annyira maga alatt volt, hogy nem akartam még én is nyaggatni. Megitta a fura löttyöt, amit korábban készített, aztán elment…..
Újabb rajongók által készített felvételek kerültek elő az olaszországi forgatásokról.        ..
     A telefon csörgése mentett meg a további kínos beszélgetéstől. Felálltam, szinte megkönnyebbültem, miközben Jasmin is felegyenesedett. Kicsit bosszantotta, hogy félbeszakította a készülék lágy, csendes dallama, de azért visszaült a helyére, hogy befejezze a…..
A Comic Con alatt megjelent két új jelenet.      ..
Edward Cullen Comic Con július 23. 2009.07.23 22:21:00
Ezek a videók a mai Comic Com-on készültek.Itt a felvétel nem a legjobb, de a képek hamarosan megtalálhatóak a mai napról a képtárban.         ..
Ez egy hihetetlen jó fanmade videó. Gondoltam nézzétek meg ti is.:D   ..
Úgy néz ki, a Remember Me forgatása csúszik, és előreláthatóan csak augusztus 4-én lesz vége a sok paparazzi és sikoltozó rajongó miatt. Így Robnak még kevesebb ideje marad feltöltődni, kikapcsolódni, mert augusztus 17-én már kezdődik az Eclipse forgatása... Zárásként egy…..
- Rendben van? – kérdeztem lehalkítva a tévét.   - Elaludt. Abban a percben, hogy ledőlt. Gondoltam várok még egy kicsit. Csak néhány percet, hogy lássam, hogy tényleg alszik-e. De nyöszörögni kezdett, szóval tutira nem kel már fel.   - Hogy érted azt, hogy…..
 - Hát, ez esetben elég korlátozottak a lehetőségeink. Nem sok mindent lehet itt csinálni. Esetleg nézhetünk tévét, vagy…       Felkelt, felkapcsolta a villanyt, és a csillár narancsszínű fénnyel borította be a szobát. Mind a ketten hunyorogtunk az…..
Ebben a videóban, Rob csak egy pillanatra látható, de a sárga "kocsis" forgatási jelenetet, mikor Bella indul megmenteni Edwardot, nagyon jól látszik.    ..
csillibilli112 2009.07.14 13:22:54
@Armanda: igen igazad van :d
az nem Kristen hanem aki játssza, vagyis a kaszkadőre.. :D
örülünk hogy vagy :d
üdv nállunk
Találtam újabb videókat. Ez még régebbi, mosolygós Robertet láthatunk. Remélem ti is élvezni fogjátok, mint én.       ..
Egy videó a Twilight időszakából. Rob, Kristen, és Stephanie válaszol rajongók által feltett kérdésekre. Rob mesél arról, melyik jelentet volt a legnehezebb számára a filmben, és kiderül az is, Kristen mit tartott a legviccesebbnek a forgatás alatt....  ..
Itt van 2 kicsit hosszabb vidi a filmből, tegnapi . :D Lassan már látjhatjuk az egész filmet, annyi kép és vidi készült.          ..
Edward Cullen Pályázathoz 2009.07.08 17:07:00
Korábban írtam róla, hogy szerintem jó ötlet volna pályázatokat csinálni, ha kedvet éreznétek hozzá. Úgy gondoltam, hogy kicsit prezentálnám, hogy miről is van szó. Többek között arra gondoltam, hogy ilyesmit csinálnék az általatok beküldött képregény ötletekből.  …..
csillibilli112 2009.07.09 02:20:52
                     "Úgy tűnik, hogy Robert Pattinson visszavágyik Londonba. A Remember Me forgatásán, New York-ban elkapta a színészt a honvágy.    Egy bennfentes…..