Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xezs1

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képek alapján eléggé jogosnak tűnik, ami történt, de nehéz elfogadni, hogy mindezt bármiféle előzetes felszólítás vagy értesítés nélkül lehetett megcsinálni, ráadásul ennyire brutál módon kivitelezve. Mindenki vonja le a tanulságokat, és hasonló helyzetben ragadja meg a…..
Xezs1 2017.08.09 15:16:01
@Attilajukkaja: Elhiheted, hogy belőled is elég volt ennyi.
Xezs1 2017.08.10 11:12:59
@Snagal: És még a Föld is lapos.
Az Ancsa által választott szervizben dolgozóknak 2 problémája is van: egyrészt sokadik körben nem tudják megjavítani a hozzájuk beadott tabletet, másrészt képtelenek megérteni, hogy Ancsa már nem akar javítást. Amitől persze Ancsának egyből 3 problémája is lesz: nem tudja használni a táblagépét, sem…..
Xezs1 2017.08.09 12:45:42
@stakeholder Manyecs: Látod, te normális nő vagy, neked varrógéped van nem gémer laptopod. A gémer laptop elmosogat vagy főz vajon?
Xezs1 2017.08.10 11:09:10
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ne bassz már hogy 2GB RAM-mal adják. 2017 van, nem értem.
Xezs1 2017.08.10 11:11:28
@Kiara1907: Ne szívd mellre, hülyültem csupán.
Az alábbi levél ma délelőtt landolt a fiókunkban. Ez alapján valószínűleg az OTP az egyik a három nagy magyar bankból, amelyre a Magyar Nemzeti Bank szintén ma délelőtt megjelent sajtóközleménye utal: "A nyár folyamán eddig három jelentős hazai bank – jelenlegi vagy korábbi – ügyfeleit érte  a…..
Xezs1 2017.08.09 17:30:34
@Singerkém: Darth Raven megjegyzése mindenkire vonatkozott, te pedig kiemelted ebből az idősebb korosztályt, mintegy két halmazra osztva a társadalom tagjait. Én csupán annyit szóltam, hogy nem szükséges kor alapján két halmazra osztanod a társadalmat digitális tudatosság terén, mivel a fiatalok között is meglepően sokan vannak azok, akik egyáltalán nem tudatosan használják a digitális eszközeiket. Így már érted?
Xezs1 2017.08.10 11:03:38
Az Erste év elején a Joker hitelkártyáját az új, Max névre hallgató konstrukcióra cserélte. Ez a poszt, ennek a változásnak, és egy régi, rutinos jokeresnek köszönheti a születését. Már eleve a "áááááá, semmi nem fog változni, csak pénz helyett ezentúl Wizz Air pontokat…..
Joe lendületes stílusa alapján elég cifrák lehetettek azok a mondatok, amik előtörtek belőle, amikor kiderült, hogy a szállítási díjon túl is egy csomó mást is kell fizetnie a DHL-nek, mert "elveszik azt a pénzt, ami a NAV-nak jár PLUSZ kérnek még annál is többet, hogy…..
Egy meghasonlott fogyasztó őszinte levele, aki úgy érzi, a szolgáltatója 22 év után húzta be a csőbe. Egy szép barátság vége. Kedves Homár! Ha jól emlékszem, talán alig 22 éve vagyok Pannon, majd Telenor előfizető. Volt, amikor 4 – 5 előfizetésem volt, de mivel időközben sajnos volt, aki…..
Az akciók szuperek - főleg, hogy lassan az új kollekciók darabjait is simán meg tudjuk venni leárazva, ha elég hosszúra nyújtjuk az ebédet -, de ilyenkor sokszor találkozunk a cserére vonatkozó megkötésekkel. Nem árt képben lenni: mi jár ilyenkor a vásárlónak, és mi…..
Olvasónknak tök igaza van: a sok félresikerült esetet bemutató és csalódásoktól hemzsegő levél mellé néha nagyon is kell egy-egy pozitív poszt. Különösen szoktunk örülni az első blikkre magukat hagyományos, igazi panaszkodós Homár-posztnak álcázó eseteknek, amikről aztán…..
Ha olvasónk archeológus lenne, talán még örült is volna a vizek városának Tescójában tett felfedezésének, de így, hogy csak egy általa kedvelt csokit szeretett volna magába gyűrni, nem ájult el örömében, hogy egy 9 hónapja lejárt terméket sikerült kifognia. Egyáltalán hogy vészelte át ezt a hosszú…..
Xezs1 2017.06.05 19:38:23
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: De minek csinál valaki ilyet? Mármint hogy nem köt övet. Tényleg érdekelne, kérdezd már meg a kollégádtól. Nem értem.
Xezs1 2017.06.15 17:13:43
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Ezek kamu indokok, nem hiszem el egyiket sem. Emberi lustaság ez.
Olvasónk azt állítja, hogy a szolgáltató egy egyszerű véleménygyűjtő- elégedettségkutató  hívás örvén valójában a hűségideje lejárta előtt új szerződés kötött vele, anélkül, hogy ő ezt akarta volna vagy világos lett volna neki, hogy mi történik. Ha tényleg így jár ez a UPC, az nagyon gáz.…..
Xezs1 2017.06.02 19:59:34
@élhetetlen: Bocs ez kimaradt: gyerekkel manapság nagyon nehéz albérletbe menni, ugyanis a tulajdonosok egyáltalán nem hajlandóak se gyerekes, se kiskutyás-kismacskás személynek kiadni a lakást. És ez teljesen racionális döntés, én is ezt tenném.
Xezs1 2017.06.05 19:35:21
@ekat: És egy nagy rakás szar, tegyük hozzá. Egy huszonévesnek még lehet hogy vicces dolog random idegenekkel együtt élni, aztán 30, de főleg 40 fölött ez már irtó kényelmetlen lesz, meg hát ciki is, na. Nekem konkrétan egy Skóciában élő ismerősöm mondta 30 valahány évesen, hogy ő öreg már ahhoz, hogy másokkal lakjon együtt, de muszájból kibírta egy darabig.
Egy dolog biztos: szemetelni nem csak nem szép dolog, de szabálysértés is, amiért bírság járhat. Hogy ezt utólag lehet-e egy papírdarabról készült fotóva bizonyítani, és mi van, ha az ember nem kifizetni, hanem leülni akarja, no meg pláne, hogy ez büntetett előéletnek számít-e, mi nem tudjuk, de…..
Xezs1 2017.06.02 20:03:30
@gyuricska: Szólni kell ilyenkor, hogy a kukát békén kellene hagyni. Nyilván nem lehet állandóan őrizni, de hallgatólagosan sem vagy köteles jóváhagyni a kukázást. Társadalomidegen tevékenység, nem szabad eltűrni.

Viszont jó ha tudod, hogy a csurig pakolt, félig nyitott tetejű kukákból a szarkák hajigálják ki a szemetet. Feltépik a zsákokat, és a csőrükkel dobálják széjjel a szemetet. Mikor először láttam, nem akartam elhinni. Baromi okos állatok.
Xezs1 2017.06.05 19:28:11
@Kulics: A céges szállításról annyit, hogy egyszer láttam egy csomó A4-es papírt szanaszéjjel Budapest belvárosában. Mivel hivatalosnak tűntek, párat, ami az utamba került, felkapkodtam, a többit meg ott hagytam, mert azért mégsem én vagyok az FKF hogy takarítsak. Na azok a papírok amiket felszedtem, pont egy személyhez tartoztak, egy személyautó banki hitelezéséről szóltak, de vagy 7-8 évvel ezelőttről. Felhívtam a papíron levő telefonszámon az ügyfelet, aki nagyon meglepődött, mondta, hogy az a kocsi már meg sincs nekik, de emlékeznek a banki ügyletre. Megbeszéltünk egy találkozót, én odaadtam a papírokat azzal a megjegyzéssel, hogy a helyükben én bemennék a bankhoz asztalt borogatni, mert itt biztos, hogy a bank, vagy a bank által megbízott iratmegsemmisítő vállalat volt a ludas.
Kétes dicsőséget hozott az Univernek a májusi, falvédősként elhíresült kampánya: gyakorlatilag minden sajtótermék beszámolt a szexista felhangjuk miatt eléggé félresikerült társadalmi üzeneteket kommunikáló feliratokról, a kitaláló ügynökség elhatárolódott tőle (nem oda és nem úgy szánták az…..
Xezs1 2017.05.30 18:42:41
@Reactor: Ez a legtöbb aktivistára igaz. Mármint hogy feltűnési viszketegségük meg botrányigényük van. Igazából nekik a "harc" célja másodlagos, az elsődleges az, hogy lehessen ugatni meg feltűnősködni. Aztán csak nézek, mikor apróságokon megy a hiszti.
Villanyóra-ellenőrzésre hivatkozva jutott be 2 férfi a szolgáltató nevében olvasónkhoz, és már csak benn árulták el valódi céljukat: tartozás miatt kikapcsolni jöttek az áramot. Sírással, rendőrségi jelenléttel és akciófilmes elemekkel dúsított elképesztő történet következik. Vajon mi történt…..
Xezs1 2017.06.02 14:07:45
@Rejtélyes: De nem fizethetsz bármikor :) Ilyen alapon fél évig nem fizetek semmit se, aztán majd fél év múlva elkezdem. Ez nem így megy. Amúgy a legtöbb szolgáltatónál úgy van, hogy akármennyit is fizetsz be, mindig a legrégebbi követelés íródik jóvá (részben vagy egészben) belőle. Hogy az ELMŰ hogy csinálja nem tudom, de pl. az E-Onnál így van.
Többször volt már szó róla, hogy mindegy, hogy a mobilfizetés vagy az parkolóautomata nem működik, sajnos a mi felelősségünk a parkolás kifizetése, még ha több sarkot kell túrázni is miatta. Jelen esetben persze rém bosszantó a szituáció, de nehezen bizonyítható a büntetés alaptalan volta. Kedves…..
Xezs1 2016.05.11 22:28:44
@atpijkamo121: Nehézkes lenne, de tfh működne. Na de ha történetesen tényleg több időt kell maradnod mint 2 óra akkor meg szopó, menjél másik kerületbe? Vagy onnantól már fizetős? Mondjuk egy olyat el tudnék képzelni és még igazságos is lenne, hogy fél vagy 1 óra ingyenes, utána fizetős.
Xezs1 2016.05.12 20:02:33
@Reactor: Vannak ott is bunkók de ha ráállsz egy adott társaságra akivel eddig jól jártál, akkor nagy bajod nem lehet. A mezítlábasokat meg kerülni kell mint a rossznyavalyát.
Xezs1 2016.05.13 22:12:12
@lacas65: Nem kötekedni akarok, de bérletet miért nem kártyával fizetsz? Még Paypass is van rajta, elő se kell venned a kártyát, így nem fogják látni az ott lődörgő lepukkant arcok.
Nehéz örökség, nehéz olvasmány. Mese az szőrén-szálán eltűnt MKB Bank Zrt. széfrül meg az MKB Bank Zrt. hitelszámlárul (Aesopus nyomán) Néhai Naív Ügyfél széfet és számlát hagyatékozott rám: a széfben sellőkönny volt, a számlán meg háromcsilliárd galaktikus…..
Xezs1 2016.05.12 21:18:49
@gabors: régenmindenjobbvót
Xezs1 2016.05.13 12:47:43
@Manyecs: Kösz a tippet, nem is volt olyan nehéz kiverni erre a posztra mint elsőre gondoltam.
autózz! Ismét a zebrákról 2016.03.22 10:45:42
És nem, nem állatkertben jártam. Csak kaptam egy üzenetet valakitől: Hazafelé olyan magabiztosan kérdeztem meg a zebránál rám dudáló autóstól, hogy mi van? hogy jó, hogy nem szállt ki agyonütni ugyanis a hozzám közelebb álló sávnál a kocsi nem fékezve jött, én meg nem léptem ki…..
A Totalcar Használtautó-vásárlási kiskátéja nyilván nem egyedülálló anyukáknak készült. Nekik és minden nem műszaki zseninek biztos, hogy nem érdemes spórolnia egy megbízható autószerelőn, aki csekkolja a kiszemelt járművet a fizetés előtt. És még ez sem életbiztosítás, ahogy az alábbi levélből…..
Xezs1 2016.05.11 21:40:26
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: Szerintem férfiak pont ugyanúgy szétkúrják a kocsijukat csak legfeljebb máshogy. Ott inkább az erőből váltás, pedál tövig nyomása, beférekmégdemégseCSATT játszik. Szerintem nem oszt nem szoroz hogy nő vagy férfi a tulaj, mindkét nemben vannak nemtörődömök meg törődömök.
Xezs1 2016.05.11 21:45:37
K@rotarix2011: puattro??? Hát neked se autószerelő a férjed, vagy csak nem tanított meg a kocsid nevére se :)
Xezs1 2016.05.12 09:53:36
@rotarix2011: na de a ket betu a billentyuzet ket atellenes oldalan van, azt nem lehet elirni :)
Sokadik alkalommal bizonyosodik be, hogy abból semmi jó nem származik, ha egy vendéglátóhely maga kezeli a facebook-és egyéb közösségi felületeit. Mindenki - nem utolsó sorban maga a hely! - jobban jár, ha a cipész marad a kaptafájánál, a szakács főz, a barista kávét csinál, a pincér felszolgál, a…..
Xezs1 2016.05.07 19:38:07
@Leriel: Akkor ti bizony sznobok vagytok.
Ricsárd leírása szerint könnyebb lehet a politikusokat szóra bírni a Parlamentben, mint kicsekkolni a Díjnet rendszeréből, ha mégsem ezen keresztül intézné már a számláit az ember. Állításával ellentétben mi találtunk a honlapon infót a regisztráció megszüntetéséről a GYIK-ban, de persze ez nem…..
Egyetemleges lelet, mely felemleget kellemetlen esetet. Ne feledd, kezeskedjen neked mester eleve, meg ne legyen ereszed elemekre szedve hetekre. Kedves Homár és olvasók, íme egy rövid történet, hogy hogyan NE újítsatok fel lakást. Elöljáróban annyit, hogy feleségem 8. hónapos terhes, tehát a…..
Zsolt nem adja fel egykönnyen. Négy napon keresztül harcolt a Marina parti konditerem ügyfélszolgálatos trolljával emailben, aki egyre durvábban szólongatott be neki egy teljesen hétköznapi kérdés megválaszolása helyett: Alábbi levelet az adatvédelmi okokból szükséges…..
Xezs1 2015.12.15 20:23:57
@káposzta: Baszki, annyiszor láttam már ezt az érvelést. Most komolyan, ha nekem nem jönnek be a testépítő nők akkor már automatikusan a dagadtakra bukom? Ezt a fajta logikai készséget hol tanítják? Mert azt az iskolát jó gyorsan be kéne záratni.

Egyezzünk ki annyiban, hogy a dagadt és a testépítő a 2 véglet és mindkettő gusztustalan.
Xezs1 2015.12.15 21:22:28
@káposzta: Itt most a testépítőkről van szó, így én rájuk gondoltam. Az hogy valaki izmos, relatív fogalom, mert egy izomagyúnak a karcsúbb férfi még mindig csak kis nyeszlett pöcs, egy dagadtnak meg a karcsú már húdeizmos.

Szóval én a testépítőkről beszéltem. Ha a karcsúbbakról beszélsz, akkor ott már az átlagos testalkat egyik formájáról van szó, azzal nincs baj. A dagadékot még nagyjából értem, a kornyadt csoffadt meg megintcsak relatív, nincs éles határ aközött meg a karcsú között.

Nekem tökmindegy hogy ki kihez vonzódik csupán azt nem értem hogy miért csak a végletekben gondolkodnak sokan. Ha te nem így tettél akkor bocs, félreértettelek.
"A telefonban lévő hölgy több alkalommal is ajánlotta, hogy adjam meg neki a kártya adatokat, és majd ő lerendezi a fizetést." Hát nem tudom, én biztos nem adnám meg a bankkártyám adatait csak úgy, és azt hiszem az a becsszó típusú dolog sem tudna erre rávenni, hogy azt…..
Xezs1 2015.11.03 21:16:46
@Igi12: Te most olyan dologba kötsz bele, amiről fogalmad sincs. Létezik olyan hogy kártyás fizetés, ezt így hívják. Az tökmindegy, hogy a kártya mögött mindig van egy számla, de a kártyás fizetés attól kártyás fizetés, hogy a kártyádat, vagy annak adatait használod fizetéskor. Ebbe ne köss bele, ezt így hívják.

"Ha online akarsz bankkártyával fizetni akkor bemondod a számlaszámod oszt ugyanott tartasz" - Hova mondom be? A monitorba? Online fizetés lényege hogy interneten történik.

"tök felesleges online bankkártya díjat fizetni" - te miről beszélsz? Sokszor rendeltem már dolgokat a netről, ugyanannyi volt a kártyás fizetés mint az átutalásos.

Leírom még egyszer, talán megérted: 1. belépek a biztosító oldalára. 2. kiválasztom mit akarok venni tőlük. 3. feldobja a fizetési lehetőségeket, kiválasztom a kártyásat. 4. megadom a kártya adatait ONLINE és kész, kártyás fizetéssel rendeztem a cechet. A kártya mögött van egy számlaszám de ez ki a hóhér faszát érdekli most?
Xezs1 2015.11.03 22:25:54
@Igi12: hát bazmeg ez a jelen :) az átutalás a múlt
Xezs1 2015.11.19 11:44:55
@PannonBoy: Örülök hogy felhoztad a PCI DSS-t, mert bár tudom hogy miről szól, azt nem, hogy erre az esetre mit mond. De ha tippelnem kellett volna, akkor azt mondtam volna amit te. Persze ezt egyesek nem fogják érteni, és továbbra is kardoskodni fognak amellett, hogy ez egy jó processz.
"De milyen jogon módosították egyoldalúan a szerződést a kérdezésünk nélkül 10 éves kamatperiódusról 3 évesre? -kérdi naiv ügyfél. "Törvényileg elő van írva, és muszáj volt..." - mondja a bank. Mi meg majd megpróbálunk utánajárni, hogy ez tényleg így van-e. Tisztelt…..
Xezs1 2015.10.22 09:53:01
@Döglött Nyúl: Jaja, lennének speckó mozdulatok. Pl. az egyik a tálca a lábad alá, nagy lendület, tálcán becsúszás és ököllel tökön (punán) ütés. A másik a frizbitálca, gondolom nem kell magyarázni a működését. Az alapok meg nyilván parasztlengő tálcával, ilyesmik.
Xezs1 2015.10.22 11:07:38
@Homár Hilda: Nem tudom mióta homározol de a homár mindig is a trollkodásról szólt. Ebből komoly blogot nem tudsz faragni, maximum elriasztod innen az embereket.
Xezs1 2015.10.22 15:33:27
@Homár Hilda: A kommentek kb. 90%-a még most is trollkodás. Pl. a mekis posztban is szét van alázva a poszter, megjegyzem joggal. Sikerült komollyá és hasznossá tenned a blogot, jár a taps.
A Homárra kerülésre váró panaszleveleket nézve hosszú lesz a karácsonyi szériában rosszul teljesítő webshopok listája, de hasznos. A tanulságokat mindenki vonja le maga. Rögtön itt a konkrétan 11 féle terméket árusító Szuperstore.com, ami már azt sem tudja eldönteni, hogy…..
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
Xezs1 2015.10.21 00:24:15
@Vadászok Őrangyala: eltitkolt gyerek, apjára ütött
Xezs1 2015.10.21 09:41:12
@Manyecska: Nem csak az hogy mennyit melóznak, hanem gondold el hogy mennyi retek emberrel találkoznak nap mint nap. Amelyik köszönni sem hajlandó, amelyik ordibál, követelőzik, amelyik szarba se veszi őket. Én biztos hogy nem csinálnám, nem bírom az idiótákat.
Xezs1 2015.10.21 10:38:46
@Dikusz: Szerintem Helga menstruál oszt azér.